Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!


Dead & Gone
 
HomePortalCalendarFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Alien Rulings

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Vem
Veteran
Veteran


Αριθμός μηνυμάτων : 705
Reputation : 34
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03
Ηλικία : 19
Τόπος : Look behind you

PostSubject: Alien Rulings   Sun 02 Jun 2013, 14:46

1) Εχω ammonite, μπορω να φερω Dog και να κανω effect ammonite ?

2) Τα Α-counters στακαρουν για καθε αλιεν που εχει το eff?

Plz halp, i am a noob.
Back to top Go down
http://thegreekduelists.forumgreek.com
Undbiter96
Moderator
Moderator


Αριθμός μηνυμάτων : 1354
Reputation : 44
Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15
Ηλικία : 20
Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm

PostSubject: Re: Alien Rulings   Sun 02 Jun 2013, 15:39

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά:

1. Όχι. Ένα από τα δυο χάνει το timing.
2. Ναι, στακάρονται για κάθε Alien.

Για σιγουριά όμως περίμενε τον master alien sin Smile.

_________________
Nothing's ever so bad that it can't get worse

[You must be registered and logged in to see this image.]
^^Morphtronic Fan

I'm the fastest man in the world because I'm...:
 
Back to top Go down
http://thegreekduelists.forumgreek.com/forum
sin
Administrator
Administrator


Αριθμός μηνυμάτων : 1244
Reputation : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06
Τόπος : The Sanctuary in the Sky

PostSubject: Re: Alien Rulings   Sun 02 Jun 2013, 21:07

1) Ναι γίνεται να φέρεις ammonite και dog.

Πρώτα θα γίνει το Normal summon, θα γίνει CL1 το eff του Ammonite και λόγω SEGOC θα γίνει trigger και το effect του Dog για ss απο το χέρι σε CL2. Αρα πρώτα θα γίνει το normal summon του Ammonite, μετα το ss του Dawg και μετα το ss απο το eff του Ammonite!

Δεν μπορείς να φέρεις 2 Dogs σε ενα normal summon ομως γιατι ο 2ος δεν εχει trigger.

2) Ακριβώς, το reduction stackάρει για κάθε Alien που εχει το effect με την παρένθεση:
Quote :
(If a monster with an A-Counter battles an "Alien" monster, it loses 300 ATK and DEF for each A-Counter during damage calculation only.)

Δηλαδή
a-counters στο τέρας x αριθμός alien με το effect x 300

_________________
@Χανιά
Αμα εχει γίνει λάθος με το rank σας, παρακαλώ να μου στείλετε pm.
Boku wa boku no koto ga shiritai
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Alien Rulings   Today at 14:29

Back to top Go down
 
Alien Rulings
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Discussion: Let's say you're the first person to make alien contact
» Prometheus (ALIEN prequel)
» Rulings on Clear Vice Dragon
» XX-Saber Darksoul OCG RULINGS
» Royal Oppression Rulings

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Greek Duelists :: Yu-Gi-Oh! TCG :: Ερωτήσεις-
Jump to: