Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!


Dead & Gone
 
HomePortalCalendarFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Κάισσα Γλυφάδας 7/9/2013

Go down 
AuthorMessage
ace94
Underworld Executor
Underworld Executor
ace94

Αριθμός μηνυμάτων : 319
Reputation : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06
Ηλικία : 24
Τόπος : Glyfada

PostSubject: Κάισσα Γλυφάδας 7/9/2013   Sat 07 Sep 2013, 20:04

Είχα αποφασίσει λοιπόν και εγώ να κατέβω στην Κάισσα να κόψω κίνηση χωρίς να συμμετάσχω και ίσως να πετύχω μερικές ανταλλαγές. Με την σκέψη κανενός φιλικού παιχνιδιού, έβγαλα τις Banned κάρτες από το Cybernetic Mayhem Deck μου, έχωσα μερικά Trap Stun, και κίνησα για την Metaland μετά από 1,5 χρόνο αποχής.

Τελικά βέβαια, 5 λεπτά πρίν λήξουν οι εγγραφές, έδωσα την κάρτα μου στον μαγαζάτορα και γράφτηκα στο Τουρνουά just for the fun of it. Την πρώτη ουσιαστικά εβδομάδα του νέου format, σας μεταφέρω το κλίμα από την σκηνή του εγκλήματος:

1) Deck Variety:

Πολύ μεγάλο. Πραγματικά μεγάλη ποικιλία επιλογών. Από τα αρχάρια και παλιά Themed Decks, στα budget αλλά αξιόπιστα Machina Gadgets, στα παλιά καλά μέτα όπως BW, Sabers και φυσικά στα καινούρια Dragon Rulers, Fire Fist, Buijintei etc.

2) Η δική μου πορεία:

Round 1 (vs. Gemini)

Καλή αρχή λοιπόν με σχετικά αρχάριο αντίπαλο. Μου θύμισε τον εαυτό μου όταν πρωτοπήγα στην Κάισσα και είχα άγχος σε κάθε duel. Με το που έπεσε ο πρώτος Cyber Dragon άρχισε να αγχώνεται. Δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσω σε game. 2-0 for me, 1-0 overall.

Round 2 (vs. Infernity)

Πολύ καλός αντίπαλος, πολύ καλά μελετημένο build, αλλά φυσικά money deck. Εκτός του ότι ο τύπος έκανε topdeck σαν τρελός, το γρήγορο loop και τα Infernity Barrier το κατέστησαν αδύνατο να κάνω έστω fusion summon. Στο game 2 είχα καλύτερες πιθανότητες αλλά εκεί με έσκισε και το side των Electric Virus, System Down. Μην σας κουράζω... 0-2, 1-1 overall.

Round 3 (vs. Blackwing)

Revenge Match με ένα παιδί που ήξερα από πριν 1,5 χρόνο και τον είχα κερδίσει με το ίδιο deck. Στην ίδια φιλοσοφία με εμάς, επανέφερε το παλιό του BW build σε ένα αρκετά διασκεδαστικό και κοντινό match.

Game 1: Δεν είχε πολύ καλό χέρι, εγώ είχα μέτριο. Μετά από αρκετά Gadgetάκια και αφού καθάρισα την backrow του με το Royal Decree, ένα Overload Fusion για Overdragon μου έδωσε το game. 1-0

Game 2: Με εξαναγκάζει σε άμυνα από την αρχή και φυσικά χωρίς το Future Fusion δεν έχω τρόπο να κάνω fuel το grave. Όταν τράβηξα Dark Hole με το effect ενός Cyber Valley και ετοιμάστηκα να το γυρίσω, στο ίδιο Main Phase 2 έφερε Master Key Bettle και μου το αχρήστεψε. Ποτέ δεν βασίζομαι στο Topdeck και φυσικά δεν με βοήθησε σε αυτό το duel. 1-1

Game 3: Παρόμοια κατάσταση με το game 2. Τα draws δεν βοήθησαν και πολύ και δεν κατάφερα να κάνω σωστό fusion. Αν και τα LP ήταν κοντά, το τελικό αποτέλεσμα ήταν το αναπόφευκτο. 1-2, 1-2 overall

Round 4 (vs. Atlantean)

Καλό deckάκι είχε αλλά βασιζόταν σε low-lv τέρατα που δεν επηρεάζονταν από το Gravity Bind και ένα beater 2800 ATK. Μόλις κανόνισα τον κίνδυνο της Backrow τα πράγματα έγιναν εύκολα. 2-0, 2-2 overall

Round 5 (vs. T.G. Stun)

Πραγματικά έκλαψα που δεν είχα Scrap... θα το είχα περάσει πολύ άνετα. Όπως και να έχει προσπάθησα για το 3-2 που θα με έφερνε αγκαλιά με το Battle Pack ή το Booster, ανάλογα τα Tie Breakers.

Game 1: Η backrow με διέλυσε. Skill Drain + Mind Drain. Δεν είχα Cyber Dragon στο χέρι, δεν τράβηξα ποτέ... και με τα replacements να μην έχουν effect για να κάνουν αντικατάσταση, όλο το fusion deck ήταν Off Limits. 0-1

Game 2: Αλλάζω στρατηγική και κάνω hate στην backrow. MST, Trap Stun, Evolution Burst και το παιδί εξαναγκάζεται σε άμυνα. Το παίρνω απόφαση και τα παίζω όλα για όλα. Return from the DD, 2 Valley, + 4 cards for me (εκ των οποίων 2 Cydra). Με ένα Overload και ένα Power Bond στο χέρι ήδη, κέρδιζα αργά η γρήγορα. Απλά με τους 2 κυβερνόδρακους που τράβηξα η νίκη μου έγινε αυτόματη. Power Bond, fusion Cyber Twin, 2 Attcks and GG. 1-1

Game 3: Το χειρότερο Starting Hand σε όλο το Τουρνουά και μάλιστα στο πιό κρίσιμο παιχνίδι. 2 γρήγορα MST και ένα Evolution Burst με απάλλαξαν από τον κίνδυνο της backrow αλλά μερικά πολύ κακά συνεχόμενα draw με έκαναν να χάσω χωρίς καμία άμυνα από έναν  Barbaros με Horn of The Phantom Beast και τον προηγουμένως φρικαρισμένο αντίπαλό μου (7 κάρτες side στο game 3) να πανηγυρίζει και να σχολιάζει ότι το duel μας τουλάχιστον δεν τον έκανε να βαρεθεί (Φέρτε μου έναν Scrap Dragon να βαρεθεί να τον βιάζω!!!!!! Mad  ) 1-2, 2-3 Overall

Στο διαταύτα: Με 2-3 δεν κέρδισα κάτι αλλά μερικές μικρο-ανταλλαγές με έφεραν πιό κοντά στο Scrap Deck. Αμήν!

3) Top 3:

1st Place: Dragon Rulers
2nd Place: Buijintei
3rd Place: Infernity

4) Διάφορα deck και οι επιδόσεις τους:

Dragon Rulers: 2 διαγωνιζόμενοι, ο ένας τόπαρε 5-0 αλλά με την ψυχή στο στόμα (κάθε παιχνίδι περνούσαν το χρονικό όριο και μετρούσαν γύρους. Το καλύτερο Swarming των Rulers έδινε πάντα το πλεονέκτημα καθώς περνούσε τουλάχιστον 1 direct των 2000+ πόντων), ο άλλος 3-2. Γενικά πιστεύω ότι οι ένδοξες μέρες τους τελείωσαν. Όταν σταθεροπουηθούν τα deck θα τα περνάνε και πιό εύκολα.

Buijintei: Πολύ σταθερό deck. Με την ψυχή στο στόμα επίσης σε 3/4 παιχνίδια + τον τελικό αλλά απέδωσε. Ένας διαγωνιζόμενος με 4-1.

Infernity: Build ελαφρώς διαφορετικό από αυτό που έτρεχε στα Regionals, μια μικρή πιθανότητα OTK αλλά πολύ καλό loop. Απέδωσε άριστα αλλά πιστεύω ότι είχα καλές πιθανότητες να το περάσω ή έστω να το δυσκολέψω με ένα πιό competitive deck. Ένας διαγωνιζόμενος 4-1.

Blackwing: Θέλουν μελέτη ακόμα, το παλιό build δεν είναι και το καλύτερο συγχρόνως. 2 διαγωνιζόμενοι. 3-2 ο ένας και 1-2 drop ο άλλος.

Fire Fist: Ένας διαγωνιζόμενος, 3-2

Chaos Agents: Ένας διαγωνιζόμενος, 4-1

X-Sabers: Ένας διαγωνιζόμενος, 3-2

Burn Deck: Ένας διαγωνιζόμενος, 3-2

Ice Barrier: Ένας διαγωνιζόμενος, 2-3

Battlin Boxers: Κανένας διαγωνιζόμενος, 4 ετοιμάζονται να τα τρέξουν στο μέλλον.

5) Γενικά Συμπεράσματα:

Το τωρινό format έχει ανοίξει δρόμους σε πολλά deck που παλαιότερα ούτε που διαννοούνταν να τρέξουν. Τα deck με τις περισσότερες επιλογές-εναλλακτικές υπερέχουν μακράν των auto-pilot καθώς το format είναι πιό αργό και με πιό σταθερή backrow. Ένα καλά χτισμένο deck έχει πάντα πιθανότητες να πιάσει κορυφή εφ όσον είναι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με όλα τα υπόλοιπα. Όσο και να χτυπιούνται οι λεφτάδες, Tier 0 δεν έχει μέχρι τον Μάρτιο και το Tier 1 κινδυνεύει πάντα και άμεσα.
Back to top Go down
Kauko
Experienced
Experienced
Kauko

Αριθμός μηνυμάτων : 1233
Reputation : 15
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06
Ηλικία : 25
Τόπος : στις καρδιές σας

PostSubject: Re: Κάισσα Γλυφάδας 7/9/2013   Sun 08 Sep 2013, 00:26

Αρκετά ενθαρρυντικό το report σου, όσον αφορά και τη δική μου επικείμενη επιστροφή στο παιχνίδι. Καλό στοιχείο η ποικιλία.

Απ' ό, τι κατάλαβα αν εξαιρέσεις τα Infernity θα μπορούσες να έχεις αγγίξει το 4-1 (ξέρω δε θα ήταν έτσι οι κληρώσεις αν κέρδιζες τα BW, απλά λέω).

Πάντως το γεγονός ότι υπήρχαν αρκετά deck που χτυπιούνται δείχνει ότι υπάρχει χώρος για budget players.

Thanks για το report (διαβάσαμε και κάτι επιτέλους...) και μπράβο για την προσπάθεια. Το σκορ δεν πολυέχει σημασία γιατί ήταν αναγνωριστικό το τουρ. Από την άλλη φορά να σκίσεις.

Περιμένω και άλλα report και περιμένετε κι εσείς δικά μου!
Back to top Go down
 
Κάισσα Γλυφάδας 7/9/2013
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Harbor Freight Sidewalk Sale Mar 11, 12, 13
» Cual es tu capitulo preferido de Mai-HiME?
» Swap Meet in St.Louis this Saturday !
» steam car progress
» Haruka and Michiru

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Greek Duelists :: Άρθρα :: Tournament Reports-
Jump to: