Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!


Dead & Gone
 
HomePortalCalendarFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

  Koa'ki Meiru Doom ruling

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Blessed by Void
Administrator
Administrator


Αριθμός μηνυμάτων : 1151
Reputation : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15
Ηλικία : 19
Τόπος : the darkest side of heraklion

PostSubject: Koa'ki Meiru Doom ruling   Fri 13 Jul 2012, 21:50

gia na xerw o doom akuronetai apo ton LADD? h to anapodo

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
Undbiter96
Moderator
Moderator


Αριθμός μηνυμάτων : 1354
Reputation : 44
Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15
Ηλικία : 20
Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm

PostSubject: Re: Koa'ki Meiru Doom ruling   Fri 13 Jul 2012, 22:16

Το eff του Doom είναι continuous. Άρα ο ladd δεν μπορεί να το ακυρώσει. Ακόμα και αν τον καλέσεις ένω ο αντίπαλος έχει LaDD, αφού τα continuous effect δεν ξεκινούν chain άρα δεν γίνονται activate. Σύμφωνα με τη wiki όλα τα παραπάνω.

Ελπίζω να βοήθησα Smile .

_________________
Nothing's ever so bad that it can't get worse

[You must be registered and logged in to see this image.]
^^Morphtronic Fan

I'm the fastest man in the world because I'm...:
 
Back to top Go down
http://thegreekduelists.forumgreek.com/forum
sin
Administrator
Administrator


Αριθμός μηνυμάτων : 1244
Reputation : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06
Τόπος : The Sanctuary in the Sky

PostSubject: Re: Koa'ki Meiru Doom ruling   Fri 13 Jul 2012, 22:52

Αντίθετα, ο Doom ακυρώνει τον Ladd όσο είναι Main Phase.
Όσο είναι Main Phase θα γίνεται το εξής:
π.χ. ενεργοποιεί κάποιος MST. Ο Ladd πάει να το ακυρώσει. O Doom ακυρώνει τον Ladd και επιδή ο Ladd κάνει μόνο μία φορά effect ανα chain, το MST γίνεται κανονικά. Επίσης ο Ladd δεν χάνει ATK/DEF επιδή το effect του λέει
"When a Spell or Trap Card is activated, or the effect of an Effect Monster is activated, that activation is negated and this card loses 500 ATK and DEF."
δηλαδή πρέπει να κάνει negate για να χάσει το ATK/DEF.

End Phase το Maintenance cost του δεν είναι effect και δεν ενεργοποιεί τον Ladd.

_________________
@Χανιά
Αμα εχει γίνει λάθος με το rank σας, παρακαλώ να μου στείλετε pm.
Boku wa boku no koto ga shiritai
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
Blessed by Void
Administrator
Administrator


Αριθμός μηνυμάτων : 1151
Reputation : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15
Ηλικία : 19
Τόπος : the darkest side of heraklion

PostSubject: Re: Koa'ki Meiru Doom ruling   Fri 13 Jul 2012, 23:29

e kala an exw doom katw mono gia mainphase 8a nai sigoura Very Happy

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
Undbiter96
Moderator
Moderator


Αριθμός μηνυμάτων : 1354
Reputation : 44
Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15
Ηλικία : 20
Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm

PostSubject: Re: Koa'ki Meiru Doom ruling   Fri 13 Jul 2012, 23:43

Το ίδιο εννοούσα και εγώ απλά φαίνεται το εξέφρασα λάθος.

Ε ναι μόνο για Main Phase μιλάμε Razz .

_________________
Nothing's ever so bad that it can't get worse

[You must be registered and logged in to see this image.]
^^Morphtronic Fan

I'm the fastest man in the world because I'm...:
 
Back to top Go down
http://thegreekduelists.forumgreek.com/forum
Sponsored content




PostSubject: Re: Koa'ki Meiru Doom ruling   Today at 04:55

Back to top Go down
 
Koa'ki Meiru Doom ruling
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Koa'ki Meiru Guardian Ruling Against Jinzo
» [SECE News] Koa'ki Meiru Overdose
» Koa'ki Meiru's Tribute.
» Card Ruling at Diamond Dude?
» Goblin Doom Diver

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Greek Duelists :: Yu-Gi-Oh! TCG :: Ερωτήσεις-
Jump to: