Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω με αυτό το θέμα...
Μου αρέσει ΠΑΡΑ πολυ η ιδέα να πάρουν ΟΛΑ τα παλια archetypes support ωστε να γίνουν playable στο τωρινό format.
Παραδείγματα deck που έχω παίξει και θα μπορουσαν να γίνουν tier 3 με 1-2 "σύγχρονες" κάρτες support ειναι τα Crystal Beasts και τα Aliens.
Αλλα deck ή/και series που θα ήθελα περισσότερο support ειναι (και ειναι πολλά!):
Archfiend
Steelswarm (δεν ειναι ιδιαίτερα viable σαν "monarch" deck)
Toons (χρόνια τωρα)
Dark Magician (δε μπορεί να μην υπάρξει ποτε ενα λιγο πιο σοβαρό deck που να τρέχει την πιο εικονική κάρτα του yu gi oh!...)
Ally of Justice
Ancient Gears (ηταν πολύ ωραίο concept και απλα το πέταξαν σε μια άκρη οπως και τα aliens)
LV monsters
Roids
Gaia (παλιότερα είχε βγει μια κάρτα για να τα κάνει support και μου δημιούργησε ελπίδες : P)
Koa'ki Meiru
Red Dragon Archfiend (κάτι πηγαν να βγάλουνε, αν ειναι βγάλτε support να μπορει να φτιαχτεί ενα deck, μη μας αφήνετε έτσι!!)
Spirits (αλλη πολυ ωραία ιδέα)
Θέλω πολλα, και το πιο πιθανό ειναι να μη βγεί support για κανένα απο τα παραπάνω, αλλα μπορώ να κάνω όνειρα οτι θα υπάρχει ποικιλία deck μια μερα, σωστά; Προτιμώ ενα ισορροπημένο "χάος" απο πολλα deck παρά 4 deck εκ των οποίων τα 2 είναι σπασμένα και εναλλάσονται...