[You must be registered and logged in to see this image.]Ορίστε ένα deck που τεστάρω τώρα τελευταία. Σκοπός του είναι να κάνω swarm με beatsticks και Spell/Trap/Monster Lockdown.
-Το Hieratic Engine το έχω κυρίως για να φέρνω εύκολα τα 6άρια Xyz και κυρίως τον Bounzer για το lockdown.
-Ο Horus είναι ΚΑΡΤΑΡΑ. Κατεβαίνει λίγο δύσκολα αλλα αν κατέβει αχρηστεύει τις Spells του αντιπάλου.
-Το Decree είναι η τρίτη κάρτα του Lock. Καλό vs Dino/Macro Rabbit, Wind-ups, HEROes και χάλια vs Mermailtlanteans, Frognarchs και γενικά στα Trapless Decks.
-Το Level Modulation είναι το Reborn μου. Αυτό που μου σπάει τα νεύρα είναι το +2 που δίνει στον αντίπαλο και ότι είναι σχεδόν άχρηστος ο Horus στον γύρο εκείνο. Αν και το ότι δεν βαράει ή κάνει activate eff δεν ήταν ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι τώρα.
- Το Mystical Refpanel το έχω για το Level Modulation. Δεν μου έχει τύχει ακόμα αλλά αν μου τύχει θα πάω +2 +Horus. Επίσης στα Duality γίνεται chain ώστε να κάνω εγώ το eff και ο αντίπαλος να μην κάνει Special (το έχω ήδη κάνει)
.
-Το Ravine βοηθάει πολύ στο setup. Ditchάρω Horus για LM, Ditchάρω dead κάρτες στο χέρι όπως Horus/Wattaildragon etc και φέρνω και Malefic SD.
-To Dragon's Mirror το έχω για Mid/Late game. Δεν το έχω πετύχει ακόμα αλλα αν το πετύχω θα έχουμε πλάκες.
Προβλήματα:
-Dead Hands
-Γκαντεμιά
Ορίστε κάποια lockdowns που έχω κάνει:
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]Αυτό ήταν στο πρώτο μου Duel στον δεύτερο γύρο μου.
[You must be registered and logged in to see this image.]Η πρώτη φορά που έκανα το απόλυτο lock μετά από αρκετή ώρα.
[You must be registered and logged in to see this image.]Μια ακόμα φορά που βγήκε καθώς είχα ξεκινήσει με Horus + Decree