Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dead & Gone

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

"Mill" Agents RL

Go down 
5 posters
AuthorMessage
sin
Administrator
Administrator
sin

Αριθμός μηνυμάτων : 1244
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06
Τόπος : The Sanctuary in the Sky

"Mill" Agents RL Empty
PostSubject: "Mill" Agents RL   "Mill" Agents RL Icon_minitime1Sat 06 Apr 2013, 13:57

[You must be registered and logged in to see this image.]

ειναι RL deck οπότε εχω βάλει πανω-κατω ο,τι εχω μεσα : P
Τα πιο τραγικά ειναι τα herald και το side, αντε και 2-3 επιλογες στο extra (να κρατησω τον Ancient Fairy; )
halp!
Back to top Go down
Undbiter96
Moderator
Moderator
Undbiter96

Αριθμός μηνυμάτων : 1354
Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15
Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm

"Mill" Agents RL Empty
PostSubject: Re: "Mill" Agents RL   "Mill" Agents RL Icon_minitime1Sat 06 Apr 2013, 14:23

Δεν είμαι και πολύ ειδικός στα agents. Έχω ασχοληθεί λίγο με αυτά αλλά θα σου τη γνώμη μου:

1. Orange Herald έχεις. Είναι καλύτερη και από τις άλλες 2 + είναι tuner.
2. 11 Traps χωρίς Starlight? Να δω τι θα κάνεις αν φας Heavy. Αν δεν έχεις μπορείς να βρεις (μάλλον) αρκετά εύκολα. Είναι και αρκετά φτηνό.
3. Σε βοηθάει το Mill στα agents;
4. Στο side βάλε Penguin Soldier/Grand Mole. Πως θα νικάς τους ophion? Both cards are budget.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο για την ώρα.

P.S. Grave of the Super Ancient Organism Surprised. Είχα πολύ καιρό να δω ή να ακούσω για αυτή τη κάρτα.
Back to top Go down
https://thegreekduelists.forumgreek.com/forum
sin
Administrator
Administrator
sin

"Mill" Agents RL Empty
PostSubject: Re: "Mill" Agents RL   "Mill" Agents RL Icon_minitime1Sat 06 Apr 2013, 14:44

Ξέρω για τον Orange, εννοείται οτι online το χρησιμοποιώ αντι των Herald που εχω μεσα απλα δεν εχω rl Sad
Τωρα εχει πέσει η τιμή απο οταν έπαιξα τελευταία φορα οποτε λογικά θα βρω.

Να πω την αλήθεια το φοβάμαι το Starlight. Το έτρεχα παλιότερα αλλα παντα ή μένει dead ή το κανονίζει κάποιο monster effect/mst πρώτα. Ξερω, πρεπει να το settάρω έξυπνα κλπ, αλλα μου φαίνεται πιο ok να settαρω 1 / 2 traps τη φορά. Το Coth targetαρει Troopers αν συμβει κατι τέτοιο! Θα το ξαναδοκιμάσω.

Τo mill στα agents κανει το deck ενα βήμα πιο γρήγορο για Hyperion και Kristya. Δε βασίζομαι στο mill να πω την αλήθεια, αλλα μου settαρει ωραία play. Tα Calls μαζι με τους Rai-Oh και τα boss ειναι απίστευτα και σε περίπτωση που πάω να φάω mst/heavy φέρνω Trooper και κάνει την "ανταλλαγή" even (2 s/t δικές μου για ενα heavy του αντιπάλου +1 κάρτα απο τον trooper αρα συνήθως +-0) ή στην περίπτωση του MST μου δίνει +1.

Grand Mole οντως χρειάζομαι και δεν εχω. Penguins εχω και θα τους δοκιμάσω, αλλα έβαλα Compulsory σε εκείνο το slot μιας και δεν ειχα σκεφτεί τα Constellar/Evilswarm. Οντως, τωρα που το λες θα τα σταμάταγα πολύ δύσκολα με αυτο το side.

Ευχαριστώ : )

P.S. Το Grave of the blah blah ειναι vs Chaos Dragons και Hieratics. Chaos Dragons αρκει να προσέχω τις Lyla!
Back to top Go down
Kauko
Experienced
Experienced
Kauko

Αριθμός μηνυμάτων : 1233
Τόπος : στις καρδιές σας

"Mill" Agents RL Empty
PostSubject: Re: "Mill" Agents RL   "Mill" Agents RL Icon_minitime1Sat 06 Apr 2013, 14:52

Η δική μου ένσταση είναι για το Heavy. Mε 3 COTH δεν σου χαλάει κάποια plays; Αν θες κι άλλο protection δοκίμασε κανένα bribe.
Back to top Go down
Blessed by Void
Administrator
Administrator
Blessed by Void

Αριθμός μηνυμάτων : 1151
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15
Τόπος : the darkest side of heraklion

"Mill" Agents RL Empty
PostSubject: Re: "Mill" Agents RL   "Mill" Agents RL Icon_minitime1Sat 06 Apr 2013, 16:33

θα πρωτινα να βαλεις κατι σε magical mallet η trade in για draw power
και agents w/8 valhala D: Shocked
Back to top Go down
sin
Administrator
Administrator
sin

"Mill" Agents RL Empty
PostSubject: Re: "Mill" Agents RL   "Mill" Agents RL Icon_minitime1Sat 06 Apr 2013, 16:52

Πάνο αμα σου πω τοι ποτε δε το σκέφτηκα ετσι; Δε μου εχει τύχει ποτε να ειναι dead η Heavy ακόμα, υπάρχει ηδη πολύ s/t hate στο format οπότε πάντα παίζω heavy στην αρχή ή προς το τέλος οταν εχουν φύγει οι δικές μου. Πρέπει αν το κοιτάξω κι αυτο, thanks : )

Μάνο παίζω μονο 4 level 8 για το Trade-in και το Μallet ειναι μονο για το Tethys build xD

Και το Valhalla παίζει σε nooboagents, μονο αμα εχεις Κristya πρωτο χέρι ΚΑΙ κατι να τον κρατήσει στο field αξίζει!

Και παλι ευχαριστώ για τις ιδέες!
Back to top Go down
Kauko
Experienced
Experienced
Kauko

Αριθμός μηνυμάτων : 1233
Τόπος : στις καρδιές σας

"Mill" Agents RL Empty
PostSubject: Re: "Mill" Agents RL   "Mill" Agents RL Icon_minitime1Sat 06 Apr 2013, 23:03

Για την Heavy, αν σε εξυπηρετεί τόσο κράτα την, αλλά το deck θα βασίζεται πιο πολύ στην τύχη, γιατί θα ελπίζεις να σου έρθει μετά τα COTH που είναι και 3. Οπότε τέσταρε και χωρίς. Τα Bribes μια χαρά είναι κι ας δίνουν +1 σον άλλον.

Για το υπόλοιπο deck δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω παίξει ποτέ.
Back to top Go down
sin
Administrator
Administrator
sin

"Mill" Agents RL Empty
PostSubject: Re: "Mill" Agents RL   "Mill" Agents RL Icon_minitime1Thu 18 Apr 2013, 16:19

Σκεφτόμουν να το γυρήσω σε Chaos τωρα τελευταία, χρειάζεται όντως λιγότερες s/t λογω του mill. Δοκιμάζω τις ακόλουθες αλλαγές:

(-9)
-1 Jupiter

-1 BoM
-1 MST

-2 Solemn
-1 Dimensional
-2 BTH
-1 Compulsory

(+9)
+1 Chaos Sorcerer
+1 Gorz (το σκέφτομαι λογω CotH)
+1 Spirit Reaper
+2 Whore Guides
+1 Night Assailant
+2 Trago

+1 Mirror Force

οσο για το extra, τωρα σίγουρα χρειάζεται Zenmaines και Leviair.
BLS δεν εχω.

Eπίσης σκέφτομαι για Lightray στο Side, θα ειχε πλάκα vs Macro decks και να ξαναγυρήσω στους Dimensional Alchemists.
Back to top Go down
sin
Administrator
Administrator
sin

"Mill" Agents RL Empty
PostSubject: Re: "Mill" Agents RL   "Mill" Agents RL Icon_minitime1Sat 08 Jun 2013, 07:30

Θα παω στην κάισσα με αυτο το deck σήμερα (τη λίστα στην εικόνα του 1ου post)

Προς το παρών εχω κάνει λίγες αλλαγές:

main
-1 Heavy Storm +1 Lyla (τεστάρει απίστευτα, ειδικά οταν εχω CotH)

extra
-1 Grenosaurus +1 Chimeratech Fortress

side
-1 Chimeratech (αυτος που πηγε extra)
-1 Doomcal
-1 Creature Swap
-2 Dust Tornado

+Snowman Eater
+Penguin Soldier
+Lyla
+Torrential
+Heavy Storm

Eχω χρόνο ακόμα, ισως κανω κι αλλες αλλαγές.
Back to top Go down
ace94
Underworld Executor
Underworld Executor
ace94

Αριθμός μηνυμάτων : 319
Τόπος : Glyfada

"Mill" Agents RL Empty
PostSubject: Re: "Mill" Agents RL   "Mill" Agents RL Icon_minitime1Tue 03 Sep 2013, 21:18

Πώς πήγε αυτό;
Back to top Go down
sin
Administrator
Administrator
sin

"Mill" Agents RL Empty
PostSubject: Re: "Mill" Agents RL   "Mill" Agents RL Icon_minitime1Thu 05 Sep 2013, 18:19

RL, νίκησα 2-1 vs Macro Rabbit σε πολύ κοντινά games και έχασα 1-2 απο Mermails. Δεν millαρα άσχημα οπως φοβόμουν αλλα ηταν αρκετά θέμα τύχης με το συγκεκριμένο build.
Στο dn έπαιξα πολύ περισσότερα παιχνίδια και δεν τα πήγαινε ιδιαίτερα καλα μιας και ηταν "εκτώς εποχής" (ειναι αργό σε σχέση με τα deck του προηγούμενου format).
Προς το παρών το build ειναι στο ράφι και αντικαταστάθηκε απο το κλασσικό πλεον t.g. agent build (tgent) το οποίο παει πολύ καλα!

Δοκιμάζω τα trapless και mill variants σε αρκετά απο τα deck που ηδη εχω (online). Δεν εχω ιδιαίτερη εμπειρία απο αυτού του τύπου deck (έπαιζα trap-heavy control decks συνήθως) και μπορώ να πω πως οι handtraps τύπου Gorz/Trago ειναι μια ευχάριστη αλλαγή για τωρα.
Back to top Go down
Sponsored content

"Mill" Agents RL Empty
PostSubject: Re: "Mill" Agents RL   "Mill" Agents RL Icon_minitime1

Back to top Go down

"Mill" Agents RL
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Agents