Chaos714 Kefka's Minion
Αριθμός μηνυμάτων : 539 Reputation : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 29 Τόπος : Πίσω σας :)
| Subject: This shit is inspiration Sun 02 Jun 2013, 19:54 | |
| | |
|
Blessed by Void Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1151 Reputation : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15 Ηλικία : 27 Τόπος : the darkest side of heraklion
| Subject: Re: This shit is inspiration Mon 03 Jun 2013, 09:31 | |
| μπορει να μην εχασε σε κανενα duel αλλα δεν μαρεσαν τα build γιατι ΜΙΣΩ ΤΟΝ DOOM SHAMAN | |
|
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Re: This shit is inspiration Mon 03 Jun 2013, 11:40 | |
| Δεν ειναι άσχημες ιδέες αλλα πχ ο doom shaman σε αναγκάζει να παίξεις κάρτες που ειναι παρα πολυ συχνα dead, αυτες που τον κανουν ss απο grave. Αυτο που ειδα και μου άρεσε (δεν το'χα σκεφτεί) ηταν ο Debris Dragon. Ομως δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν tuner σε αυτο το deck...To αλλο άσχημο ειναι οτι θα φας 2 direct αμα δεν εχεις backrow γιατι η yubel θα ειναι negated και ο debris θα εχει μεινει σε attack : P Τωρα με τα xyz, το level eater + galaxy queen's light μου φαίνονται πολύ καλύτερες επιλογές. Μπορεί να τα stackάρει σε σχεδόν ο,τι θέλει! - ιδέες:
Για tuners μπορείς να εχεις Effect Veiler που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αμυντικά (effect) ή και επιθετικά (synchro με 1η yubel σε Celestial)
εχεις και ενα "draw" με level eater (1η yubel->ss level eater, normal veiler, synchro formula, synchro Celestial (9+2) π.χ.)
με 2 level eaters μπορείς να φέρεις Decisive Armor, αν και δε βλέπω λόγο να το κάνεις στο τωρινό meta : P αργότερα, οταν βγουν τα Bujin θα γελάσεις πολύ με το 3ο effect.
| |
|
Blessed by Void Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1151 Reputation : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15 Ηλικία : 27 Τόπος : the darkest side of heraklion
| Subject: Re: This shit is inspiration Mon 03 Jun 2013, 12:36 | |
| κοιτα σιν εγω παιζω veiler και το sinister sprocket και εχω και draw power απο card car d και duality που αν εχω κανα foolish μπορω να τα αξιοποιησω αυτο με την formula to κανω πιο συχνα ως yubel 2h 2 λebel eaters kai veiler
και για το armor δεν πειραζει ασε τα bujin υπαρχουν και τα hieratic | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: This shit is inspiration | |
| |
|