Αποφάσισα να αρχίσω yu-gi-oh rl και σκεφτόμουν να φτιάξω το Heraldic deck που ειδατε τις προάλλες ως ενα φτηνό αλλα αρκετά competitive τρόπο να μπω στο παιχνίδι.
[You must be registered and logged in to see this image.]Το main deck χωρίς την Tour Guide και ενα Fiendish Chain κάνει 3.65 x'D (μπορει και λιγότερο, dem unplayed commons everywhere)
To extra ειναι αλλη ιστορία. Για το Dire Wolf ήξερα. Για το Chidori το περίμενα. Roach και Abyss Dweller φέρνω εναντίων τελείως συγκεκριμένων match-up. Ο καουμπόης με κατέστρεψε λιγο, δε περίμενα να κάνει τόσο!! Οπότε σκεφτόμουν ιδέες για ενα φτηνό extra:
# | Name | Price | Notes |
1 | Shock Master | 4 | 'nough said |
1ή2 | Fairy King Albverdich | 0.5 | μπορεί να πάρει τη θέση του καουμπόυ για τα attack, earth deck |
1 | Photon Papilloperative | 2 | utillity, πολύ καλη κάρτα ειδικά vs stall |
1 | Utopia | - | εχω ηδη |
2 | Maestroke | 5 | η καρδιά του deck, δε γινεται να μην το βάλω |
1 | Ge-Knight Pearl | - | δε ξερω αν χρειάζεται εκει μεσα, αλλα εχω ηδη 1 |
1 | King of the Feral Imps | 0.35(!) | Μπορώ να βάλω tech Κagetokage. Mαζι με Leo θα ειναι +1, αλλιως απλα xyz in a pinch |
Απο το side μου λέιπουν veilers και mirrors που δεν εχω σκοπό να τα ψάξω προς το παρών.
Πιστεύετε οτι αξίζει να το φτιάξω; Σύνολο μαζί με το extra ειναι περίπου 20 euro, η "φτηνή version".
Αρχικά ήθελα Noble Knights αλλα ο Medraut μου διέλυσε τα όνειρα (21 euro per copy)
Μπορώ να φτιάξω τα Alien αλλα α) δεν ειναι τοσο competitive β) θέλω οπωσδήποτε 3 Fiendish και Catastor, Maestroke, ΒLS... αρα βγαίνει τα ίδια λεφτά μην πω παραπάνω =.=
Το rogue "bounce" deck που είδατε τις προάλλες πάλι τοσο κάνει.
Αλλο ενα πολύ φτηνό deck που έπαιζα ειναι το Uria, αλλα δε μου δίνει την ίδια ικανοποίηση το stall οσο τα υπόλοιπα deck : (
Μετα πάνε τα constellar, με τον Pleiades να ειναι main engine και χωρις πολλες απο τις money cards, πχ Sombre, Ptolemy M7.