Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Ecchi Overload στο Fairy Tail Tue 23 Jul 2013, 00:27 | |
| Μετά από πολύ καιρό ξεκίνησα να ξαναβλέπω το αγαπημένο μου anime Fairy Tail. Προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω πως όσο προχωράνε τα επεισόδια, τόσο αυξάνεται το λεγόμενο fan service και οι ecchi σκηνές. Βέβαια, δε θα έπρεπε να διαμαρτύρομαι για αυτά, αφού παλιά ήμουν ένθερμος υποστηρικτής (παλιά λέμε, πριν πείτε τίποτα), αλλά νομίζω πως εφόσον το anime δέχεται αρκετό censorship σε battle scenes (δεν έχει αίμα) θα έπρεπε το censorship να περνάει παντού, ή φυσικά να μην υπάρχει καθόλου, όπως στο manga, που επίσης υπάρχει μπόλικο fan service αλλά εκεί είναι μια χαρά γιατί είναι κατευθείαν από το χέρι του Mashima. Θέλω τη γνώμη των υπόλοιπων fairy tail fans, αν υπάρχουν (και θέλω να κάνω κι ένα τόπικ μπας και ξυπνήσουμε λίγο, μαυσωλείο το κάναμε). Έχει το FT υπερβολικό fan service για shounen anime, ή είναι ιδέα μου επειδή είχα καιρό να δω; Σας βάζω και poll. | |
|
Vem Veteran
Αριθμός μηνυμάτων : 705 Reputation : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03 Ηλικία : 27 Τόπος : Look behind you
| Subject: Re: Ecchi Overload στο Fairy Tail Tue 23 Jul 2013, 10:52 | |
| | |
|