Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Game of Thrones Tue 23 Jul 2013, 00:39 | |
| Δημοφιλέστατη σειρά και θέμα συζήτησης σε διάφορα φόρουμ και όχι μόνο. Είναι το πιο υψηλά βαθμολογημένο show στο imdb. Δεν την είχα δει μέχρι αυτό το καλοκαίρι (3 σεζον έχει) αλλά μετά από συστάσεις φίλωv την είδα και με τράβηξε, παρά το πολύ αίμα και τη βία που δεν την προτιμώ στις σειρές και τα anime/manga μου (εκτός από το Kamisama no iutoori). Ποιοι την βλέπουν και ποιοι όχι και γιατί; Τι σας αρέσει και τι θα αλλάζατε; Προσοχή στα σπόλιερ αν κάποιος έχει διαβάσει τα βιβλία (λέμε τώρα ) | |
|
Πορτοκάλι The Invincible Superman
Αριθμός μηνυμάτων : 575 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07
| Subject: Re: Game of Thrones Tue 23 Jul 2013, 14:34 | |
| Είδα το πρώτο επεισόδιο(δεν είμαι σίγουρος αν ήταν το πρώτο αυτό που κατέβασα, κάτι χιόνια και κάτι κρανία είδα). Παραλίγο να με πάρει ο ύπνος από την βαρεμάρα. Βέβαια μπορεί να ήταν απλά ένα κακό πρώτο επεισόδιο άλλα ο κύριος λόγος που δεν με εντυπωσίασε είναι ότι δεν μου άρεσαν ποτέ αυτά τα "μεσαιωνικά" με τις βασίλισσες και τους ιππότες. Ούτε το LOTR μου άρεσε παρόλο που όλη η τριλογία είναι στις 20 καλύτερες της IMDb. Πάντως όσους ξέρω που το έχουν δει τους άρεσε πολύ. | |
|
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Re: Game of Thrones Tue 23 Jul 2013, 14:42 | |
| Εχω δει οσο εχει βγει μεχρι τωρα. Γενικότερα δεν πολυβλέπω σειρές (περα απο anime εννοώ) αλλα για το συγκεκριμένο μου έκανε πλύση εγκεφάλου ενας φίλος μου Καλο μου φάνηκε μεχρι τώρα. - Spoiler:
αλλα ακόμα τους νεκρούς περιμένουμε και απλα πεθαίνουν ολοι οι χαρακτήρες πριν προλάβεις καλα-καλα να δεθείς
Με την ιστορία που εχει θα το διάβαζα άνετα σαν βιβλίο. | |
|
Vem Veteran
Αριθμός μηνυμάτων : 705 Reputation : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03 Ηλικία : 27 Τόπος : Look behind you
| Subject: Re: Game of Thrones Tue 23 Jul 2013, 15:03 | |
| Εχω δει την πρωτη season με παρεα. Μarathon. Καταλαβενω γιατι αρεσει, ειναι ο ιδιος λογος που βλεπονται πολυ ανιμε με action και ecchi τυπου HotD. Εμενα μου αρεσε αρκετα, δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα αλλιως θα εβλεπα και τις επομενες σεζον. Εχει καλους χαρακτηρες που αγωνιας καθε επισοδειο μην πεθανει ο fave σου , και λογω των χαρακτηρων ειναι και το plot λιγο ελκυστικο. Αυτα | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Game of Thrones | |
| |
|