Author | Message |
---|
Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Thu 08 Aug 2013, 00:51 | |
| Κι εγώ είχα φτιάξει παλιά ένα custom deck με boss monster το Σκρουτζ Μακ Ντακ και άλλα τέρατα τον Ντόναλντ, τα ανιψάκια, τους Μουργόλυκους κλπ, αλλά δε λέει να το εκτυπώσω. :Ρ
Έβλεπα τις εικόνες τις προάλλες στον παλιό σκληρό και είχε πλάκα.
Τέλος πάντων θέλω να προτείνω στον Σιν (που δεν τον πετυχαίνω πλέον) να ανοίξουμε Pokemon TCG subforum. Έχω κάποια άτομα αλλά ακόμα κι αν δεν μπουν απλά μας μένει όπως και του Magic.
Αυτά... ποσάρω εδώ γιατί βαριέμαι να ψάχνω το τόπικ με τις προτάσεις. | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Sun 11 Aug 2013, 16:33 | |
| ^ Αν μπορείς, πόσταρε τις κάρτες να τις δούμε και εμείς. Τελικά αποφάσισα να nerfάρω 1-2 από τις κάρτες τους γιατί παραείναι op και βγάζουν πολύ εύκολα ΟΤΚ, ειδικά αν είναι x3. Μάλλον θα φτιάξω το build σύμφωνα με την banlist μου. Το μόνο πρόβλημα είναι το Ultimate Offering. Παρότι είναι Limited έχει τέλειο sunergise με τις Fairies και τις κάνει ακόμα πιο καλές στα OTK τους (είναι banned στη δική μου λίστα ). Βασικά θα το βάλω, για να trollάρω . Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι σε μέγεθος καρτών δεν φαίνονται πολύ καλά τα effs, ειδικά όταν αυτά είναι μεγάλα... Θα δω τι θα κάνω και μ' αυτό. ~ Googlάρω κάτι που άκουσα για νέα rules, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. | |
|
| |
Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Mon 12 Aug 2013, 03:54 | |
| Κάνω έρευνα αγοράς για notebook και tablet.
Καμιά πρόταση; | |
|
| |
Blessed by Void Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1151 Reputation : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15 Ηλικία : 27 Τόπος : the darkest side of heraklion
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Wed 14 Aug 2013, 22:35 | |
| καλησπερα χαθηκα αρκετα και σημερα πηγα και πηρα το πρωτο μου manga το yugioh zexal volume 2 που ειχε μεσα number 50 BLACKship of corn Οπου θα το βαλω μαλλον στα evilswarm | |
|
| |
Kauko Experienced
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Wed 21 Aug 2013, 01:35 | |
| Το 'χω ρίξει στον Dan Brown αυτό το καλοκαίρι. Αφού διάβασα Illuminati και κώδικα Da Vinci, ξεκινάω το Χαμένο Σύμβολο ενώ το Inferno με περιμένει στο ράφι.
Α, μπήκα κιολας για να δω και τα νέα της λίστας.
Αυτά... | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Thu 22 Aug 2013, 10:37 | |
| ^ Μολις χτες τελειωσα το Inferno. Φοβερο, απλα φοβερο. Και το χαμένο συμβολο ειναι πάρα πολύ ωραιο. Τον κωδικα και το illuminati δεν εχω διαβασει ακομα. Ο Dan Brown είναι πολυ καλος συγγραφεας και μ αρεσουν πολυ οι γριφοι του. Το μονο πραγμα που δεν μου αρεσει ειναι οι περιγραφες (πχ αντικειμενων, ενος χωρου) που κανει ειναι πολυ λεπτομερεις και μερικες φορες περιπλοκες ωστε να μην μπορεις να φανταστεις ευκολα πως ειναι και εμενα προσωπικα με κανει να τις βαριεμαι. | |
|
| |
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Thu 22 Aug 2013, 21:45 | |
| Για πρώτη φορά μετα απο πολλούς μήνες εχω παρα πολυ χρόνο ελεύθερο και τοσα πολλά πράγματα που θέλω να κάνω που τελικά κατέληξα να κανω λίστα!
Θέλω να ετοιμάσω και τα deck που ηδη χρησιμοποιούσα για τη νεα banlist. Στα Aliens και Noble Knights χρησιμοποιούσα rabbit, και γενικότερα δε ξερω τι να περιμένω στο επόμενο format. Επιτέλους επέστρεψε και το t.g. agent deck που εχω σχεδόν έτοιμο rl. Τα Heraldic επιρεάστηκαν μονο έμεσα. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 1151 Reputation : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15 Ηλικία : 27 Τόπος : the darkest side of heraklion
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Sat 24 Aug 2013, 20:49 | |
| ξανακατεβαζω το λολ στο πισι μου γιατι κατι επαθε και μαλλον 8α περιμενω να μπει κανεις | |
|
| |
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Fri 30 Aug 2013, 02:54 | |
| Τελείωσα το διάβασμα για σήμερα πριν μια ώρα περίπου και απο τοτε έψαχνα να βρω που ειχα βάλει τα T.G. (1 Striker, 1 Rhino, 3 Warwolf) αλλα δε κατάφερα να βρώ τον striker >.< Ετοιμάζω t.g. agents για να κατέβω κάισσα οταν τελειώσει η εξεταστική (οχι αύριο).
Πήρα ενα Tidal tin, άνοιξα rares εκτως ενώς Gwalchavad UR (σημαδειακό) και είχα χαρεί μέχρι που είδα οτι δεν κάνει ουτε 2 euro xD Τα υπόλοιπα craps και 2 e-drags. Ποιός απο τους 2 Μάνους θέλει το Gustav;
Τελειώνω στις 4/9 αρα θα ειμαι χαλαρός και θα μπαίνω συχνότερα και παλι!... | |
|
| |
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Fri 30 Aug 2013, 10:19 | |
| EGW παιζω DUEL ΕΧΒ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ φορμουλα και περιμενω 5 λεπτα απαντηση απο αντιπαλο που παιζει trapeed rabbit | |
|
| |
Vem Veteran
Αριθμός μηνυμάτων : 705 Reputation : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03 Ηλικία : 27 Τόπος : Look behind you
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Fri 30 Aug 2013, 11:58 | |
| - sin wrote:
- Τελείωσα το διάβασμα για σήμερα πριν μια ώρα περίπου και απο τοτε έψαχνα να βρω που ειχα βάλει τα T.G. (1 Striker, 1 Rhino, 3 Warwolf) αλλα δε κατάφερα να βρώ τον striker >.< Ετοιμάζω t.g. agents για να κατέβω κάισσα οταν τελειώσει η εξεταστική (οχι αύριο).
Πήρα ενα Tidal tin, άνοιξα rares εκτως ενώς Gwalchavad UR (σημαδειακό) και είχα χαρεί μέχρι που είδα οτι δεν κάνει ουτε 2 euro xD Τα υπόλοιπα craps και 2 e-drags. Ποιός απο τους 2 Μάνους θέλει το Gustav;
Τελειώνω στις 4/9 αρα θα ειμαι χαλαρός και θα μπαίνω συχνότερα και παλι!... Αθηνα η Κρητη ? | |
|
| |
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Fri 30 Aug 2013, 12:30 | |
| btw sin 5/9 περνα να μου δωσεις το gustav
βλεπω naruto fillers | |
|
| |
sin Administrator
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Fri 30 Aug 2013, 14:05 | |
| - Vem wrote:
- sin wrote:
- Τελείωσα το διάβασμα για σήμερα πριν μια ώρα περίπου και απο τοτε έψαχνα να βρω που ειχα βάλει τα T.G. (1 Striker, 1 Rhino, 3 Warwolf) αλλα δε κατάφερα να βρώ τον striker >.< Ετοιμάζω t.g. agents για να κατέβω κάισσα οταν τελειώσει η εξεταστική (οχι αύριο).
Τελειώνω στις 4/9 αρα θα ειμαι χαλαρός και θα μπαίνω συχνότερα και παλι!... Αθηνα η Κρητη ? Κρήτη τώρα (στα Χανιά σπουδάζω βρε!). Μάνο θα το κανονήσω : P | |
|
| |
Vem Veteran
Αριθμός μηνυμάτων : 705 Reputation : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03 Ηλικία : 27 Τόπος : Look behind you
| |
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Fri 30 Aug 2013, 21:20 | |
| - nightmare wrote:
- btw sin 5/9 περνα να μου δωσεις το gustav
βλεπω naruto fillers Αν θες περνάω και εγώ 7/9 να σου δώσω και τον δικό μου Gustav που θα ανοίξω από το tin . ~ Βαριέμαι λίγο. Θα έμπαινα DN αλλά περιμένω να αλλάξει το format πρώτα πριν αρχίσω εξονυχιστικό testing. Οπότε με κόβω για LoL. | |
|
| |
ace94 Underworld Executor
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Reputation : 28 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : Glyfada
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Sat 31 Aug 2013, 05:04 | |
| Είναι 5 το πρωί. Λογικά άλλαξε το format οπότε μπαίνω DN να διορθώσω το Scrap deck. Μετά από 2 χρόνια και κάτι, θα επανέλθω στα μεγάλα σαλόνια της Κάισσας. edit: το format αλλάζει αύριο γιατί ο μήνας έχει 31... πιωμένος (και ξανθιά) | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Sun 01 Sep 2013, 18:58 | |
| Σήμερα ξεκίνησα testing. Τα παράτησα όμως γρήγορα μετά από 2 απανωτές ήττες σε match (1-2 vs Constellars, 0-2 vs Mermails). Πήγα για LoL και καθόμουν μέχρι τώρα.
Τώρα σκέφτομαι είτε να συνεχίσω το testing ή το chap στο fan-fic, εφόσον δεν είναι κανείς στο chat. | |
|
| |
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Mon 02 Sep 2013, 05:19 | |
| μπηκα σε τουρ εκανα 4-0 πηρα bye αλλα παλι εχασα αλλα δεν πειραζει ειχε αρκετη πλακα 1ος γυρος με μαυροφτερα πρωτο παιχνιδι αρκετα >_>_> εχασα 2ο game ξαναχασα 3ο game παλι τα ιδια 4ο game ξερετε τι εγινε 5ο game νικησα ομως 2ος γυρος βιβλια μαγειας 1ο game χανω επειδη δεν μου ρθαν τα limit /haunted 2ο game νικαω με otk star eater/bls/gustaph 3ο game πηγαμε sudden death καθε γυρο περιμενα ενα galaxy queens αλλα δεν ηρθε ποτε εχασα 3ος γυρος sonergmr δρακολουλουδα 1ο game χανω με μια πολυ περιεργη /σοβαρη/ επιθεση απο blaster για τελικη 2ο game χανω δεν θυμαμαι πως 4ος γυρος πηρα bye επειδη καποιος εκανε drop αλλα του δωσα την νικη XD kata ta alla το καλυτερο htan το spellbook vs yubel | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| |
| |
Kauko Experienced
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Sat 07 Sep 2013, 00:26 | |
| Διάβαζα αρχαία και τώρα προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω το παραπάνω ποστ του Μάνου. :Ρ Μαντέψτε τι από τα δυο είναι δυσκολότερο... | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Sat 07 Sep 2013, 19:30 | |
| - Kauko wrote:
- Διάβαζα αρχαία και τώρα προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω το παραπάνω ποστ του Μάνου. :Ρ
Μαντέψτε τι από τα δυο είναι δυσκολότερο... Το πρώτο για μένα . Μπορώ να σου πω τι λέει αλλά μετά θα πάψει να είναι trollopost. Πήγα kaissa σήμερα. Βρήκα μερικές από τις κάρτες για το Deck. Στο Main μου λείπουν 1-2 κάρτες ακόμα ενώ στο Extra 2-3. Για το side δε συζητάω καλύτερα. Τώρα περιμένω τον ace και τον night να γράψουν reports. | |
|
| |
sin Administrator
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Thu 12 Sep 2013, 10:34 | |
| Επιτέλους περνάω λίγο ποιοτικό χρόνο με τη waifu το pc μου ._. | |
|
| |
Kauko Experienced
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Thu 12 Sep 2013, 23:59 | |
| Έπαιξα λιγάκι Munchkin στη ΔΕΘ σήμερα. Καλό παιχνιδάκι. | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Sat 14 Sep 2013, 18:50 | |
| - Kauko wrote:
- Έπαιξα λιγάκι Munchkin στη ΔΕΘ σήμερα. Καλό παιχνιδάκι.
Συμφωνώ απόλυτα. ~Πήγα kaissa σήμερα και από την ώρα που πάτησα έως και σχεδόν την ώρα που έφυγα έκανα μόνο trades . Το αστείο είναι ότι ενώ δεν είχα σκοπό να φτιάξω "The Evil Plants of the Witches" IRL έχω ήδη το 1/4 του Deck (βρήκα 3 Exodius). Τα T.G. Tronics είναι σχεδόν έτοιμα. Το T.G. Engine είναι full. Ενα fiendish μου λείπει ακόμα καθώς και 2-3 κάρτες στο Extra. | |
|
| |
Kauko Experienced
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Sun 15 Sep 2013, 02:11 | |
| Τρομερά νεύρα λόγω της ήττας της εθνικής...
Διαβάζω τα reports τoυ Ace και τους Sin. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; | |
| |
|
| |
| Τι κάνετε τώρα ; | |
|