Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dead & Gone

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Fabled Deck για την επιστροφή μου

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Kauko
Experienced
Experienced
Kauko

Αριθμός μηνυμάτων : 1233
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06
Τόπος : στις καρδιές σας

Fabled Deck για την επιστροφή μου Empty
PostSubject: Fabled Deck για την επιστροφή μου   Fabled Deck για την επιστροφή μου Icon_minitime1Tue 10 Sep 2013, 22:58

Αύριο μπαίνω σε τουρ στη ΔΕΘ και έχτισα στα γρήγορα το παρακάτω Fabled Deck και ό, τι μου βγει βγήκε.

Πείτε προτάσεις και απόψεις για τη βελτίωση αν θεωρείτε πως κάτι δε θα δουλέψει. Το έκανα αρκετά γρήγορα και δεν έχ χρόνο για playtest οπότε πάω πιο πολύ μόνο για να πάρω μια γεύση του νέου φόρματ.

Monsters
3 Fabled Grimro
3 Fabled Chawa
3 Fabled Cerburell
3 Fabled Ganashia
2 Fabled Krus
2 Fabled Kushano
1 Fabled Lurrie
2 Reborn Tengu
3 TG Warwolf
2 Tour Guide from the Underworld
1 Gorz the Emissary of Darkness

Spells
3 Mystcal Space Typhoon
2 Dark World Dealings
1 Monster Reincarnation
1 Dark Hole
1 Mind Control

Traps
2 Phoenix Wing Wind Blast
2 Dimensional Prison
1 Torrential Tribute
1 Bottomless Trap Hole
1 Solemn Warning

Extra
1 Fabled Leviathan
1 Mist Wurm
1 Stardust Dragon
1 Fabled Valkyrus
1 Black Rose Dragon
1 Ancient Sacred Wyvern
1 Gaia Knight the Force of Earth
2 Fabled Ragin
1 TG Hyper Librarian
1 Armory Arm
1 Fabled Unicore
1 Formula Synchron

1 Wind Up Zenmaines
1 No17 Leviathan Dragon

Αυτά.

Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις και συγκεκριμένα για το Call of the Haunted, αν θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτο το ντεκ τώρα που δεν έχουμε Monster Reborn.
Back to top Go down
ace94
Underworld Executor
Underworld Executor
ace94

Αριθμός μηνυμάτων : 319
Τόπος : Glyfada

PostSubject: Re: Fabled Deck για την επιστροφή μου   Fabled Deck για την επιστροφή μου Icon_minitime1Tue 10 Sep 2013, 23:26

Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το Fabled archetype και πώς δουλεύει. Έχω να προτείνω μερικές εναλλακτικές αλλά είναι εντελώς προαιρετικές καθώς δεν είμαι αυθεντία στο θέμα.

1. Reborn Tengu: πιστεύω ότι σαν engine έχει πεθάνει. ΑΝ τους έχεις και τους 2 χέρι τι κάνεις; Έχεις επίσης 3 T.G. Warwolf, προφανώς για το Special Summon effect τους. Θυμίσου όμως ότι δεν ψάχνουν τον εαυτό τους με το άλλο effect. Οπότε αρχικά προτείνω να αντικαταστήσεις ΕΝΤΕΛΩΣ το Tengu Engine. -2 Reborn Tengu +2 T.G. Rush Rhino.

2. Other monster alternatives: Τρέχεις 3 Warwolf, 2 Tour Guides (all DARK) σε ένα Fabled deck (all LIGHT). Επίσης έχεις την staple Twilight Card; Monster Reincarnation. Μήπως να σκεφτείς την εναλλακτική των Chaos Sorcerer και BLS Envoy of The Beggining; Αν είσαι λειψός σε DARK, consider Plaguespreader Zombie.

3. 2 Phoenix Wing Wind Blast, 2 Dimensional Prison: Καλό το Wing-Wind αλλά έχω την αίσθηση ότι θα φτάσει η ώρα που θα εύχεσαι να είχες κάτι άλλο αντί για την δεύτερη κόπια. Επίσης υστερείς ενός υπέρ-σημαντικού Mirror Force (multi-target) αντί 2 D.Prison (single target). Σίγουρα το RFP είναι καλύτερο από send to Grave αλλά ίσως χρειαστείς την μαζική του καταστροφή. Τέλος το CoTH για μένα πλέον είναι staple card. Τρέχω 2-3 σε όλα τα deck και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Οπότε:
-1 Phoenix, -1 D.Prison
+1 CoTH, +1 Mirror Force

Επαναλαμβάνω, όλα αυτά προεραιτικά και με επιφύλαξη. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Υ.Γ. Περιμένουμε αναφορά με ανυπομονησία...
Back to top Go down
Kauko
Experienced
Experienced
Kauko

PostSubject: Re: Fabled Deck για την επιστροφή μου   Fabled Deck για την επιστροφή μου Icon_minitime1Tue 10 Sep 2013, 23:46

1. Ξέρω τα προβλήματα με τον tengu, αλλά δεν πάυει να είναι μια αρκετά καλή κάρτα. Η εναλλακτική μου θα ήταν να βάλω snipe hunters. Rhinos δυστυχώς δεν έχω. Τους Warwolves τους παίζω αποκλειστικά για το SS effect και για synchro-XYZ summon.

2. Το deck ήθελα να το παίξω όπως λες, αλλά δεν έχω αυτη τη στιγμή ούτε Sorcerer ούτε ΒLS. Ελπ'ιζω τώρα που θα αρχίσω να ξαναπηγαίνω να βρω.

3. Θα κρατήσω τη συμβουλή σου με το D.Prison, ίσως θα τα πάω και τα 2 στο Side για να βάλω 2 COTH που νομίζω θα χρειαστούν. Πάντως το Phoenix Wing Wind Blast δε θέλω να το πειράξω βοηθάει υπερβολικά.

Αναφορά θα κάνω οπωσδήποτε.
Back to top Go down
Undbiter96
Moderator
Moderator
Undbiter96

Αριθμός μηνυμάτων : 1354
Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15
Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm

PostSubject: Re: Fabled Deck για την επιστροφή μου   Fabled Deck για την επιστροφή μου Icon_minitime1Sat 14 Sep 2013, 17:37

Αντί για warwolf θα σου πρότεινα να testάρεις 1-2 Beast of the Pharaoh. Το έχω δοκιμάσει σε Fabled και λειτουργεί καλά με το Chawa & Cerburrel. Τσάμπα non-tuner fodder είναι. Επίσης μπορεις να δοκιμάσεις και T.G. Striker μαζί με το Pharaoh, αν θες Naturia Beast.

Όσο για το COTH, παρότι είναι καλό, σε αυτό το Deck δεν βλέπω πως μπορείς να επωφεληθείς αν φάει π.χ. MST/Dust Tornado. Παρόλα αυτά, αν πιστεύεις ότι βοηθάει, βάλε το.
Back to top Go down
https://thegreekduelists.forumgreek.com/forum
Kauko
Experienced
Experienced
Kauko

PostSubject: Re: Fabled Deck για την επιστροφή μου   Fabled Deck για την επιστροφή μου Icon_minitime1Sun 15 Sep 2013, 02:13

To Deck θα το dropάρω Γιώργο, δεν μπαίνω στον κόπο.
Έχω Frognarchs που είναι κλάσεις ανώτερο deck, Heroes με full extra που χρειάζονται μερικές techιες για να στρώσουν μετά το "αντίο" του Στρατούλη.
Στο πισω μέρος του μυαλού μου είναι και το Junk & Debris build με τα Neo Spacians.
Δε θα ασχοληθώ με Fabled, θα τα αφήσω στο binder να τα θαυμάζω.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Fabled Deck για την επιστροφή μου   Fabled Deck για την επιστροφή μου Icon_minitime1

Back to top Go down

Fabled Deck για την επιστροφή μου
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Fabled Deck March 2012
» Nordic Deck or Agent-Fairy Deck?
» dragunitites deck
» Fabled Quasar
» My deck