Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το Fabled archetype και πώς δουλεύει. Έχω να προτείνω μερικές εναλλακτικές αλλά είναι εντελώς προαιρετικές καθώς δεν είμαι αυθεντία στο θέμα.
1. Reborn Tengu: πιστεύω ότι σαν engine έχει πεθάνει. ΑΝ τους έχεις και τους 2 χέρι τι κάνεις; Έχεις επίσης 3 T.G. Warwolf, προφανώς για το Special Summon effect τους. Θυμίσου όμως ότι δεν ψάχνουν τον εαυτό τους με το άλλο effect. Οπότε αρχικά προτείνω να αντικαταστήσεις ΕΝΤΕΛΩΣ το Tengu Engine. -2 Reborn Tengu +2 T.G. Rush Rhino.
2. Other monster alternatives: Τρέχεις 3 Warwolf, 2 Tour Guides (all DARK) σε ένα Fabled deck (all LIGHT). Επίσης έχεις την staple Twilight Card; Monster Reincarnation. Μήπως να σκεφτείς την εναλλακτική των Chaos Sorcerer και BLS Envoy of The Beggining; Αν είσαι λειψός σε DARK, consider Plaguespreader Zombie.
3. 2 Phoenix Wing Wind Blast, 2 Dimensional Prison: Καλό το Wing-Wind αλλά έχω την αίσθηση ότι θα φτάσει η ώρα που θα εύχεσαι να είχες κάτι άλλο αντί για την δεύτερη κόπια. Επίσης υστερείς ενός υπέρ-σημαντικού Mirror Force (multi-target) αντί 2 D.Prison (single target). Σίγουρα το RFP είναι καλύτερο από send to Grave αλλά ίσως χρειαστείς την μαζική του καταστροφή. Τέλος το CoTH για μένα πλέον είναι staple card. Τρέχω 2-3 σε όλα τα deck και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Οπότε:
-1 Phoenix, -1 D.Prison
+1 CoTH, +1 Mirror Force
Επαναλαμβάνω, όλα αυτά προεραιτικά και με επιφύλαξη. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
Υ.Γ. Περιμένουμε αναφορά με ανυπομονησία...