Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dead & Gone

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Κάισσα Χανια 24-11-15

Go down 
3 posters
AuthorMessage
sin
Administrator
Administrator
sin

Αριθμός μηνυμάτων : 1244
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06
Τόπος : The Sanctuary in the Sky

Κάισσα Χανια 24-11-15 Empty
PostSubject: Κάισσα Χανια 24-11-15   Κάισσα Χανια 24-11-15 Icon_minitime1Tue 24 Nov 2015, 23:53

Σκεφτομουν εδω και καιρο να ξαναπαιξω λιγο ygo και τελικα το πηρα αποφαση και κατεβηκα Καισσα με τη βοηθεια των παιδιων εκει που μου δανεισαν ενα deckακι να παιξω κι εγω!
6 ατομα kozmo,ba, yosenju, majespecter performage, satellar και shaddolls (εγω)

1ος γυρος vs BA
1o game ανοιγω backrow και χανω απο συνεχομενο ξυλο απο 15 Dante
2o game ανοιγω παλι backrow αλλα με μια solemn και στη συνεχεια μια βιαστικη Winda τον κραταω απο το να ανοιχτει πολυ και κλεινω το backrow του μερικους γυρους μετα με sided decree
3o game ανοιγω απ'ολα και ξεκιναω αμεσως Winda Decree
2-1 (1-0)

2oς γυρος vs maj. perf.
κληρωνομαι με τo παλικαρι που μου εστησε το deck
γνωριζοντας ηδη τι παιζει ηξερα οτι εχω πολυ λιγες ελπιδες μιας και το deck του κανει banish/spin και ακομα και με backrow δεν τον κραταω
1ο game ανοιγω μονο τερατα και χανω σε 2 γυρους
2ο game ανοιγω mindcrush dragon backrow. Επαιζα πρωτος οποτε προλαβαινω να settαρω
scales,pendulum, backrow και περναει damage. Σπαει ενα απο τα δικα του για τη backrow μου, βγαζω dragon και βαραω. Σπαει το scale του με το luster για search, κανω mind crush. Δεν κανει τιποτα αλλο και τελειωνει το γυρο του. Τραβαω και κανω Nephe Shaddoll Fusion φερνω Grysta στελνοντας Beast και Dragon και πονταρω τα παντα στο να τραβηξω οποιοδηποτε Shaddoll με το Beast, ταυτοχρονα σπαζοντας το 2ο scale. Δε σταθηκα τυχερος, φερνει scales και με σπαει σε ενα γυρο γυρνοντας τη Grysta χερι.
0-2 (1-1)

3ος γυρος vs Satellar
1o game ανοιγω shaddoll fusion, beast, dragon, breakthrough και instant fusion. Σκεφτομαι λιγο και τελικα κανω Instant για Winda και fuse για δευτερη Winda με το Beast. Φερνει το searcher, κανω breakthrough. Του περναω λιγο damage αλλα μου περναει τη Winda και καταληγω να εχω μονο spells και οχι τερατα. Stallαρω ενα γυρο αλλα μου φερνει Diamond.
Απο εδω και περα θα το λεω Shaddollbane γιατι η καρτα πρακτικα υπαρχει για να μου κανει τη ζωη κολαση. Κανω breakthrough στο πραγμα και Shaddoll Fusion για Shekhi σε αμυνα (γιατι εκτος απο ολα τα αλλα εχει και 2700.) και με τα mill φερνω Falco και σπαω backrow του. Στο γυρο του φερνει και αλλα τερας, βαραει το Falco και κανω declare eff στο οποιο απο missplay λεει negate και ετσι σφαζω το Shaddollbane με τη Sheki και φερνω Winda με το Falco.
Ανοιξα board για να νικησω αλλα flipαρει oasis και φερνει ενα xyz με 2600 αμυνα που αδυνατω να περασω. Παρολο που ειχα falco χερι και sheki κατω δεν ειχα τιποτα στο extra με πανω απο 2600 atk (εκτος απο trishula που δε μπορουσα να φερω). Ξαναεφερε diamond, τον περναω με Arcanite και τελικα εχασα ενω ειχα 5-10 καρτες deck επειδη δεν ειχα 3η winda ή star eater ή κατι τελοσπαντων για να περασω το diamond xD
Ηταν κριμα γιατι με την τριτη Winda θα ειχα αρκετο damage για να ληξω και τα fusion απλα καθονταν χερι...

2o game ανοιγω ασχημα αλλα τον καθυστερω αρκετα μεχρι που εφερε παλι shaddollbane. Απο εκει και περα αντεξα 2 γυρους γιατι παρολο που ειχα breakthrough στο grave δεν ειχα fusion για να κανω οτιδηποτε.
0-2(1-2)

Nικησαν χωρις δυσκολια τα kozmo

Παρατηρησεις:
Μια φορα ανοιξα Hand Destruction και περασα τοσο μπροστα σε advantage που παρολο που εδωσα και στον αντιπαλο effects (ba) δε μπορεσε να κανει τιποτα.
Το extra μου με βιασε σημερα. Θελει οπωσδηποτε 3η Winda και καλυτερες επιλογες στα lv7/11 synchro. Σκεφτομαι σοβαρα να βαλω Gustav Max για αυτο το extra 2k. Δεν εχουμε καλα beater πια...
vs Kozmo δεν εχω outs atm
vs pendulumspam δεν εχω ιδεα...και που τον σταματησα εφαγα ξυλο αμεσως. Πρεπει να ψαξω για ενα καλυτερο δευτερευον engine αν θελω να παιξω Shaddoll.  Τα παιχνιδια με αλλα tier 2 decks ειναι winable με μερικες αλλαγες αλλα kozmo/pendulums lolnope.
Back to top Go down
Undbiter96
Moderator
Moderator
Undbiter96

Αριθμός μηνυμάτων : 1354
Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15
Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm

PostSubject: Re: Κάισσα Χανια 24-11-15   Κάισσα Χανια 24-11-15 Icon_minitime1Wed 25 Nov 2015, 14:12

Wow a report! Surprised

Αρκετά καλά τα πήγες αν σκεφτείς ότι παίζεις ένα Deck που μετα βίας υπάρχει μετά τη λίστα.

Για level 7 Synchro μπορείς να δοκιμάσεις τον Yazi μιας που είναι 2600άρι (πολύ για lvl 7) και με protection από targets + one time Scrap Dragon. Lvl 11... there's only Star Eater for now. That's all.

Μάλλον χάνω κάτι, αλλά πως ακριβώς σκοπεύεις να φέρεις Gustav Max στα Shaddolls?

Side vs Kozmo μπορείς να βάλεις Machine hate (System Down, Chimeratech) μαζί με κάρτες για να τους κόψεις ΟΤΚ (Fader, Scarecrow, Threatening I dunno) ή Imperial Iron Wall.

Side vs Pendulumcancer είτε Floodgates είτε κάρτες που δεν αφήνουν τα Scales ή τα Pendulum Summons (Anti-Spell Fragrance, Spell Shattering arrow, Fairy Wind, Space-Time Trap Hole, Bottomless (obviously), Grand Horn of Heaven etc)

Note: Δεν έχω χρησιμοποιήσει όλα τα παραπάνω, κάποια από αυτά μπορεί να μην δουλεύουν καλά.

Για συμπληρωματικό engine υπάρχουν τα Nekroz (άλλα "θύματα" της λίστας). Έχουν ακόμα Trishula, 1 Unicore, 1 Brionac, Valkyrus και όλα τους έχουν effects που είναι καλά vs των νέων Decks (OTK stoppers, removal). Δεν το έχω δει εν δράσει αλλά πρέπει να είναι αρκετά καλύτερο από το να παίξει τα 2 αυτά arch ξεχωριστά.
Back to top Go down
https://thegreekduelists.forumgreek.com/forum
Vem
Veteran
Veteran
Vem

Αριθμός μηνυμάτων : 705
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03
Τόπος : Look behind you

PostSubject: Re: Κάισσα Χανια 24-11-15   Κάισσα Χανια 24-11-15 Icon_minitime1Thu 26 Nov 2015, 15:04

is this the real life?
Back to top Go down
https://thegreekduelists.forumgreek.com
Sponsored content

PostSubject: Re: Κάισσα Χανια 24-11-15   Κάισσα Χανια 24-11-15 Icon_minitime1

Back to top Go down

Κάισσα Χανια 24-11-15
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-