|
| Ανεκδοτα: | |
|
+10nimaj Stiakas Witch-King of Angmar Mike_L ximen Πορτοκάλι Stem Eatos Chaos714 redgar 14 posters | Author | Message |
---|
redgar Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1461 Reputation : 57 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
| Subject: Ανεκδοτα: Fri 24 Jun 2011, 00:55 | |
| No 1 - Spoiler:
Ένας κυνηγός πάει σαφάρι στην Αφρική και παίρνει μαζί το σκύλο του. Ενώ ο σκύλος περιφέρεται στη ζούγκλα, βλέπει μια λεοπάρδαλη να κατευθύνεται προς το μέρος του, φανερά πεινασμένη. Ο σκύλος σκέφτεται, «Ωχ μπλέξαμε!» Τότε βλέπει κάτι κόκαλα λίγο πιο πέρα και αρχίζει να τα ροκανίζει, με την πλάτη του στην λεοπάρδαλη. Ενώ εκείνη είναι έτοιμη να του χιμήξει, ο σκύλος λέει, «Πολύ νόστιμη αυτή η λεοπάρδαλη. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άλλες εδώ τριγύρω.» Η λεοπάρδαλη, κι ενώ ήδη βρίσκεται στον αέρα παγώνει, και εξαφανίζεται πίσω από κάτι δέντρα. «Παραλίγο», λέει «λίγο έλειψε. Αυτός ο σκύλος σχεδόν με είχε.»
Ένας πίθηκος, παρακολουθώντας όλο το σκηνικό από ένα δέντρο, σκέφτεται ότι μπορεί να εξασφαλίσει την εύνοια της λεοπάρδαλης και να γλιτώσει το τομάρι του εξηγώντας της αυτό που είχε συμβεί. Πάει προς το μέρος της και εξηγεί τα πάντα. Η λεοπάρδαλη, έξαλλη για την κοροϊδία, λέει στον πίθηκο «Έλα, πίθηκε. Ανέβα στη ράχη μου να δεις από κοντά τι πρόκειται να πάθει ο σκύλος»
Ο σκύλος βλέπει τη λεοπάρδαλη να έρχεται προς το μέρος του με τον πίθηκο καβάλα. «Τι θα κάνω τώρα;» σκέφτεται. Τότε, αντί να το βάλει στα πόδια, κάθεται με την πλάτη γυρισμένη στους δυο. Όταν η λεοπάρδαλη και ο πίθηκος έχουν πλησιάσει αρκετά, ο σκύλος λέει, «Που είναι αυτός ο ηλίθιος πίθηκος; Ποτέ δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ, τον έστειλα πριν από μισή ώρα να μου φέρει άλλη μια λεοπάρδαλη κι ακόμα να φανεί!»
No 2(πολλα μαζι): - Spoiler:
1.Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών. Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό: «Έλα μ@λ@κ@, παραδέξου ότι χαθήκαμε'
2.Ειδήσεις σε ποντιακό κανάλι: Τραγικό δυστύχημα. Διθέσιο αεροπλάνο έπεσε σε νεκροταφείο. Έχουν βρεθεί 3000 νεκροί και οι έρευνες συνεχίζονται
3.Συζητούν δυο φαντάσματα: -Να σε ρωτήσω κάτι -Σ' ακούω -Πιστεύεις στους ανθρώπους? (Nah )
4.Ο σύζυγος στη γυναίκα του: - Μωρό μου, δεν αντέχω άλλο να σε βλέπω να τυραννιέσαι έτσι όλη μέρα στην κουζίνα. Κλείσε την πόρτα!
5. Μπαίνει ένας μεθυσμένος σε ένα μπαρ, πλησιάζει μια και της λέει: 'Έλα σπίτι μου να πηδηχτούμε μέχρι το πρωί!!!' - 'Σας παρακαλώ, τι με περάσατε, για καμιά πόρνη;' - 'Γιατί μωρή, ποιος μίλησε για λεφτά;;;'
Αυτα για τωρα! Πειτε εσεις κανενα | |
| | | Chaos714 Kefka's Minion
Αριθμός μηνυμάτων : 539 Reputation : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 29 Τόπος : Πίσω σας :)
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Fri 24 Jun 2011, 11:53 | |
| - Πώς τον λένε αυτόν που είδε ένα λιοντάρι; - Λεων-είδας! | |
| | | Eatos Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 72 Reputation : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-07-05 Ηλικία : 28 Τόπος : Νάξος
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Wed 06 Jul 2011, 00:27 | |
| Ο Μπέος έστησε το σ' αγαπώ σε μισώ σημειώσατε διπλό του Οικονομόπουλου! | |
| | | Stem Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 45 Reputation : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-07-27 Ηλικία : 26 Τόπος : Kiato Greece
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Wed 27 Jul 2011, 17:28 | |
| Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της: - Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Στην συνέχεια ρωτάει έναν: - Ριχάρδο, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και έχει και μια ελιά στη μυτούλα του! Απαντά ο μαθητής: - Δεν ξέρω κυρία! Και η δασκάλα του λέει: - Μα είναι η γάτα, την ελιά έβαλα απλά να σε μπερδέψω. Στην συνέχεια... - Πέτρο, πες μου εσύ: έχει φτερό, ράμφος και από κάτω ένα κουκούτσι; Απαντά ο Πέτρος: - Πού να ξέρω κυρία, και με κουκούτσι από κάτω; Δύσκολα τα πράγματα! Του απαντά η δασκάλα: - Είναι το πουλί, βρε παιδί μου, το κουκούτσι έβαλα έτσι απλά να σε μπερδέψω! Τώρα εσύ Τοτέ, ρώτα με ΕΣΥ κάτι! Ξεκινά ο Τοτός και λέει λοιπόν: - Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο και στρογγυλό στην κορυφή, έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσουν στις γυναίκες να το βάλουν στο στόμα; Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει: - Τοτέ, έξω από την τάξη!!! ΤΩΡΑ!!! Ήρεμος ο Τοτός της λέει της δασκάλας: - Όχι κυρία... είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω! | |
| | | Πορτοκάλι The Invincible Superman
Αριθμός μηνυμάτων : 575 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Wed 27 Jul 2011, 17:37 | |
| | |
| | | ximen Veteran
Αριθμός μηνυμάτων : 211 Reputation : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Wed 27 Jul 2011, 20:56 | |
| | |
| | | Mike_L Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Reputation : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Wed 27 Jul 2011, 21:50 | |
| Λίγο χυδαία τα παρακάτω αλλά τα σπάνε: - Spoiler:
Ήταν ο Τοτός στην 4η Δημοτικού μέσα στο μάθημα της αριθμητικής. Κάποια στιγμή η δασκάλα ρωτάει τους μαθητές, αν κάθονται τρία πουλάκια πάνω σε ένα δέντρο και ένας κακός κυνηγός σκοτώσει το ένα πόσα θα μείνουν πάνω στο δέντρο; Με, όπως πάντα, υπερβολικό ζήλο σηκώνει το χέρι της η μικρή Ελενίτσα φωνάζοντας, "κυρία, κυρία, κυρία..."! Δίνει λοιπόν, η δασκάλα, τον λόγο στην Ελενίτσα η οποία με θάρρος απάντα πως θα μείνουν δύο πουλάκια πάνω στο δέντρο. "Μπράβο", λέει η δασκάλα στην Ελενίτσα, "Πολύ σωστή σκέψη!". Ο Τοτός όμως, που είχε τσαντιστεί με όλη αυτή την σκηνή επίδειξης γνώσεων της Ελενίτσας, σηκώνει το χέρι του και λέει στην δασκάλα, "Εγώ κυρία νομίζω πως δεν θα μείνει κανένα πουλάκι πάνω στο δέντρο αφού και τα υπόλοιπα δύο θα τρομάξουν και θα φύγουν". Η δασκάλα απαντά, "Τοτό, εδώ κάνουμε απλή αριθμητική αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέπτεσαι". Κάθεται λοιπόν ο Τοτός για λίγη ώρα σκεπτικός και φανερά προσβεβλημένος, μέχρι που ξανασηκώνει το χέρι του, - Κυρία, να σας κάνω μία ερώτηση; - Και βέβαια Τοτό, απαντά η δασκάλα. - Κάθονται τρεις γυναίκες σε ένα πάρκο και τρώνε παγωτό χωνάκι. Η πρώτη το γλύφει, η δεύτερη το δαγκώνει και η τρίτη το χώνει όλο βαθιά μέσα στο στόμα, ποια απο τις τρεις είναι παντρεμένη; - (Μετά απο λίγη σκέψη) Υποθέτω αυτή που το χώνει όλο μέσα στο στόμα της. - Λάθος, απαντάει ο Τοτός, είναι αυτή που φοράει βέρα αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέπτεστε!!!
- Spoiler:
Μια λευκή φοιτήτρια κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στην Αφρική ερωτεύεται ένα μαύρο ιθαγενή και τον παίρνει μαζί της στην Αμερική. Μετά απο λίγο καιρό τον καλεί σπίτι της σαν υποψήφιο γαμπρό να τον γνωρίσει στους γονείς της. Ο πατέρας της θέλοντας να τον αποφύγει του λέει: - θα σου δώσω τη κόρη μου αν μου κάνεις 3 πράγματα που θα σου ζητήσω. Ο μαύρος που αγαπούσε τρελά τη κοπέλα συμφώνησε. Λοιπόν του λέει ο μέλλων πεθερός το πρώτο πράγμα που θέλω είναι να μου φέρεις σκοτωμένο το τεράστιο λιοντάρι που ζει στη χώρα σου, σκεπτόμενος ότι ο μαύρος στην προσπάθεια του να το σκοτώσει ίσως να πέθαινε. Ο μαύρος τότε του λέει: - Ιγκό αγκαπώ κόρη σου, για χάρη της φέρει λιοντάρι. Αφού έφυγε για μερικές μέρες γύρισε πίσω με το τομάρι του λιονταριού. Ο πεθερός τότε αφού είδε ότι ο μαύρος ήταν αποφασισμένος σκέφτηκε για δεύτερη χάρη να του ζητήσει κάτι πιο δύσκολο. Tου είπε να πάει στα βάθη της Ινδίας και να του φέρει το μεγαλύτερο ρουμπίνι του κόσμου. Ο μαύρος τότε του λέει: - Ιγκό αγκαπώ κόρη σου, για χάρη της φέρει ρουμπίνι. Αφού εξαφανίζεται πάλι, επιστρέφει μετά από μερικές μέρες με ένα ρουμπίνι σαν αυγό στρουθοκαμήλου. Δεύτερη αναπάντεχη έκπληξη για τον πεθερό που κάθεται και σκέφτεται πολύ σοβαρά τη τρίτη και τελευταία χάρη που θα ζητήσει απο το μαύρο για να τον ξεφορτωθεί. Αφού λοιπόν σκέφθηκε πολύ του λέει: - Αν θέλεις τη κόρη μου πρέπει η ψωλή σου να είναι ένα μέτρο, σκεφτόμενος προφανώς ότι ήταν αδύνατο ο μαύρος να την είχε ένα μέτρο. Όταν ο μαύρος γαμπρός άκουσε αυτό που του ζητούσε ο μέλλων πεθερός του έπεσε σε βαθύ συλλογισμό. Ο πεθερός τότε καταχάρηκε. Επιτέλους τον ξεφορτώθηκα τον αράπη σκέφθηκε, δεν πρόλαβε όμως να χαρεί γιατί ο μαύρος μετά από πολύ σκέψη του είπε: - Ιγκό αγκαπώ πολύ κόρη σου για χάρη της κόψει μισό μέτρο!!!
| |
| | | redgar Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1461 Reputation : 57 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Thu 28 Jul 2011, 04:19 | |
| Ωρα να κρυωσετε λιγο γιατι εχει πολυ ζεστη τωρα το καλοκαιρι 1)Ηταν ενα ανδρογυνο και συζυτητουσαν οποτε σε καποια φαση λεει η γυναικα στον αντρα -Ρε Μπαμπη ειμαστε τοσο χρονια μαζι και εχουμε και 2 κορες? Δεν μπορεις να μου κανεις ενα γιο? Και απανταει ο αντρας - Spoiler:
YO!
2)Ηταν 2 μυρμησκια και περπατουσανε στην ερημο. Σε μια φαση περναει ενα υποβριχιο και τα παταει. Οποτε γυρναει το ενα και λεει στο αλλο -Καλα ρε μ@@@ αφου δεν καπνιζεις γιατι φορας καπελο? | |
| | | Stem Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 45 Reputation : 2 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-07-27 Ηλικία : 26 Τόπος : Kiato Greece
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Sun 31 Jul 2011, 17:06 | |
| ειναι λιγο χυδαιο αλλα γαματοο!!!! - Spoiler:
Μια μελαχρινή λέει σε μια ξανθιά : - Πίπες κάνεις; - Τι είναι οι πίπες; - Πιάνεις το πουλί και το βάζεις στο στόμα σου. - Με τα φτερά ή το μαδάς;
| |
| | | Πορτοκάλι The Invincible Superman
Αριθμός μηνυμάτων : 575 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Sun 31 Jul 2011, 17:18 | |
| - Stem wrote:
- ειναι λιγο χυδαιο αλλα γαματοο!!!!
- Spoiler:
Μια μελαχρινή λέει σε μια ξανθιά : - Πίπες κάνεις; - Τι είναι οι πίπες; - Πιάνεις το πουλί και το βάζεις στο στόμα σου. - Με τα φτερά ή το μαδάς;
Φοβερό ανέκδοτο κατά τη γνώμη μου:- Spoiler:
Two guys are walking down the street when a mugger approaches them and demands their money. They both grudgingly pull out their wallets and begin taking out their cash. Just then one guy turns to the other and hands him a bill. "Here’s that $20 I owe you," he says.
| |
| | | Witch-King of Angmar Intermediate
Αριθμός μηνυμάτων : 462 Reputation : 21 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-24 Τόπος : Cloud City
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Sun 31 Jul 2011, 18:19 | |
| lol !! kalo to teleftaio !! | |
| | | Stiakas Intermediate
Αριθμός μηνυμάτων : 366 Reputation : -13 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-09-06 Ηλικία : 26 Τόπος : Irakleio Kritis
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Wed 07 Sep 2011, 15:50 | |
| einai 2 kinigi sto dasos o enas krataei 5 lagous kai o allos 10 kounelia kai ekei pou pernoun ton dromo tis epistofeis blepoun enan agiar8ropo me 1 ropalo na exei ta diplasia apo autous kai ton rotane: -kala pou ta brikes ola auta kai tous apantaei: -8a kanoume 1 diagonismo prota pios 8a piasei ta pio pola kounelia,lagous k.l thn alli mera oi kinigoi me 50 lagous to ka8e enas blepon ton agia8ropo me 2 arkoudes kai tou lene: -kala pos ta epiases ola auta?-paw se mia spilia kai kanw ouou mou kanei ouou 3ana kanw ouou bgenei tou pezw 1 xtupo me to ropalo kai ton pianw. meta apo 2 meres paei 1 an8ropos ston agria8ropo kai tou leei 2 filoi sou einai sto nosokomeio paei autos sto nosokomeio kai yous blepei me spasmenw podia xeria k.l.p kai tour rotaei: -kala re pos to pa8ate auto -eimaste se mia spilia kai kanoume ouou mas kanei ouou 3anakanoume ouou kai ti bgenei?
TO TRENO!!!!!!!!!
| |
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Wed 28 Sep 2011, 02:14 | |
| Ένας μπαμπάς αγοράζει ένα ρομπότ με ανιχνευτή ψέματος, το οποίο χαστουκίζει όποιον λέει ψέματα. Αποφασίζει λοιπόν να το δοκιμάσει στο γεύμα. «Γιέ μου, πού ήσουνα σήμερα;» Ο γιος λέει «στο σχολείο μπαμπά.» Το ρομπότ χαστουκίζει τον γιο! «Εντάξει, είδα ένα DVD στους φίλους μου!» «Τι DVD;» «Παιδική ιστορία.» Το ρομπότ χαστουκίζει πάλι τον γιο! «Εντάξει, ήταν ένα πορνό» φωνάζει ο γιος. «Τιιιι! Όταν ήμουν εγώ στην ηλικία σου δεν ήξερα τι είναι πορνό» λέει ο μπαμπάς. Το ρομπότ χαστουκίζει τον μπαμπά! Η μαμά βάζει τα γέλια «Χα χα χα! Αυτός είναι σίγουρα γιός σου.» Το ρομπότ χαστουκίζει τη μαμά!!!!! | |
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Sun 02 Oct 2011, 21:20 | |
| Αυτός είπε : Δεν ξέρω γιατί φοράς σουτιέν. Δεν έχεις και τίποτα να βάλεις μέσα!
Αυτή είπε : Κι εσύ τότε γιατί φοράς σώβρακο, ε; -------------------------------------------------------------------------------------------------- Θέλω να το κάνουμε μαζί... Θέλω η αδρεναλίνη να ανέβει στα ύψη... Τα κορμιά μας να νιώσουν την ηδονή... Το καλύτερο πήδημα της ζωής μας... . . . . . . . . . . . . . . . Θέλω να κάνουμε Bunjee-Jumping.
------------------------------------------------------------------------------------------------------- Είναι μύθος το ότι οι άντρες όταν γνωρίζουν μια γυναίκα σκέφτονται ΜΟΝΟ το πώς θα την ρίξουν στο κρεββατι. Υπάρχουν και άλλα έπιπλα στο σπίτι.
Ποσταρετε και εσεις τιποτα... | |
| | | nimaj Intermediate
Αριθμός μηνυμάτων : 83 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-04 Τόπος : Ρέθυμνο Κρήτης
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Fri 07 Oct 2011, 18:18 | |
| Ένας άντρας με μηχανή , προσπαθεί να περάσει τα Ελληνικά σύνορα με δύο σακιά να ισορροπούν στους ώμους του . Μόλις τον βλέπει ο φρουρός του λέει: -Τι έχεις μέσα στα σακιά; Aμμο, του απαντά ο άντρας. Τότε Ο φρουρός τον κατέβασε από τη μηχανή και έψαξε τους σάκους.Μόλις είδε ότι πράγματι είχε άμμο μέσα στα σακιά λέει στον άντρα: -Μπορείς να φύγεις. Ο άντρας τα μάζεψε , ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε. Μετά από τρεις εβδομάδες, πάλι τα ίδια ... Ο φρουρός του λέει: -Τι έχεις εκεί; -Αμμο... -Κατέβα να σε ψάξουμε. Πάλι είχε άμμο και ο άντρας ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε. Κάθε τρεις εβδομάδες , επί ένα χρόνο ,συνέχεια τα ίδια και οι έρευνες συνεχίζονταν.Τελικά, κάποια στιγμή σταμάτησε ο άντρας να περνά και δεν ξαναεμφανίστηκε και τον έχασαν οριστικά. Παρ' όλα αυτά, μετά από καιρό τον συνάντησε ο φρουρός στο κέντρο της πόλης και του λέει : -Φιλαράκι, μας είχες τρελάνει . Ξέραμε ότι κάτι πέρνουσες λαθραία πάνω - κάτω, αλλά δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε .Τώρα που πέρασε τόσος καιρός να μου πεις τι ήταν; Kαι ο άντρας του απάντησε: -Μοτοσικλέτες!! - Spoiler:
Λέει μια μέρα η δασκάλα στους μαθητές... ....ότι θα έρθει ένας επιθεωρητής από το Υπουργείο να παρακολουθήσει το μάθημα. Συννενοείται λοιπόν με τα κορίτσια της τάξης αν ο Τοτός πει καμιά βρισιά να αρχίσουν να τσιρίζουν και να βγουν από την αίθουσα (και καλά ότι παρεξηγήθηκαν και δεν έχουν συνηθίσει να ακούν βρισιές). Έρχεται λοιπόν ο επιθεωρητής και στη διάρκεια του μαθήματος ο Τοτός κοιτάζει από το παράθυρο ένα κτίριο που χτίζεται δίπλα στο σχολείο γράφοντας κανονικά στα @@ του τον επιθεωρητή... Τελειώνει το μάθημα, όλα καλά, όμως λίγο πριν φύγουνε λέει ο επιθεωρητής στη δασκάλα οτι θέλει να μάθει τι ακριβώς κάνει ο Τοτός στο παράθυρο... - Μα δεν είναι ανάγκη, του λέει η δασκάλα. Ο επιθεωρητής όμως επιμένει... Πάει λοιπόν και τον ρωτάει: - Τι κοιτάς παιδί μου τόση ώρα; - Να, λέει ο Τοτός, κοιτάω εδώ απέναντι ένα μπουρδέλο που χτίζεται... Αρχίζουν τα κορίτσια λοιπόν, όπως είχαν συμφωνήσει με την δασκάλα, να τζιρίζουν και βγαίνουν πανικόβλητα σαν τα κοτόπουλα έξω από την τάξη... Οπότε γυρνάει ο Τοτός και λέει: - Εεεε, πείτε στις πουτ*νες να έρθουν μέσα... Ακόμη στα θεμέλια είναι!...
- Spoiler:
Ένας άντρας ποτίζει το χωράφι του και όπως πήγε να ουρήσει, τον τσίμπησε μια σφίγγα στο μόριό του.
Αμέσως του πρήστηκε και αρχίζει να φωνάζει : - Όφου τι έπαθα ο καψερός . Τον ακούει η γυναίκα του και τρέχει κοντά του. Μόλις βλέπει το πρησμένο μόριο του και ακούει τις φωνές του άντρα της, κάνει το σταυρό της και λέει: - Παναγιά μου, πάρε του τον πόνο και άστου το πρήξιμο !!!
Απαγορεύονται τα πολλαπλά συνεχόμενα post την ίδια μέρα. Aμα θέλεις να προσθέσεις κάτι στο post σου, κάνε edit. Διάβασε τους κανόνες σε παρακαλώ. ~sin | |
| | | Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Wed 19 Oct 2011, 23:46 | |
| Κοριτσι: Μ'αγαπας? Αγορι: Ναι Κοριτσι: Αν μ'αγαπας βγες εξω και πες το σε ολο τον κοσμο (το αγορι της το ψιθυριζει στο αφτι) Κοριτσι: Γιατι το'κανες τωρα αυτο? Αγορι: Γιατι εσυ εισαι ολος ο κοσμος για μενα | |
| | | Jimmare Intermediate
Αριθμός μηνυμάτων : 432 Reputation : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-15
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Thu 20 Oct 2011, 00:04 | |
| Eμαθα να παιζω yugioh!
Σκαστε,εμενα μ'αρεσε... | |
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Thu 20 Oct 2011, 00:14 | |
| - Kauko wrote:
- Κοριτσι: Μ'αγαπας?
Αγορι: Ναι Κοριτσι: Αν μ'αγαπας βγες εξω και πες το σε ολο τον κοσμο (το αγορι της το ψιθυριζει στο αφτι) Κοριτσι: Γιατι το'κανες τωρα αυτο? Αγορι: Γιατι εσυ εισαι ολος ο κοσμος για μενα
Κοριτσι: Πεινας? Αγορι: Πεινας? Κοριτσι: Με αντιγραφεις? Αγορι: Με αντιγραφεις? Κοριτσι: Σ'αγαπω Αγορι: Ναι πειναω | |
| | | Terraplant Lucifer's Disciple
Αριθμός μηνυμάτων : 666 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07 Ηλικία : 29 Τόπος : Hellvault
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Thu 20 Oct 2011, 22:09 | |
| Είναι σε ένα αεροπλάνο ο Παπανδρέου,ο Καραμανλής και η Παπαρήγα. Λέει ο Παπανδρέου "Να ρίξω ένα 500αρικο να κάνω έναν Έλληνα ευτυχισμένο;" Απαντάει ο Καραμανλής "Όχι ρε,ρίξε 5 100άρικα να κάνεις 5 Έλληνες ευτυχισμένους." Λέει και η Παπαρήγα "Τί λέτε,ρίξε 10 50αρικα να κάνεις 10 Έλληνες ευτυχισμένους." Λέει και ο πιλότος "Να ρίξω και εγώ το αεροπλάνο να κάνω 10.000 Έλληνες ευτυχισμένους;" | |
| | | Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
| Subject: Re: Ανεκδοτα: Fri 31 Aug 2012, 15:44 | |
| - Spoiler:
Ήταν ένας ελέφαντας και ένα μυρμήγκι και είχαν μόνο ένα εισητήριο για το σινεμά. - Μην σε νοιάζει, λέει ο ελέφαντας, θα σε κρύψω πίσω από το αυτί μου για να μην σε δουν. Πάει ο ελέφαντας να μπει στο σινεμά: - Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισητήρια. - Γειά σας, λέει ο ελέφαντας. - Μόνος σας είστε; - Ναι, είμαι μόνος μου. - Και αυτός πίσω από το αυτί σας ποιός είναι; Πάνε πάλι πίσω. - Θα σε κρύψω στην προβοσκίδα μου, λέει ο ελέφαντας. Ξαναπηγαίνουν στο σινεμά: - Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισητήρια. - Γειά σας, λέει ο ελέφαντας. - Μόνος σας είστε; - Ναι, είμαι μόνος μου. - Και αυτός στην προβοσκίδα σας ποιός είναι; Πάνε πάλι πίσω. - Να δοκιμάσουμε να σε κρύψω εγώ κάπου; ρωτάει ο μυρμήγκι. - Ναι, αλλά δεν νομίζω να πετύχει, λέει ο ελέφαντας. Πιάνει το μυρμήγκι και τυλίγει τον ελέφαντα με αλουμινόχαρτο. Πάνε πάλι στο σινεμά: - Γειά σας, λέει ο τύπος που ελέγχει τα εισητήρια. - Γειά σας, λέει το μυρμήγκι. - Μόνος σας είστε; - Ναι, είμαι μόνος μου. - Και αυτό εδώ τί είναι; - Μυστήριος είσαι, ρε φίλε! λέει το μυρμήγκι. Να μην φέρω και ένα σαντουιτσάκι για το διάλειμμα;
- Spoiler:
Τρία ποντίκια ήταν σε ένα μπαράκι και πίνανε συζητώντας καυχούμενοι για το ποιο είναι το πιο σκληρό. Το 1ο λέει : είμαι τόσο σκληρό που μια μέρα έφαγα μια σακούλα ποντικοφάρμακο και όπως βλέπετε ακόμη ζω. Το 2ο λέει : είμαι τόσο σκληρό που μια μέρα πιάστηκα σε μια ποντικοπαγίδα και την έκοψα κομματάκια. Το 3ο λέει : θα τα πούμε αργότερα φίλοι μου. Πάω στο σπίτι να ****** τη Γάτα..
- Spoiler:
Ήταν μια φορά ένας βοσκός στην εθνική οδό και έκανε ωτοστόπ. Μαζί του όμως είχε και μια αγελάδα. Ξαφνικά έρχεται ένας με μια Ferrari και σταματάει να τον πάρει. Oπότε δένουν την αγελάδα από πίσω και ξεκινάνε. (βοσκός) Ρε φίλε δε γίνετε να πάμε ποιό γρήγορα; Με δυσκολία πατάμε τα 30χλμ (οδηγός) Τι λες ρε μάστορα και η αγελάδα που είναι από πίσω; (βοσκός) Μη σε νοιάζει γιʼαυτην δε μασάει (οδηγός)Kαλά. Ο οδηγός όμως τα είχε πάρει στο κρανίο και άρχισε να το πατάει, είχαν πιάσει τα 100χλμ άλλα η αγελάδα όμως από πίσω ακάθεκτη. 150χλμ τίποτα, έπιασαν τα 200χλμ άλλα εκεί η αγελάδα έτρεχε από πίσω. Ο οδηγός τα είχε παίξει και αποφασίζει να τα δώσει όλα. Ξαφνικά λοιπόν που είχαν πιάσει τα 300χλμ η αγελάδα βγάζει τη γλώσσα της. (οδηγός)Eίδες παππού η αγελάδα σου τα έπαιξε δεν αντέχει άλλο έβγαλε τη γλώσσα της έξω (βοσκός) να σου πω γιε μου από που την έβγαλε; (οδηγός) από αριστερά. Γιατί? (βοσκός) Α δεν κουράστηκε, άπλα βγάζει φλας να προσπεράσει.
Πείτε και εσείς κανένα ανέκδοτο. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Ανεκδοτα: | |
| |
| | | | Ανεκδοτα: | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |