Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
Subject: Οne Piece Mon 06 Jun 2011, 22:58
First topic message reminder :
Νομιζω πως σε καθε φορουμ ειναι απαραιτητο το τοπικ για το ΟΡ. Οσοι βλεπουν η θελουν να δουν μπορουν να συζητανε σε αυτο το τοπικ.
Last edited by Kauko on Mon 05 Dec 2011, 15:29; edited 1 time in total
Author
Αριθμός μηνυμάτων : 151 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-07-05 Ηλικία : 28 Τόπος : Βόλος
Subject: Re: Οne Piece Sat 12 Nov 2011, 18:41
Άμα παρατηρήσετε στο επισόδιο 0 τον Crocodile δεν τον δίχνει φταστικά και φένεται πιο "λεπτός"...Και τοτε που δείχνει τους Shichibukai είναι όταν ήταν όλοι Rookies. Την περίοδο που ο Crocodile ήταν ακόμη Rookie γνώριζε τον Ivankov και προφανώς το μυστικό μετααξύ τους είναι ότι ο Crocodile στην πραγματικότητα ήταν γυναίκα και ο Ivankov τον άλλαξε σε άντρα. Να και ένα δείγμα απο το GOOGLE:
Spoiler:
Terraplant Lucifer's Disciple
Αριθμός μηνυμάτων : 666 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07 Ηλικία : 29 Τόπος : Hellvault
Subject: Re: Οne Piece Sat 12 Nov 2011, 19:08
Kostas783 wrote:
Άμα παρατηρήσετε στο επισόδιο 0 τον Crocodile δεν τον δίχνει φταστικά και φένεται πιο "λεπτός"...Και τοτε που δείχνει τους Shichibukai είναι όταν ήταν όλοι Rookies. Την περίοδο που ο Crocodile ήταν ακόμη Rookie γνώριζε τον Ivankov και προφανώς το μυστικό μετααξύ τους είναι ότι ο Crocodile στην πραγματικότητα ήταν γυναίκα και ο Ivankov τον άλλαξε σε άντρα. Να και ένα δείγμα απο το GOOGLE:
Spoiler:
Welcome to the world of fanart. Please take your seat next to the Fullmetal Alchemist yaoi fanfics.
Kostas783 Amateur
Αριθμός μηνυμάτων : 151 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-07-05 Ηλικία : 28 Τόπος : Βόλος
Subject: Re: Οne Piece Sat 12 Nov 2011, 21:51
Ότι είναι FanArt το ξέρω...δες όμως:
Τι λες σαν γυναίκα δεν φαίνεται;δεν δείχνει μάκρος μαλλιών και εμφανίζεται πισώπλατα... Και επειδή είναι FanArt δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει
redgar Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1461 Reputation : 57 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
Subject: Re: Οne Piece Sat 12 Nov 2011, 23:45
Στο βιντεο δε μοιαζει με γυναικα ο_Ο
Παντως οτι εχει καποιο παρελθον δεν γνωριζουμε ισχυει
Kostas783 Amateur
Subject: Re: Οne Piece Sun 13 Nov 2011, 17:07
Τότε γιατί έχει το κεφάλι του γυρισμένο;;; Επίσης ο Όντα γιατί τον έχει ζωγραφίσει με λεπτά φρύδια;; (Τον Ivankov τον είχε ζωγραφίσει πολύ πιο νωρίς από ότι εμφανίστηκε...) Επίσης αυτοί οι δύο είχαν/έχουν μεταξύ τους...αυτό είναι... Αυτό νομίζω ότι είναι άκυρο αλλά διέκρινα μια αντιπαλότητα μεταξύ Crocodile και Doflamigo (ίσως ξέρει) Και το τελευταίο ότι ένας Logia με $ 81.000.000 Bounty έιναι λίγο γελείο και μπένει "μόνο" σε γυναίκες με απίστευτες ικανότητες (όπως η Hancock [$80.000.000])
Kostas783 Amateur
Subject: Re: Οne Piece Thu 01 Dec 2011, 20:30
Η Θεωρία μου ισχύει όπως την έχω αναλύσει...σχετικα με τον Jinbe...είναι ο 10ος Straw Hat (αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε τον Redgar σχετικά με αυτό) Στο πιο πρόσφατο Chapter....(648) o Luffy του ζητάει να μπει στην Crew του...
Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
Subject: Re: Οne Piece Mon 05 Dec 2011, 15:27
jinbe for nakama -> fail
βέβαια πιστεύω πως θα αρνηθεί και θα στείλει τον Hachi
Kostas783 Amateur
Subject: Re: Οne Piece Mon 05 Dec 2011, 18:44
Γιατί επειδή έχει μεγαλύτερο bounty από τον Luffy? Ό Ace είπε στον Jinbe να τον προστατέψει όσο ήταν στο LVL 6 και είναι σχετικά φίλοι οι Ace-Jinbe γιατι να αρνηθεί;; Ο Hatchan δεν θέλει να είναι πια κακός τύπος (δλδ πειρατής) και είναι noob έναντια σε ότι θα βρεθεί στο New World Και μας λείπει ένας δυνατός fishman Επίσης ο Jinbe έδειχνε σεβασμό στον γέρο λόγω που τους έσωζε το νησί τους πράγμα που θα επαναληφθεί ΠΑΛΙ! Αλλά αυτή την φορά με τον Luffy στην θέση του Whitebeard... Πίστεψε με ο Jinbe μισεί τους πειρατές αλλά ανέφερε ότι είναι και αυτός ένας πειρατής...και γουστάρει τους "καλούς" πειρατές σαν τον Luffy O Jinbe γουστάρει μην λέμε μαλ***** Και ο Rayleigh το έπαιζε ζώρικος στον Roger για να μπει στην Crew...Όπως και με Zoro,Nami,Sanji,Chopper και Franky... Πιστέυω ότι έδωσα ΤΗΝ απάντηση και σε κάλυψα πλήρως
Spoiler:
Kauko Experienced
Subject: Re: Οne Piece Mon 05 Dec 2011, 23:30
^δεν με κάλυψες, γράψε άλλη μια μινι-έκθεση για ΟΡ, όσο εγώ θα κάνω τις κανονικές μου...
Kostas783 Amateur
Subject: Re: Οne Piece Tue 06 Dec 2011, 18:35
Καλά σοβαρά τώρα πρέπει να σε κλείσουνε σε ίδρυμα με καθυστερημένα... Δεν σε έχω δει ποτέ να αντιδράς με σοβαρότητα και το μόνο που κάνεις είναι να μας τρολλάρεις...Εγώ πάντος είμαι 100% ότι ο Jinbe θα μπει...Και έχω σκεφτεί ότι θα μπουν μάλλον και μερικά 12χρονα όπως ο Shanks και ο Buggy στου Roger... Και ότι ο Ace θα αναστηθεί με κάποιο τρόπο στο New World [(άγνωστο) μπορεί να είναι ιδιότητα του Ενός Κομματιού]
Kauko Experienced
Subject: Re: Οne Piece Wed 07 Dec 2011, 00:15
^εξάπτεσαι με κάτι που διαβάζεις από κάποιον τυχαίο στο νετ, ενώ δεν υπάρχει καν λόγος να απαντήσεις αν σε νευριάζει. και λες εμένα μετά... τέλος πάντων, δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω σοβαρά. Κυρίως γιατί δεν ξέρω τι σημαίνει αυτή η λέξη.
και για να κλείσω την παρένθεση και να είμαι on topic, είδα τα spoliers εδώ http://www.ty-mngspoilers.net/One_Piece_649 και o Jinbe δεν μπαίνει τελικά. Και μας δείχνει Capone και Drake.
επισης
Spoiler:
Kostas783 wrote:
Καλά σοβαρά τώρα πρέπει να σε κλείσουνε σε ίδρυμα με καθυστερημένα... Δεν σε έχω δει ποτέ να αντιδράς με σοβαρότητα και το μόνο που κάνεις είναι να μας τρολλάρεις...Εγώ πάντος είμαι 100% ότι ο Jinbe θα μπει...Και έχω σκεφτεί ότι θα μπουν μάλλον και μερικά 12χρονα όπως ο Shanks και ο Buggy στου Roger... Και ότι ο Ace θα αναστηθεί με κάποιο τρόπο στο New World [(άγνωστο) μπορεί να είναι ιδιότητα του Ενός Κομματιού]
εγώ πάλι είμαι 2%
Α, και όποιος χρησιμοποιήσει το ποστ που λέω για mini έκθεση εναντίον μου, του κάνω καθρεφτάκι
Last edited by Kauko on Wed 07 Dec 2011, 00:29; edited 1 time in total
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
Subject: Re: Οne Piece Wed 07 Dec 2011, 00:29
Για ποιό λόγο να rageάρετε; Απλά πλάκα κάνει Εφόσων δε μπορώ να επέμβω σε troll αν δεν παραγίνει το κακό, απλά μην τα ταϊζετε
Όσο για το One Piece, δεν έχω ιδέα, δεν έχω ασχοληθεί η αλήθεια είναι
redgar Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1461 Reputation : 57 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
Subject: Re: Οne Piece Wed 07 Dec 2011, 01:40
Η αληθεια ειναι πως οπως παρουσιαστηκε το τελευταιο μανγκα ο Jimbei "κολλαει" στο πληρωμα. Αλλα δεν ξερω. Πρωσωπικα μου ειναι αδιαφορο το αν θα μπει η οχι, αν και θα προτιμουσα ο νεος νακαμα να ηταν καποιος τελειος καινουργιος. Αλλα και ο Τζιμπει καλουλης ειναι μωρε
@Στιακα δεν χανεις τιποτα που δεν εχεις γνωρισει τον Πανο
Spoiler:
Kostas783 Amateur
Subject: Re: Οne Piece Wed 07 Dec 2011, 09:51
αλλα και παλι του λεει αλλη φορα να τον καλεσει δλδ στο τελος απο το arc ετσι το κανει παντα ο Oda
Kostas783 Amateur