Πηγα μετα απο παρα πολυ καιρο σε τουρνουα!!!
Επεζα Scrap T.G. περιεργα πραγματα. Ητανε 5 γυροι(ο_Ο) ΚΑΙ τοπ 8
Εχουμε και λεμε,
Game 1: Me vs Macro
Το πρωτο παιχνιδι το χανω απο μια ηλιθια spell που μου ριχνει 300 για καθε rfg καρτα. 2ο και 3ο ευκολες νικες με Heavy+Wonder Magician!
1-0
Game 2: Me vs Gladiator Beasts
Κατι περιεργα πραγματα με κατι Hero Lives εκανε που τα εβλεπα πρωτη φορα και εχασα το πρωτο. Στο δευτερο ο Scrap Dragon μου εδωσε τη νικη. Στο τριτο ξεκιναει 4 πισω και κανω MST στο Starlight και μετα Heavy
2-0
Game 3: Me vs THE ALMIGHTY KID WITH DARK MAGICIAN DECK!!!
Ειχε πολυ φαση και ηταν γαματο παιδι αλλα δεν καταφερε να ανταπεξελθει!
3-0
Game 4: Me vs Herlad TG
Και εδω εχασα το game 1 γιατι δεν ειχα ξαναδει αυτα τα ωραια πραγματα που κανει το deck αλλα για αλλη μια φορα κερδισα τα game 2&3 σχετικα ευκολα
4-0
Game 5: Me vs T.G.
Κερδιζω το Game 1 με Scrap Dragon χανω game 2 με BLS και κερδιζω game 3 με θεικο topdeck Puppet Plant για να κλεψω τον Gaia(synchro) και αττακ για game!!!
5-0
Και μπαινω αισιως τοπ 8
Τοπ8: Me vs Antimeta
θελετε να ακουσεται κατι προτοτυπο? Κερδισα το game 1
Το 2ο ειχε πλακα γιατι πανω που χανω παταγωδως κανω Reborn στον δικο του Reaper που δεν μπορει να περασει με τιποτα! Μετα κατεβαζω και εναν Colossal και τελος καλο,ολα καλα
Top 4: Me vs Twilight
Game 1 ολα καλα μεχρι που τρωω Bls και 2 jd...
Game 2 ανοιγω με dustshoot και ευκολα απο εκει και περα
Game 3 θεικο Starlight σε Celestia και μετα ενω ειναι με 2400 εχω δει τον Gorz Που εχει δεν εχει γηπεδο και εχου TK Wanhu κατω τραβαω Rush Rhino και κανω σαν τον Υuma...NUMBERS #( KINOUU HOPE!!! και νικαω επειδη ειμαι γαματος :p
fINAL: Me vs TG
Επειδη δεν ειχαμε χρονο πηραμε απο 5 booster και φυγαμε
Ανοιξα 2 super απο Generation Force και ενα Rare Armory Arm απο Turbo. Ο αλλος ανοιξε Nova master και Ulti Dad ( -.- )