Jimmare Intermediate
Αριθμός μηνυμάτων : 432 Reputation : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-15
| Subject: Macro monarch?! Wed 28 Sep 2011, 13:34 | |
| Τερατα [17] : Caius x3 Raiza x2 Cyber valley x3 D.D. Scout Plane x3 D.D. Survivor x3 Battle fader x2 Morphing Jar Spell [12] : D-Fissure x3 Soul Exchange x2 MST x2 Reinforcement Allure (psaxnw ulti gt to diko mou to edwsa -.-,alla kai to super kanei ) BoM Dark hole Heavy Storm Traps [11] : Macro Cosmos x2 BtH x2 D-Prison x2 Torrential Mirror Force Solemn Judgment Starlight road (paizei polu sto neo format!) Return from the different dimension | |
|
Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Re: Macro monarch?! Wed 28 Sep 2011, 13:41 | |
| δε θα επαιζα heavy αλλα θα εβαζα ενα ακομα MST. Η Heavy δεν βοηθαει τοσο. Ακομη, βγαλε το morphing για 3o fader κι ενα scout plane για τριτο Raiza. Αν βρεις χωρο για τριτο macro βαλτο Παντως εχω δοκιμασει να παιξω macro monarch και δεν πηγε καθολου καλα. Αν δεν τραβηξεις fissure η macro ειναι νεκρο. Μονο οι faders και τα exchange το σωζουν καπως. Και τωρα με τοσο backrow hate ειναι ρισκο... Αλλα μπορει βεβαια να χτυπησει twilight και τετοια also, why no duality? νομιζω ειχες πει πως εχεις | |
|
Jimmare Intermediate
Αριθμός μηνυμάτων : 432 Reputation : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-15
| Subject: Re: Macro monarch?! Wed 28 Sep 2011, 14:06 | |
| - Kauko wrote:
- δε θα επαιζα heavy αλλα θα εβαζα ενα ακομα MST. Η Heavy δεν βοηθαει τοσο.
Ακομη, βγαλε το morphing για 3o fader κι ενα scout plane για τριτο Raiza. Αν βρεις χωρο για τριτο macro βαλτο Παντως εχω δοκιμασει να παιξω macro monarch και δεν πηγε καθολου καλα. Αν δεν τραβηξεις fissure η macro ειναι νεκρο. Μονο οι faders και τα exchange το σωζουν καπως. Και τωρα με τοσο backrow hate ειναι ρισκο... Αλλα μπορει βεβαια να χτυπησει twilight και τετοια also, why no duality? νομιζω ειχες πει πως εχεις Δεν ειναι πως δεν εχω,απλως δεν βρηκα χωρο! (αυτο ειναι ενα build που βρηκα youtube) Εγω ετσι οπως το βλεπω,πιστευω θα παει καλα γιατι εχεις Valley και morphing.Επειδη εχω δει και απο ''pro'' γιατι υπαρχουν οι fader στο deck και γιατι ΔΕΝ πρεπει να παιζουν.Καποιος πηρε τρεις φορες local απο σεμπτεβριο με tengu αντι fader.Απλο μικροstall κανουν,οχι τιποτα το ιδιαιτερο! Για heavy ειναι ρισκο,αλλα μπορει να βοηθησει σε starlight~ Επισης υπαρχει valley,allure για draw power ;D παιζει 6 remove καρτες | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Macro monarch?! | |
| |
|