| Jimmare creates (aka fail) | |
|
|
Author | Message |
---|
Jimmare Intermediate
Αριθμός μηνυμάτων : 432 Reputation : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-15
| Subject: Jimmare creates (aka fail) Mon 03 Oct 2011, 13:18 | |
| Εβλεπα λοιπον μονομαχιες,yugioh ανταλλαγες μπλα μπλα μπλα,οταν τυχαια πετυχα ενα vid με εναν τυπα ο οποιος ειχε ζωγραφισει κατι ΜΑΜΑΤΑ treeborn σε superman. Ετσι,λογω καταληψης,πηρα 20 ευρω,πηγα στο max,αγορα ανεξητιλους και γυρισα σπιτι να δουλεψω.Δεν τα καταφερα και πολυ καλα,αν και για αρχη,παλευονται... Ειναι προχειρες φωτογραφιες,απο κινητο,και οταν βρω χρονο (υπολογιζεται παρασκευη) εχω γυρω στις 10 ιδεες + διορθωσεις για καρτες. Δεχομαι παραγγελιες αν θελετε να δειτε κατι.Πουλιουνται επισης. - Super treeborn:
[You must be registered and logged in to see this link.]
- Teenager Dupe Frog:
- Gangsta Dupe Frog/Σφακιανακης:
- Troll Of Duality:
- Cyber Candy:
- Holo common book of moon?!?!:
[You must be registered and logged in to see this link.]Βασικα αυτο που βλεπεται παραπανω ειναι πως θα ΗΘΕΛΑ να γινει το book μου...Βεβαια μαλλον υπαρχει ελλειψη υλικων οποτε το original δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο.. Αλλαξα μονο το μωβ χρωμα γυρω γυρω με gimp. (που να μπαινω PS τωρα XD) Αλλα δειτε και το original... [You must be registered and logged in to see this link.]
Last edited by Jimmare on Tue 04 Oct 2011, 00:11; edited 2 times in total | |
|
| |
Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Re: Jimmare creates (aka fail) Mon 03 Oct 2011, 13:57 | |
| αυτοι που τις φτιαχνουν δεν χρησιμοποιουν μονο μαρκαδορους, εχουν κι αλλα εργαλεια. Για πρωτη προσπαθεια συμπαθητικες παντως | |
|
| |
redgar Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1461 Reputation : 57 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
| Subject: Re: Jimmare creates (aka fail) Mon 03 Oct 2011, 14:00 | |
| Θεικος cyber | |
|
| |
Jimmare Intermediate
| Subject: Re: Jimmare creates (aka fail) Mon 03 Oct 2011, 14:07 | |
| - Kauko wrote:
- αυτοι που τις φτιαχνουν δεν χρησιμοποιουν μονο μαρκαδορους, εχουν κι αλλα εργαλεια. Για πρωτη προσπαθεια συμπαθητικες παντως
Δεν χρησημοποιω μαρκαδορους μονο..Απλως ενταξει,δεν θελω να παω να χαλασω και π.χ. 50 ευρω για να αλλαξω λιγο καρτες..Απλα δεν αξιζει. Και οπως ανεφερα,θα γινουν πολλες διορθωσεις.Αυτα ηταν προχειρα,απλως για να δω αν τα καταφερνω με τα σχηματα/δημιουργια. EDIT : Επειδη ξεχασα να τα αναφερω : μιας και δεν ημουν σιγουρος για cyber/duality,στην πραγματικοτητα,οι θηκες ειναι βαμμενες,οι καρτες οχι. ^^ απλα οταν ειναι μεσα στις θηκες φαινεται το αντιθετο! | |
|
| |
Terraplant Lucifer's Disciple
Αριθμός μηνυμάτων : 666 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07 Ηλικία : 29 Τόπος : Hellvault
| Subject: Re: Jimmare creates (aka fail) Mon 03 Oct 2011, 18:06 | |
| ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ CYBER ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.
Καλή δουλεία για πρώτη φορά. Ο Superman Treeborn ειδικά βγήκε πολύ ωραίος. | |
|
| |
Jimmare Intermediate
| Subject: Re: Jimmare creates (aka fail) Mon 03 Oct 2011, 23:05 | |
| - Terraplant wrote:
- ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ CYBER ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.
Καλή δουλεία για πρώτη φορά. Ο Superman Treeborn ειδικά βγήκε πολύ ωραίος. ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. Ευχαριστω.Θα παω μεθαυριο να αγορασω κι αλλους ανεξητιλους,πιο μικρους και πιο δυνατους,για μεγαλυτερη λεπτομερεια. Ο Superman ηθελε και το σημα απλα δεν ηθελα να καταστρεψω την δουλεια Δεχομαι παραγγελειες αν θες κατι ^^ Υ.Γ. Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ζωγραφιζω κατι αξιολογο μετα απο τα σπιτακια στην 3η δημοτικου..................... | |
|
| |
Jimmare Intermediate
| Subject: Re: Jimmare creates (aka fail) Tue 04 Oct 2011, 00:11 | |
| | |
|
| |
Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Re: Jimmare creates (aka fail) Tue 04 Oct 2011, 00:45 | |
| το BoM το κατω ειναι καλυτερο | |
|
| |
Jimmare Intermediate
| Subject: Re: Jimmare creates (aka fail) Tue 04 Oct 2011, 00:47 | |
| - Kauko wrote:
- το BoM το κατω ειναι καλυτερο
Βασικα οντως,γιατι ειναι και φυσικο χρωμα το μονο προβλημα ειναι στους στυλους μου...(ή μαρκαδορους,οπως θες πες τα.) Βγαινει πολυ περιεργο,και εχει πολλα κενα.Υποσχομαι αν αρχισω να πουλαω,θα παρω καλυτερα υλικα για καλυτερο αποτελεσμα. | |
|
| |
Kostas783 Amateur
Αριθμός μηνυμάτων : 151 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-07-05 Ηλικία : 28 Τόπος : Βόλος
| Subject: Re: Jimmare creates (aka fail) Tue 11 Oct 2011, 15:40 | |
| | |
|
| |
Stiakas Intermediate
Αριθμός μηνυμάτων : 366 Reputation : -13 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-09-06 Ηλικία : 26 Τόπος : Irakleio Kritis
| Subject: Re: Jimmare creates (aka fail) Tue 11 Oct 2011, 16:18 | |
| kai sthn kaissa sto itakleio einai 1 pedi pou zografizei apo kartes krtes omos oxi ta sleeves mexri kai mats p.x to mat pou einai to gold me ton yugi opou einai mple sto skotino mago kai magisopoula ta ekane maura kai apla apo 10 euro pou paei to mat to dinei 15 apo kai to spore pou to ebace mauto to anebase 3 euro | |
|
| |
Jimmare Intermediate
| Subject: Re: Jimmare creates (aka fail) Fri 28 Oct 2011, 23:45 | |
| Μετα απο πολυ καιρο λοιπον...
@ Kostas : Οπως ειπα κατι post παραπανω,στο PoD και στον Cyber μονο οι ΘΗΚΕΣ εχουν βαφτει.Οι καρτες δεν εχουν παθει τιποτα.
@ Stiakas : το εχω ακουσει κι αυτο.Αμα πετυχει καλα το σχεδιο,η καρτα αξιζει πολλα.Εχω δει να πουλιουνται τρεις Neo allius - power ranger στο eBay με bid μεχρι 150 $ ;D
Εχω ιδεες για αλλες καρτες αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα πετυχει ή οχι~ | |
|
| |
Jacknight Amateur
Αριθμός μηνυμάτων : 67 Reputation : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-04
| Subject: Re: Jimmare creates (aka fail) Fri 28 Oct 2011, 23:47 | |
| wrees ine! egw petyxa 3 ryko se pokemon mode apo keina ta thrylika skylia 160 :O | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Jimmare creates (aka fail) | |
| |
|
| |
| Jimmare creates (aka fail) | |
|