Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dead & Gone

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck

Go down 
+5
Vem
Jimmare
sin
Kauko
wrath
9 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
wrath
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 11
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-11

Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Empty
PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Thu 13 Oct 2011, 00:05

ρε παιδια (απευθυνομαι κυριως στους πιο εμπειρους) ηθελα να ρωτησω...ενα deck με 30 τερατα (20, 4**** και 10,5+ ****) με 10 spell και 10 traps ασυνδετα γενικα μεταξυ τους,τι πιθανοτητες εχει απεναντι σε ενα deck με συγκεκριμενο archetype???ας υποθεσουμε οτι οι καρτες ειναι ξεχωριστα πολυ καλες αλλα ασυνδετες μεταξυ τους.Γιατι θα εχανε (αν χανει) απο ενα ''δεμενο'' deck?
Back to top Go down
Kauko
Experienced
Experienced
Kauko

Αριθμός μηνυμάτων : 1233
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06
Τόπος : στις καρδιές σας

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Thu 13 Oct 2011, 00:13

το ντεκ πρεπει να ειναι 40 καρτες. και αν ειναι ασυνδετες πιστευω δεν εχουν καμια τυχη. Οποτε καποιος αρχαριος νομιζω πως πρεπει να ξεκιναει να παιζει χρησιμοποιωντας ενα ευκολο archetype οπως τα machina για παραδειγμα
Back to top Go down
wrath
Newbie
Newbie

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Thu 13 Oct 2011, 00:25

ρε μεγαλε (sorry κιολας που επιμενω απλα ειμαι αρχαριος) δλδ αν χρησιμοποιεις καρτες που εχουν πως να το πω γενικα effect (που δεν αφορουν ενα συγκεκριμενο archetype) δεν μπορεις να χτισεις ενα σωστο deck?οσον αφορα για τον μεγαλο αριθμο των τερατων απλα το λεω επειδη θα εχεις ετσι περισσοτερες πιθανοτητες να τραβηξεις τερας κατι το οποιο (προσωπικα)προτιμω
Back to top Go down
sin
Administrator
Administrator
sin

Αριθμός μηνυμάτων : 1244
Τόπος : The Sanctuary in the Sky

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Thu 13 Oct 2011, 01:13

wrath wrote:
ρε μεγαλε (sorry κιολας που επιμενω απλα ειμαι αρχαριος) δλδ αν χρησιμοποιεις καρτες που εχουν πως να το πω γενικα effect (που δεν αφορουν ενα συγκεκριμενο archetype) δεν μπορεις να χτισεις ενα σωστο deck?οσον αφορα για τον μεγαλο αριθμο των τερατων απλα το λεω επειδη θα εχεις ετσι περισσοτερες πιθανοτητες να τραβηξεις τερας κατι το οποιο (προσωπικα)προτιμω
Δες τα top deck της εποχής: Chaos decks. Έχουν effect που απο μόνα τους είναι καλα (βλέπε π.χ. tengu ή άλλα engine που βάζουν)
[engine είναι ένας συνδυασμός καρτών που δουλεύουν καλά, τυχαίο παράδειγμα 3x Flamvel Firedog, 3x Flamvel Magician, 3x Rekindling]

αλλα ένας απο τους βασικούς στόχους είναι να κατέβουν Black Luster Soldier-EotB, Chaos Sorcerer κλπ γιατί είναι καρτάρες, κατεβαίνουν εύκολα και νικάνε γρήγορα ένα παιχνίδι.

Ένα deck πρέπει να έχει winning condition, δηλαδή κάποιον συνδυασμό που, αν και οι κάρτες που χρησιμοποιεί δουλεύουν καλά και χώρια, όταν μπεί σε λειτουργία σου κερδίζει το παιχνίδι, ή τουλάχιστον σου δίνει σημαντικό πλεονέκτημα.

Εμείς κολλάμε στα archetype επιδή καθοδηγούν το χρήστη ως προς το τί να χρησιμοποιήσει στο deck του, έχουν ήδη κάποια συνοχή και, ο σημαντικότερος λόγος, επιδή αρκετά είναι ευκολότερα στη χρήση. Τα Lightsworn π.χ. είναι καλό παράδειγμα εύκολου deck που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο αρχάριο για να μάθει να παίζει.
Back to top Go down
wrath
Newbie
Newbie

PostSubject: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Thu 13 Oct 2011, 09:55

α δλδ, για να sum up, μου λες ουσιαστικα οτι ειναι πιο ευκολο να χρησημοποιεις ενα archetype επειδη σου προσφερει περισσοτερες και πιο ευκολες επιλογες σε κινησεις που θα κερδισουν το παιχνιδι.
Απλα ρε φιλε ρωταω επειδη ειναι η αληθεια οτι ειμαι παλιος (καλυτερα παλαιολιθικος) παικτης και εχω συνηθησει διαφορετικα (καρδια των καρτων κ.τ.λ.)
Απλα ελεγα μηπως δουλευει το να επιλεγεις ενα στυλ παιχνιδιου (π.χ. επιθετικο) και στη συνεχεια να διαλεγεις καρτες (ασχετες μεταξυ τους) που να σε βολευουν (π.χ. τερατα με μεγαλη επιθεση-π.χ. frostosaurus ή με καποιο δυνατο effect-great maju garzett,armed dragon lv5,spell & traps που να σκοτωνουν τον αντιπαλο k.t.l.
Ρε φιλε θα ηθελα και μια γνωμη για το μεγεθος του deck(γενικες γραμμες)
Back to top Go down
sin
Administrator
Administrator
sin

Αριθμός μηνυμάτων : 1244
Τόπος : The Sanctuary in the Sky

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Thu 13 Oct 2011, 10:59

Μετακινήθηκε γιατί ξεφύγαμε πολύ.

Quote :
α δλδ, για να sum up, μου λες ουσιαστικα οτι ειναι πιο ευκολο να χρησημοποιεις ενα archetype επειδη σου προσφερει περισσοτερες και πιο ευκολες επιλογες σε κινησεις που θα κερδισουν το παιχνιδι.
..καθοδηγούν το χρήστη ως προς το τί να χρησιμοποιήσει στο deck του, έχουν ήδη κάποια συνοχή (σαν συνδυασμός καρτών) και, ο σημαντικότερος λόγος, επιδή αρκετά είναι ευκολότερα στη χρήση (απο το να κάτσεις να ψάξεις 15 τέρατα και να βρείς κάποιο πιθανό συνδυασμό/combo).

Καταλαβαίνω τι λες οτι είσαι παλαιολιθικός παίκτης, αλλα αμα απλά παίζεις 3x Gene-Warped Warwolf, 3x Frostosaurus, 3x Great Maju Garzet, 3x Goblin Attack Force επιδή έχουν πολύ ATK (λέω εγώ ένα παράδειγμα) τοτε το deck απλα δεν θα τραβαει, γιατι η ταχύτητα του παιχνιδιού έχει αυξηθεί σημαντικά απο τότε που παίζαμε Gemini Elf με Axe of Despair και το θεωρούσαμε στρατιγική Razz

[εξήγηση: Αμα ένα γύρο εσύ κατεβάσεις Warwolf, μπορεί να αναγκάσεις τον αντίπαλο να παίξει άμυνα. Τα περισσότερα αλλα decks όμως έχουν απάντηση για τέρατα με 2000+ ATK: Synchro και Xyz τέρατα που έρχονται με συνδυασμούς 2 άλλων, π.χ. Rescue Rabbit/Tour Guide, effect, Rank 3/4 Xyz, π.χ. Levianth Dragon ή Utopia που έχουν και τα 2 2500 ATK]

Ακόμα και αν κατάφερνες να κατεβάσεις τον Great Maju Garzet, ο οποίος θα είχε 4000 ATK, ο αντίπαλος θα μπορούσε να παίξει χαλαρά Effect Veiler (για να ξαναπάει 0 ATK) κάποια Trap ή ακόμη Book of Moon. Γι'αυτό υπάρχει το backrow. Αμα το χάσεις, δεν έχεις άλλη κίνηση, εφόσων εξάντλησες το normal summon σου. Απο την άλλη ο αντίπαλοςσίγουρα θα έχει κάποιο removal (κάρτα που να κάνει send, destroy ή banish/remove from play) οπότε πάει ο κόπος σου με το 4αχίλιαρο]

Αμα παίζεις ένα deck με πολλά normal τέρατα τότε θα έχεις προβλήματα: το χέρι σου θα γεμίζει απο αυτά και δεν θα έχεις τι να τα κάνεις όταν κατεβαίνουν τα μπουριά απο τον αντίπαλό σου. Εκεί είναι που έρχεται π.χ. το Common Charity, ο Rescue Rabbit, και δίνουν μία (μικρή έστω) συνοχή στο deck.

Οι κάρτες μπορεί να είναι απο άκυρα archetype αλλα όλο και κάπου χρειάζεται να συνδέονται.

Όσο για το μέγεθος του deck, μείνε στις 40 κάρτες - αμα δεν το έχω δει δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο. Στα old-school decks (invasion of chaos era) λέγαμε ~20 τέρατα, ~10 spells, ~10 traps. Δεν είναι ακριβώς έτσι πλεον, οι αριθμοί προσαρμόζονται στις ανάγκες και τη λειτουργία του deck.
Back to top Go down
wrath
Newbie
Newbie

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Thu 13 Oct 2011, 12:16

Να ΄σαι καλα ρε φιλε.Απλα ξερεις ειμαι σε φαση που απλα ,πως να το πω, θελω να το δω.Να παιξω δλδ με κπν να καταλαβω οσα λες και να δω κατα ποσο δε τραβαει ενα τετοιο deck.
P.S.εχω καταλαβει (σε καποιο βαθμο εστω) τις δυνατοτητεσ ενος δομημενου deck.Aπλα πιστευω ακομα (ισως και απο βλακεια) οτι μπορω να ανταπεξελθω.Π.χ θα μου βγαλει xyz με 2.500 atk θα το φαω ειτε με spell (tribute to the doomed,soul taker etc) ειτε με trap ( sakuretsu) ειτε με effect (armed dragon lv5).Και μετα θα εχω εγω opening για μια direct με 1900-2000 η με ενα double summon,ultimate offering etc. 3800-4000.καταλαβαινεις ελπιζω τι λογικη μου (παλιομοδιτικη σιγουρα)
Ευχαριστω μεγαλε
Back to top Go down
Jimmare
Intermediate
Intermediate
Jimmare

Αριθμός μηνυμάτων : 432
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-15

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Thu 13 Oct 2011, 14:22

wrath wrote:
Να ΄σαι καλα ρε φιλε.Απλα ξερεις ειμαι σε φαση που απλα ,πως να το πω, θελω να το δω.Να παιξω δλδ με κπν να καταλαβω οσα λες και να δω κατα ποσο δε τραβαει ενα τετοιο deck.
P.S.εχω καταλαβει (σε καποιο βαθμο εστω) τις δυνατοτητεσ ενος δομημενου deck.Aπλα πιστευω ακομα (ισως και απο βλακεια) οτι μπορω να ανταπεξελθω.Π.χ θα μου βγαλει xyz με 2.500 atk θα το φαω ειτε με spell (tribute to the doomed,soul taker etc) ειτε με trap ( sakuretsu) ειτε με effect (armed dragon lv5).Και μετα θα εχω εγω opening για μια direct με 1900-2000 η με ενα double summon,ultimate offering etc. 3800-4000.καταλαβαινεις ελπιζω τι λογικη μου (παλιομοδιτικη σιγουρα)
Ευχαριστω μεγαλε

Παραθετω και εγω την γνωμη μου...

κοιτα φιλε,τα archetype σιγουρα ειναι τα ''καλα'' καθε format αλλα οι καρτες,αν οχι archetype,να εχουν καποια συνδεση μεταξυ τους.

Π.χ. δεν μπορεις να παιξεις synchro deck χωρις tuner!

Εγω χρησημοποιω monarch,που παιζουν με βατραχια,plant και ενα σωρο αλλα ειδη τερατων,που ουσιαστικα φαινονται ασχετα,αλλα ολα μαζι βγαζουν εναν υπεροχο συνδυασμο.

Επισης,ως αρχαριος,θα σου προτεινα τις online μονομαχιες ωστε να εξοικιωθεις με το παιχνιδι και να καταλαβεις/μαθεις νεες τεχνικες που θα σου ειναι πολυ χρησιμες στην συνεχεια.

Επισης,ξεχνα τις παλιες καρτες (sakuretsu,soul taker κ.τ.λ.).Εχουν βγει ενα σωρο καλουδια που εχουν αντικαταστησει αυτες τις καρτες (π.χ. Dimensional prison,smashing ground κ.τ.λ.) Ενταξει,δεν λεω,το παλιο ηταν ωραιο.Αλλα εδω ο ανταγωνισμος ειναι σκληρος και χρειαζεσαι πολυ καλες καρτες για να αντιμετωπισεις αλλους παιχτες.

Εχω 3-4 χρονια εμπειρια στο παιχνιδι και πραγματικα,ξερω πολλα,αλλα θελω κι αλλα για να γινω ''pro'' (βλ. Redgar ;P) Δεν ειναι δυσκολο παιχνιδι,ουτε χρειαζεται τις υπερτρελες ικανοτητες.Να ρεει το χρημα και εισαι ενταξει!

Υ.Γ. Αν καποιος εχει ηδη πει οσα ειπα τωρα,συγνωμη παιδες,αλλα δεν διαβασα τα υπολοιπα post.
Back to top Go down
Vem
Veteran
Veteran
Vem

Αριθμός μηνυμάτων : 705
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03
Τόπος : Look behind you

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Thu 13 Oct 2011, 14:54

wrath wrote:
Ευχαριστω μεγαλε

Aς υποθέσουμε οτι γίνεται αυτό που λες. Αν χρισημοποιήσεις Tribute to the doomed και Double Summon, ακόμα και αν περάσουν θα έχεις μείνει με τίποτα χέρι και 2 τέρατα που δεν κάνουν τίποτα ενώ ο αντίπαλος σου θα έχει 5+1 που θα τραβήξει, 6 κάρτες χέρι, δηλαδή θα έχει 3 φορές τις κάρτες που έχει εσύ και έτσι θα είναι εύκολο να περάσει τα 2 τέρατα σου και να έχει σύνολο 5+ κάρτες πεδίο+field ενώ εσύ τιποτα. Πιά το yugioh σημαίνει card advantage. Πρέπει να πάρεις τον έλεγχο του παιχνιδιού, να χτίσεις το πεδίο σου, να έχεις απαντήσεις στις κινήσεις του αντιπάλου. Αυτό δεν θα το πετύχεις με τέρατα που απλά έχουν υψηλό attack γιατί φέυγουν έυκολα με effects/spells/traps, ούτε με spell όπως tribute to the doomed, γιατί ουσιαστικά ξοδέυεις 2 κάρτες ( την κάρτα που πέταξες και το ίδιο το tribute ) για να ξεφορτωθείς μια κάρτα του αντιπάλου. Δηλαδή πας -1 κάρτα και είναι σαν να χάνεις μόνος σου. Αυτό είναι κάτι βασικό και είναι απο τα πρώτα που πρέπει να μάθεις, για να καταλάβεις πως λειτουργεί το παιχνίδι. Σιγά σιγά θα τα βρείς όλα, μην αγχώνεσαι, απλά θέλει λίγο πολύ χρόνο
Back to top Go down
https://thegreekduelists.forumgreek.com
wrath
Newbie
Newbie

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Thu 13 Oct 2011, 15:03

vem πραγματικα αυτο που λες ειναι σωστο και εχεις πολυ point.
Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι π.χ. αν η καρτα που πεταξεις ειναι ο darklord desire μετα με ενα monster reborn τον φερνεις πανευκολα (να ενα combo με καρτες ασχετες -φαινομενικα-μεταξυ τους)
Ελπιζω να καταλαβαινετε το point μου και να μη γινομαι πολυ σπαστικος.Απλα μου φαινεται οτι ειναι μια ικανη στρατηγικη για να σε οδηγηση στη νικη.
Ευχαριστω vem το σχολιο σου με βοηθησε
Back to top Go down
John Doe
Intermediate
Intermediate
John Doe

Αριθμός μηνυμάτων : 139
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07
Τόπος : Εδώ, εκεί, παραπέρα...

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Thu 13 Oct 2011, 16:35

wrath wrote:
vem πραγματικα αυτο που λες ειναι σωστο και εχεις πολυ point.
Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι π.χ. αν η καρτα που πεταξεις ειναι ο darklord desire μετα με ενα monster reborn τον φερνεις πανευκολα (να ενα combo με καρτες ασχετες -φαινομενικα-μεταξυ τους)
Ελπιζω να καταλαβαινετε το point μου και να μη γινομαι πολυ σπαστικος.Απλα μου φαινεται οτι ειναι μια ικανη στρατηγικη για να σε οδηγηση στη νικη.
Ευχαριστω vem το σχολιο σου με βοηθησε

Πριν απο χρονια, το μονο τετοιο combo που ειχα κανει ηταν discard chaos command magician με tribute, reborn ton chaos command, SS chaos sorcerer και normal summon swift gaia, μετα εμεινα με 0 καρτες αλλα κερδισα,οταν κανεις τετοια combo θελεις τυχη, δεν μπορεις να βασιστεις επανω τους. Καλυτερα ενα archetype η καρτες που δουλευουν καλυτερα μεταξυ τους και δε σε φερνουν σε card DISadvantage.
Back to top Go down
wrath
Newbie
Newbie

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Thu 13 Oct 2011, 16:53

Ok guys νομιζω οτι καταλαβα τι προσπαθειτε να μου πειτε.Ευχαριστω πολυ για τα tips.
Σκεφτομουν να περασω απο καισσα σημερα να δοκιμασω με το deck μου (να ξεφτυλιστω δλδ) μηπως βαλω μυαλο.

EDIT:
Τελικα guys ειχατε πολυ δικιο σχετικα με τη συνοχη ενος deck.Μαλλον αυτο το σπορ εχει παρα-αλλαξει απο οτι ηξερα εγω.
Τελος παντων,δεν νομιζω οτι εχω ουτε το χρονο ουτε το χρημα για να ασχοληθω και να το κυνηγησω πιο ενεργα.
Αρα σας αποχαιρετω παιδια.Καλη συνεχεια.
Ευχαριστω για το χρονο και τα tips σασ

Μην κανεις doublepost απλα πατα edit στο αρχικο ποστ

~redgar
Back to top Go down
wrath
Newbie
Newbie

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Fri 14 Oct 2011, 12:38

Α redgar μιας και αναφερθηκε οτι εισαι απο τους καλυτερους παικτες( το εχω δει σε πολλα topics) εισαι μαλλον και ο καταλληλοτερος να ρωτησω ποσα (περιπου) χρηματα πρεπει να διαθεσει καποιος για να αποκτησει ενα ανταγωνιστικο deck ( μαζι με side-deck,ορισμενες εναλλακτικες κ.τ.λ.-καταλαβες οχι μονο τις 40 καρτες)???
Ρωταω πληροφοριακα για το μελλον μηπως ασχοληθω
Back to top Go down
redgar
Administrator
Administrator
redgar

Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Τόπος : Αθηνα

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Fri 14 Oct 2011, 13:19

Κοκκινιζω. Ε κοιτα αναλογα. Αρχικα μπορεις να κανεις αυτο που κανουν ολοι οι αρχαριοι δηλαδη να παρεις 3 φορες ενα starter deck( Machina, Agents,Dark World) και να φταιξεις ενα deck με αυτα. Επειτα ορισμενα synchro που παιζουν ειναι πολυ φτηνα(Stardust,Gaia,Colossal για παραδειγμα). Κοιτα πιστευω για να ξεκινησεις με ενα καθως πρεπει deck ενα 50αρι 60αρι το χρειαζεσαι. Βεβαια δεν προκειται να βγεις πρωταθλητης ελλαδος αλλα θα ειναι ενα πρωτο βημα Smile
Back to top Go down
wrath
Newbie
Newbie

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Fri 14 Oct 2011, 16:49

Οκ μεγαλε ευχαριστω.Καλη συνεχεια (απ'οτι εχω πιασει καθε φορα που κατεβαινεις σε τουρνουα το τελειωνεις με 5-0 και συνολικα 10-0)
Simply sick
Back to top Go down
ace94
Underworld Executor
Underworld Executor
ace94

Αριθμός μηνυμάτων : 319
Τόπος : Glyfada

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Fri 14 Oct 2011, 21:23

As balw ki egw thn apopsh mou mias kai oi periptwseis mas mou moiazoun paromoies.

Otan 3ekinhsa ki egw (prin 2-3 xronia) eimoun arxaios paikths. 3ekinhsa (opws ki esu) me ena 50ari deck ftiagmeno sxedon apo Random kartes (htan oles DARK-Attribute bebaia). H alh8eia einai oti (proswpika panta) 8ewrw kalutero na 3ekinaei enas paixths apo ena custom deck pou exei ftia3ei monos tou. Ena kalo (kalo tropos tou legein... na exei mia sunoxh kai na antimetwpizei ena paromoio deck opws htan auto tou filou mou...) custom deck diegeirei perissotero thn fantasia...se kanei na skeftesai sunexws strathgikes, exei challenge giati prepei na to strwseis monos sou (malista egw to xrhsimopoiousa 1 xrono kai ka8e fora pou epaiza ebgaza kainourio strategy), sou dinei to peri8wrio na kaneis la8h sta rulings kai na psa3eis na deis to giati (anti apla na ma8eis oti ''to tade teras tou tade Archetype paizetai etsi'') panw ap' ola sou dinei th dunatothta na ''kalliergh8eis'' ws duelist mazi me to deck sou (to opoio einai apokleistika ''diko sou'' - den sou upedei3e h KONAMI pws na to ftia3eis). Epishs den se periorizei to sugkekrimmeno strategy enos Arch., sou ma8ainei na skeftesai logika kai na upologizeis perissotera pragmata.

Ola auta se epipedo pou paizeis filika paixnidia me filous.

Otan apo thn allh phga sthn Kaissa efaga gerh 'htta' (htta me allh shmasia). Pisteua fusika oti to deck mou 8a antape3el8ei (kai 0-5 to apotelesma). Ekana omws thn tragikh suneidhtopoihsh oti to paixnidi exei eksugxronistei polu gia mena. Kati pou pisteuw akoma bebaia einai oti den ftaiei to deck (kai genika to deck pote den ftaiei...ftaiei o xrhsths tou) apla egw hmoun akoma polu arxarios. Apo kei kai ustera alla3a deck (fusika epeidh latrepsa to kainourio mou kai oxi giati mhsisa to palio - apodei3h oti to xrhsimopoiw edw kai 2 xronia). Mou kostise gurw sta 50 euro kai einai arketa competitive (exei kanei kales poreies se locals - oxi redgar style alla kales).

H sumboulh mou... pai3e se non-competitive level me ena custom deck sou gia ligo (mazi mas mesw DN an 8es. Sigoura kapoioi apo mas den 8a exoun problhma na se boh8hsoun se auto)
Otan pisteueis oti eisai etoimos na kaneis th metabash bres ena deck pou panw ap ola na sou aresei kai die8ese ta xrhmata sou na to ftia3eis. Yparxoun an8rwpoi edw pou mporoun na se boh8hsoun na to kaneis competitive (redgar most of all, alla sin, Terraplant kai polloi alloi einai e3isou kaloi...). To sigouro einai oti 8a kanei ta lefta sou na a3izoun.

Elpizw na se boh8hsa kai na mhn se kourasa. 8es na sou pw kai mia alh8eia? (an kai kinduneuw na plakw8w me polla melh tou forum) To na ma8eis na paizeis me custom deck sou ma8ainei na sebesai to deck sou, na mhn to paratas gia to epomeno top Tier h giati den sou kerdise to tour, alla na prospa8eis na to beltiwneis sunexws.
Back to top Go down
Terraplant
Lucifer's Disciple
Lucifer's Disciple
Terraplant

Αριθμός μηνυμάτων : 666
Τόπος : Hellvault

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Fri 14 Oct 2011, 21:42

wrath wrote:
ρε παιδια (απευθυνομαι κυριως στους πιο εμπειρους) ηθελα να ρωτησω...ενα deck με 30 τερατα (20, 4**** και 10,5+ ****) με 10 spell και 10 traps ασυνδετα γενικα μεταξυ τους,τι πιθανοτητες εχει απεναντι σε ενα deck με συγκεκριμενο archetype???ας υποθεσουμε οτι οι καρτες ειναι ξεχωριστα πολυ καλες αλλα ασυνδετες μεταξυ τους.Γιατι θα εχανε (αν χανει) απο ενα ''δεμενο'' deck?

Σόρρυ για το σπαμ αλλά τώρα το είδα. Πώς παίζεις 10,5 τέρατα;
Back to top Go down
redgar
Administrator
Administrator
redgar

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Fri 14 Oct 2011, 21:53

Εννοει 10 τερατα απο 5 και πανω αστερακια. Με απογοητευεις τερρα Razz
Back to top Go down
Terraplant
Lucifer's Disciple
Lucifer's Disciple
Terraplant

Αριθμός μηνυμάτων : 666
Τόπος : Hellvault

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Fri 14 Oct 2011, 22:01

redgar wrote:
Εννοει 10 τερατα απο 5 και πανω αστερακια. Με απογοητευεις τερρα Razz

Το διάβασα σαν 10,5 4αστερα. Τέλος πάντων τέλος συζήτησης.
Back to top Go down
wrath
Newbie
Newbie

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Sat 15 Oct 2011, 12:02

Καλα ace94 εισαι μεσα στο μυαλο μου ομως,τοσο απλα.
Αυτο ακριβως εννοουσα κι εγω οταν ελεγα οτι απο ασυνδετες μεταξυ τους καρτες μπορεις να βγαλεις πολλα διαφορετικα combo.
Και οντως ετσι ξεκινησα κι εγω, απο φιλικα duels, και μαλιστα τα πηγαινα αρκετα καλα-και εναντια σε archetype ενος φιλου( ηταν -βοηθηστε λιγο εδω- εκεινο με ancient gear golem,gadjiltron κτλ)
Και γι αυτο νομιζα οτι θα μπορουσα να σταθω εστω απεναντι σε archetypes,αλλα κι εγω πηγα καισσα κι εφαγα κι εγω μια ΓΕΡΗ (ας την αποκαλεσουμε) ...ηττα και ειδα οτι το game εχει αλλαξει πολυ.
Και σε ο,τι αλλο ειπες σχετικα με τα rulings καρτων κτλ.σε ολα μεσα επεσες.Απλα ξερετε ηθελα να εχω ενα deck οχι ετοιμο απο την konami.Δεν ηθελα να προσαρμοσω το παιχνιδι μου σε καποιες καρτες,ηθελα οι καρτες να προσαρμοστουν στο παιχνιδι μου.Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω γιατι ισως το εκφραζω λιγο ...καπως.
Υ.Γ.1 Ace-ωραιος ρε μεγαλε,πρεπει οντως να ξεκινησες οπως εγω.
Υ.Γ.2 Παιζω οντως με 10 τερατα πανω απο 5*.Tο εγραψα οντως λιγο περιεργα Terraplant
Υ.Γ.3 Παντως παιδια πραγματικα σας ευχαριστω για τα tips.Να σας πω την αληθεια περιμανα
αρκετα spam και καζουρα αλλα πραγματικα με εχετε βοηθησει
Υ.Γ.4 Ρε παιδια σας αρεσει αυτη η νεα πορεια που εχει παρει το yugioh η προτιματε το παλιο?
Απλη απορια.(εγω ας πουμε ειμαι καπου στη μεση να πω την αληθεια)
Back to top Go down
redgar
Administrator
Administrator
redgar

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Sat 15 Oct 2011, 12:47

Παροτι ειμαι σχετικα νεος παικτης και δεν προλαβα το "παλιο yugioh" μπορω να πω οτι μου φαινοτανε πολυ πιο ωραιο
Back to top Go down
wrath
Newbie
Newbie

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Sat 15 Oct 2011, 13:02

Απλα redgar μου φαινεται λιγο αδιανοητο οτι παλια τερατα και καρτες γενικοτερα (μη το εξειδικευουμε σε τερατα μονο) summoned skull,swordstalker κτλ δεν εχουν θεση στα συχρονα decks,ειτε επειδη ειναι normal,ειτε επειδη δεν ανηκουν σε καποιο archetype κτλ.
Και το περιεργο ειναι οτι λογω αυτων των καρτων αρχισαμε να παιζουμε yugioh.
Βεβαια αναγνωριζω οτι το παιχνιδι εχει γινει αρκετα πιο ανταγωνιστικο και στρατηγικο αλλα απο την αλλη ισως εχει χασει κατι απο το yugioh που ξεραμε.
Το γεγονος οτι ο redgar που ειναι απο τους καλυτερους( δεν ξερω ακριβως τι τιτλουσ εχει κερδισει sorry) το αναγνωριζει αυτο λεει κατι νομιζω.
Παρολα αυτα σιγουρα και το συγχρονο game αξιζει μια ευκαιρια για ενασχοληση.Ισως να ειναι και φυσιολογικη η εξελιξη μετα απο τοσα χρονια
Back to top Go down
Kauko
Experienced
Experienced
Kauko

Αριθμός μηνυμάτων : 1233
Τόπος : στις καρδιές σας

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Sat 15 Oct 2011, 13:09

wrath wrote:

Το γεγονος οτι ο redgar που ειναι απο τους καλυτερους( δεν ξερω ακριβως τι τιτλουσ εχει κερδισει sorry) το αναγνωριζει αυτο λεει κατι νομιζω.

πραγματικα το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω αυτο σε πολλα ποστ τις τελευταιες μερες και δεν καταλαβαινω απο που εχει προκυψει... Neutral
Back to top Go down
Vem
Veteran
Veteran
Vem

Αριθμός μηνυμάτων : 705
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03
Τόπος : Look behind you

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Sat 15 Oct 2011, 13:24

Kauko wrote:
wrath wrote:

πραγματικα το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω αυτο σε πολλα ποστ τις τελευταιες μερες και δεν καταλαβαινω απο που εχει προκυψει... Neutral

Ούτε εγώ, το οτι είναι γαμάτος δεν σημαίνει οτι ειναι καi ΥπερCcgPro. O_o

Back to top Go down
redgar
Administrator
Administrator
redgar

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1Sat 15 Oct 2011, 13:30

*serious mature pro looking face*

It's ok kids(Kauko,vem) you will understand when the time comes. For now just sit there and wonder
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck   Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck Icon_minitime1

Back to top Go down

Ερωτήσεις για τη συνοχή ενός deck
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Nordic Deck or Agent-Fairy Deck?
» Ερωτησεις για ανταλλαγες
» My deck
» Scrap Deck
» dragunitites deck