| Christmas Holiday Special(s)? | |
|
|
Author | Message |
---|
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Christmas Holiday Special(s)? Sun 25 Dec 2011, 17:55 | |
| Προτείνω να κάνουμε κάτι τώρα τις διακοπές μιας και λογικά όλοι έχουμε ελεύθερο χρόνο! Τι θα λέγατε να διοργανώσουμε κάποιο tourney ή κάποια μέρα και ώρα απλά να μπούμε όλοι online;
Γράψτε ελεύθερα τις ιδέες και τις απόψεις σας, απλα βιαστείτε να κανονήσουμε κάτι γιατί έχουμε 2 βδομάδες μονο μπροστά μας!
Καλές γιορτές! | |
|
| |
Blessed by Void Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1151 Reputation : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15 Ηλικία : 27 Τόπος : the darkest side of heraklion
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Sun 25 Dec 2011, 23:52 | |
| pame ena megabanned me ban ta archetype synchron,blackwing,gusto,inzector,agents,six sam,lightsworn,evoldo kai evolsaur kai wind up kai telos worm na paixoume me perierga decks | |
|
| |
redgar Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1461 Reputation : 57 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Mon 26 Dec 2011, 00:53 | |
| Καλα manosgx νταξει το εχεσες ολα τα arctype bannares. Ειμαι υπερ στο να διωργανωσουμε live tour καποια(ες) μερα(ες) απλα πρπει να ειναι καλα οργανωμενο για να μην εχουμε προβληματα | |
|
| |
Jimmare Intermediate
Αριθμός μηνυμάτων : 432 Reputation : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-15
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Mon 26 Dec 2011, 13:24 | |
| Live την πρωτοχρονια ! XD
Σοβαρα τωρα,ενα πρωταθληματακι με κατι περιεργο θα ηταν καλο~
Ας πουμε,τι θα λεγατε για ενα πρωταθλημα Christmas special,στο οποιο ο καθενας θα διαλεγει μια συλλογη και απο αυτην να φτιαχνει και deck?
Βεβαια θα ειναι πολυ δυσκολο γιατι μερικα archetypes ειναι διασκορπισμενα απο 'δω κ απ' εκει οποτε μαλλον δεν θα σας αρεσει (π.χ. καποιος να παρει π.χ. Photon shockwave και απο τις καρτες που εχει η συλλογη να κανει deck)
Αλλιως,ισως ενα ice and flame tournament,κατι παρομοιο σαν το chaos,οπου θα χρησημοποιησουμε δυο απο τα πιο δυσκολα τερατα : water & fire.
Με το ενα κανεις τρελο σπαμ και με το αλλο υπερβολικο burn x)
Σαν τελευταια ιδεα θα ελεγα τo xyz tourn.Δηλαδη deck χωρις synchro,με κεντρο τα xyz.Και εκει ομως,θα φαμε σπαμ απο λαγους,tour guide,dolga,laggia και ολο τον καινουργιο σωρο απο αηδιες. ^^
| |
|
| |
Kostas783 Amateur
Αριθμός μηνυμάτων : 151 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-07-05 Ηλικία : 28 Τόπος : Βόλος
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Wed 28 Dec 2011, 13:57 | |
| Παλιά ήμουν στην GDA (καποιοι απο εδώ ήταν επίσης) και το πρώτο Tour στο οποίο είχα συμμετάσχει, είχε θέμα με Anime Character Decks. Π.χ εγώ διαλέγω να πάρω το deck του Yugi...Θα υπάρχουν 15 απαιτούμενες κάρτες στο Deck (αναλόγως τον Character) και 3-5 για το Extra Deck (δεν είμαι σιγουρος για αυτό ) Τι λέτε???? Η ένα Booster Tour χρησιμοποιόυμε κάρτες που βγήκαν σε ένα συγκεκριμένο booster pack (αυτο είναι δικιά μου ιδέα για αυτο και δεν είναι καλή xD ) | |
|
| |
Terraplant Lucifer's Disciple
Αριθμός μηνυμάτων : 666 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07 Ηλικία : 29 Τόπος : Hellvault
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Wed 28 Dec 2011, 14:04 | |
| Για το booster tour είμαι μέσα,επίσης και το anime deck είναι ενδιαφέρον. +1 απο εμένα. | |
|
| |
mariosg71 Amateur
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-04 Ηλικία : 29
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Wed 28 Dec 2011, 14:55 | |
| όταν λέτε tourney τι εννοείτε? | |
|
| |
redgar Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1461 Reputation : 57 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Wed 28 Dec 2011, 15:03 | |
| Tourney=Τουρνουα.
Βρε εμεις να κανουμε τουρ, το θεμα ειναι θα συμμετασχει κανενας? | |
|
| |
Kostas783 Amateur
Αριθμός μηνυμάτων : 151 Reputation : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-07-05 Ηλικία : 28 Τόπος : Βόλος
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Wed 28 Dec 2011, 15:04 | |
| Τουρνουά---->Tournament----->Tourney----->Tour | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 1151 Reputation : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15 Ηλικία : 27 Τόπος : the darkest side of heraklion
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Wed 28 Dec 2011, 15:20 | |
| character tour eimai mesa (yubel) | |
|
| |
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Wed 28 Dec 2011, 15:25 | |
| Αυτό περιμένω να δώ, γι'αυτό έκανα post αν θέλετε τουρνοά. Προς το παρών είμαστε 6-7. Στους 8 κάτι γίνεται! Πολύ καλές ιδέες το anime deck και booster tour! Αλλα για το anime deck, μπορώ ήδη να φανταστώ όλους σας να έχετε yusei deck ή τουλάχιστον όποιος έχει yusei deck να νικήσει Μάνο δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε ακόμα | |
|
| |
mariosg71 Amateur
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-04 Ηλικία : 29
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Wed 28 Dec 2011, 15:34 | |
| αν εννοείτε με dn εγώ φυσικά είμαι μέσα | |
|
| |
Jimmare Intermediate
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Thu 29 Dec 2011, 03:15 | |
| - Terraplant wrote:
- Για το booster tour είμαι μέσα,επίσης και το anime deck είναι ενδιαφέρον. +1 απο εμένα.
Φοβαμαι πως (αν γινει) το δικο μου,καποιος θα μας τρολλαρει αγρια με extreme victory... | |
|
| |
redgar Administrator
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Thu 29 Dec 2011, 12:49 | |
| Sin open it. Και αμα εχουμε συμμετοχες καλως | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 666 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07 Ηλικία : 29 Τόπος : Hellvault
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Thu 29 Dec 2011, 13:07 | |
| - Jimmare wrote:
- Terraplant wrote:
- Για το booster tour είμαι μέσα,επίσης και το anime deck είναι ενδιαφέρον. +1 απο εμένα.
Φοβαμαι πως (αν γινει) το δικο μου,καποιος θα μας τρολλαρει αγρια με extreme victory... Γιατι τι εχει το Extreme Victory; | |
|
| |
Jimmare Intermediate
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Thu 29 Dec 2011, 22:12 | |
| - Terraplant wrote:
- Γιατι τι εχει το Extreme Victory;
Tour guide,tengu... Κατι μπορει να γινει xD | |
|
| |
Kostas783 Amateur
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Fri 30 Dec 2011, 00:03 | |
| ναι αλλα δεν θα έχει τα τέλεια combos θα φέρνεις μόνο Τουρ και δεν υπάρχουν πολλές support για Tengu...Καθε booster έχει και την αδυναμία του. Τα archetype θα βοηθήσουν όμως...αυτό είναι δίκαιο για όλους επειδή δεν απετείται να είσαι προ αλλά να εχεις κατηκοιμένο εγκέφαλο...η λογική χρειάζεται γενικώς οι γενικές καλές-ακριβές κάρτες δεν θα χρειαστούν πολύ σε ένα τέτοιο τουρ - Spoiler:
BTW βρηκα Wind Up Zenmaister Ulti και Secret Vanadis of the Nordic Ascendant
| |
|
| |
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Fri 30 Dec 2011, 00:27 | |
| Όπως τα λέει ο Κώστας είναι. Χωρίς Synchro και Xyz πάρε την Tour Guide και τον Tengu και βάλτους εκέι που ξέρεις. | |
|
| |
sin Administrator
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Sat 31 Dec 2011, 03:20 | |
| Προτείνω το τουρνοά να γίνει απο το The Duelists Genesis και μετα, γιατί μαζί με τα προηγούμενα boosters είναι μπέρδεμα...ειδικά το Light of Destruction είναι deck απο μόνο του. Με την ισχύουσα banlist. Προτείνω δηλαδή: - Boosters:
The Duelist Genesis Crossroads of Chaos Crimson Crisis Raging Battle Ancient Prophecy Stardust Overdrive Absolute Powerforce The Shining Darkness Duelist Revolution Starstrike Blast Storm of Ragnarok Extreme Victory Generation Force Photon Shockwave
On second thought, δεν είμαι σίγουρος οτι το τουρνοά θα έχει όσο πλάκα περιμένετε. Μερικά boosters είναι ΠΟΛΥ op σε σχέση με άλλα... | |
|
| |
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Sat 31 Dec 2011, 08:19 | |
| EGW LEW nato kanoume alios exoun bgei 42 boosters xwris ta dark beggining,revelations12345 kai to legends protinw na paroume apo 1-3 apo ka8e booster oxi parapanw kai na ftiaxoume ena wraio deckaki | |
|
| |
Jimmare Intermediate
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? Sat 31 Dec 2011, 10:19 | |
| - sin wrote:
- Προτείνω το τουρνοά να γίνει απο το The Duelists Genesis και μετα, γιατί μαζί με τα προηγούμενα boosters είναι μπέρδεμα...ειδικά το Light of Destruction είναι deck απο μόνο του.
Με την ισχύουσα banlist. Προτείνω δηλαδή:
- Boosters:
The Duelist Genesis Crossroads of Chaos Crimson Crisis Raging Battle Ancient Prophecy Stardust Overdrive Absolute Powerforce The Shining Darkness Duelist Revolution Starstrike Blast Storm of Ragnarok Extreme Victory Generation Force Photon Shockwave On second thought, δεν είμαι σίγουρος οτι το τουρνοά θα έχει όσο πλάκα περιμένετε. Μερικά boosters είναι ΠΟΛΥ op σε σχέση με άλλα... Οποτε μενουμε στην ιδεα μου?Τελεια =] Δεν ειναι ομως ετσι οπως τα λες φιλε sin.Το photon shockwave,που εχει μεσα και rabbit και laggia,δεν εχει δεινοσαυρακια για να σε βοηθησει να τον καλεσεις. @ Τerraplant Εχω δει απο plants μεχρι και water να παιζει tengu.Δυστυχως,ειναι απο μονος του πολυ καλος για προστασια.Δεν λεω οτι θα κανει κατι το τρομερο,αλλα ειναι καλυτερος απο οποιοδηποτε αλλος τερας στην ιδια επιθεση (εξαιρω wanghu xD) Υ.Γ. Το εχετε σκεφτει οτι κανενα απο τα deck δεν θα παιζει mst/heavy/mirror force/torrential,dustshoot κ.τ.λ. γιατι ειναι πολυ παλιες καρτες και βγαινουν μονο σε turbo pack (μερικες) ή σε structure.Οποτε θα παιξει πολυ backrow αυτο το τουρνουα~ | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Christmas Holiday Special(s)? | |
| |
|
| |
| Christmas Holiday Special(s)? | |
|