| Junk and debris in space | |
|
|
Author | Message |
---|
Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Junk and debris in space Thu 09 Jun 2011, 23:35 | |
| το deck το ποσταρα και στο αλλο φορουμ αλλα δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως ειναι το μονο deck που εχω αυτον τον καιρο γιατι γενικα βρισκομαι σε σταδιο πειραματισμου. Περιμενω να ακουσω σχολια
3x junk synchron 2x debris 1x quickdraw 2x neo spacian dark panther 2x neo spacian glow moss 1x neo spacian grand mole 2x cross porter 1x dandylion 1x treeborn 2x chaos sorcerer 1x DAD 1x trago 1x arma knight 1x sangan
2x convert contact 2x pot of avarice 1x allure of darkness 1x monster reborn 2x MST 1x mind control 1xROTA 1x foolish burial 1x boM 1x e-con
2x raigeki break 1x BTH 1x COTH 1x mirror force 1x torrential
αυτο που θελω να μου πειτε ειναιι αν θα μπορουσα να τρεξω spore, πιστευω θα δουλευε καλα με τα glow moss | |
|
| |
redgar Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1461 Reputation : 57 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
| Subject: Re: Junk and debris in space Thu 09 Jun 2011, 23:49 | |
| Ενταξει αγαπημενο μου deck. Πολυ καλη επιλογη για τα συγκεκριμενα locals Πιστεψε εχω κερδισει αρκετες φορες με αυτο. Καλο ειναι το build αν και εγω θα επεζα gorz με τοσο swarm επιβαλλεται και ειδικα αφου δεν εχεισ και warning | |
|
| |
Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Re: Junk and debris in space Thu 09 Jun 2011, 23:54 | |
| θα τεσταρω Gorz, για τον Spore τι λες?? α, και δεν βαζω trooper η ryko γιατι οι καρτες που ειναι να πανε grave πανε, και το mill πιστευω δεν ειναι και τοσο καλο σε αυτο το deck Αν ομως παιξω spore ισως σκεφτω ενα ryko για να εχω προσβαση και σε fitzgerald | |
|
| |
redgar Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1461 Reputation : 57 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
| Subject: Re: Junk and debris in space Thu 09 Jun 2011, 23:56 | |
| Spore αφου δεν διαθετεις glow up bulb καλυτερα οχι. Θα μου πεις εχεις τα moss αλλα καλυτερα να μεινουν grave για chaos εχεις που εχεις λιγα light | |
|
| |
Kauko Experienced
| Subject: Re: Junk and debris in space Thu 23 Jun 2011, 21:20 | |
| Το deck αυτο πιστευετε πως μπορει να σταθει σε αυτο το format???
α και σκεφτομαι τις εξης αλλαγες, πειτε μου παρακαλω γνωμες
-debris +quickdraw (λογω ελλειψης καλων dragon synchron και γιατι ο quickdraw δινει πανευκολα destroyer)
- treeborn +plaguespreader
-2 raigekis +2 d.prisons
-e con + BTH
Τι λετε για τις αλλαγες? Βοηθηστε με το deck γιατι αποφασισα να παιζω αυτο απο εδω και περα αφου οι Monarchs δυστυχως δεν πανε καλα τελευταια
Ακουω και προτασεις για Side | |
|
| |
redgar Administrator
| Subject: Re: Junk and debris in space Thu 23 Jun 2011, 21:55 | |
| Καλες μου φιανονται οι αλλαγες. Δυστυχως το deck δεν ειναι οτι πιο δυνατο για το format αλλα πρωσοπικα θα το χρησιμοποιουσα. Μπορει να σταθει αρκετα καλα εκτος αμα κανεις πολυ ασχημα χερια και μετα το 1ο παιχνιδι αμα εχεις καλο side μπορει να παει ακομα καλυτερα. Για το side δοκιμασε DD Crow,Chain Dissapeance,Puppet Plant,Nobbleman Of Crossout. | |
|
| |
Kauko Experienced
| Subject: Re: Junk and debris in space Thu 23 Jun 2011, 23:15 | |
| To build με τα Machina πιστευεις ειναι καλυτερο? | |
|
| |
redgar Administrator
| Subject: Re: Junk and debris in space Thu 23 Jun 2011, 23:49 | |
| Οχι. Αλλα σιγουρα δεν το περιμενουν πολλοι οποτε μπορει να εχεις ισως το στοιχειο του αιφνιδιασμου. Ειδικα αν κερδισεις γρηγορα το game 1 μονο με machine η μονο με τα Junk and Debris ο αντιπαλος μπορει να βαλει λαθος side. | |
|
| |
fareblc Newbie
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Reputation : 0 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-09-02
| Subject: Re: Junk and debris in space Fri 02 Sep 2011, 23:41 | |
| φιλε ο debris που ακριβως βοηθαει? ενοω για τα synchro που μπορει να βγαλει.. επισης μου φενεται οτι ο junk synchron εχει λιγα targets.. αυτα τα ρωταω γιατι σκεφτομαι να χρησημοποιησω κατι παρομοιο οποτε θελω λιγο help thnx | |
|
| |
Kauko Experienced
| Subject: Re: Junk and debris in space Fri 02 Sep 2011, 23:58 | |
| ειναι νεκρο το deck, don't even think about it... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Junk and debris in space | |
| |
|
| |
| Junk and debris in space | |
|