| My Custom Cards | |
|
|
Author | Message |
---|
Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
| Subject: My Custom Cards Sat 07 Apr 2012, 19:59 | |
| FAIRIESΑυτές δεν είναι ακριβώς arch αν και λειτουργούν σαν και αυτά. Όλες έχουν eff να επιστρέφουν χέρι από την αρένα σαν κόστος για να δίνουν LP. - Normal Monsters:
[You must be registered and logged in to see this image.]
- Effect Monsters:
- Spell Support:
- Trap Support:
- Fusion Monsters:
- Synchro Monsters:
- Xyz Monsters:
Note: H Shining Fairy και η Fairy of the Shadows δεν λένε "8 level 1 monsters" αλλά "3 level 1 monsters". Δεν ξέρω γιατί έχουν κάνει το 3 να μοιάζει με 8 απλά το επισημαίνω. DINOSAURSΟύτε και αυτά είναι ακριβώς arch. Δεν είναι όμως όπως τα dinosaur που έχετε συνηθίσει γιατί δίνουν draw power τα συγκεκριμένα. Τα ονόματα των περισσότερων είναι από το Dino και saur. Το ξέρω ότι δεν είναι πολύ καλά τα ονόματα αλλά μη με φάτε . - Effect Monsters:
- Spell Support:
- Trap Support:
- Synchro Monsters:
- Related:
[You must be registered and logged in to see this image.] WINDSTORMSΈνα arch στο οποίο τα τέρατα έχουν effect για να κάνουν special άλλα Windstorm ενώ τα πιο δυνατά απαγορεύουν τον αντίπαλο να ενεργοποιήσει κάρτες ή effect στο Battle Phase. Οι spells εκτός από τα κανονικά eff τους έχουν και άλλα που γίνονται κάνοντας τα remove. - Normal Monsters:
- Effect Monsters:
- Spell Support:
- Trap Support:
- Synchro Monsters:
[You must be registered and logged in to see this image.] DOLLSΜε αφορμή το θέμα στο CCOTW εφτιαξα αρκετό support για το Bait Doll (http://yugioh.wikia.com/wiki/Bait_Doll). - Normal Monsters:
[You must be registered and logged in to see this image.]Μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχει σχέση όμως δεν είναι έτσι. Δείτε το Synchro.
- Effect Monsters:
- Synchro Monsters:
- Spell Support:
- Trap Support:
[You must be registered and logged in to see this image.] RED BLADESΈνα arch το οποίο εστιάζει στο να ψάχνει όλες τις κάρτες του, να χρησιμοποιεί Equip Spells και να επωφελείται από αυτές. - Effect Monsters::
- Xyz Monsters::
[You must be registered and logged in to see this image.]Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εικόνα. Θα το διορθώσω αργότερα.
- Spell Support::
- Trap Support::
[You must be registered and logged in to see this image.] MILLENNIUM AND FIVE MILLENNIAΤα Millennium monsters είναι τα γνωστά Millennium Items από το Yu-gi-oh anime. Όλα τα αντικείμενα είναι DARK Rock-Type και level 6 (και όλες οι support κάρτες γράφουν αυτά τα χαρακτηριστικά για να μην μπερδευονται με κάρτες όπως π.χ. Millennium Scorpion) και δεν σπάνε από μάχη καθώς και επιπλέον effect που είναι βασισμένα στις δυνάμεις που είχαν. Τα Five Millennia είναι ένα arch το οποίο υποστηρίζει τα Millennium τέρατα κάνοντας τα ευκολότερα στη χρήση. - Effect Monsters::
- Spell Support::
Για όσους αναρωτήθηκαν την χρησιμότητα των αντικειμένων, ιδού η εξήγηση: [You must be registered and logged in to see this image.]
Last edited by Undbiter96 on Tue 21 Apr 2015, 23:58; edited 14 times in total | |
|
| |
ace94 Underworld Executor
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Reputation : 28 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : Glyfada
| Subject: Re: My Custom Cards Tue 15 May 2012, 18:11 | |
| Γενικά μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Τα περισσότερα effect είναι γραμμένα σωστά και το σκεπτικό φαίνεται αρκετά προτότυπο. Οι εικόνες με χαλάνε αλλά καταλαβαίνω απόλυτα πόσο δύσκολο είναι να βρείς αληθοφανή εικόνα που να ταιριάζει οπότε το παραβλέπουμε.
Η απορία μου είναι η εξής:
Στις: Fairy of Bubbles, Red Fairy, Fairy of Moon, Fairy of Snow έχεις effect που αρχίζουν με το γενικό ''you can'' χωρίς να κάνεις συγκεκριμμένο το πότε. Γίνονται στον γύρο σου; Αν ναι πρέπει να γράψεις ''During your...'' και το Step ή απλά ''turn''. Αντίστοιχα για τον γύρο του αντιπάλου σου. Στην προκειμένη περίπτωση υποθέτω ότι γίνεται σε οποιονδήποτε γύρο (Quick-Play effect of Spell Speed 2). Δεν ξέρω τι γίνεται με το νέο ''Problem-Solving (και καλά)'' text αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερο να το δηλώσεις και αυτό δηλ. *''During either player's Main Phase...'' για Spell Speed 1 *''This effect can be activated during either player's turn.'' μετά το effect για Spell Speed 2
Επίσης παρατήρησα ότι όλα έχουν ''Fairy'' στο όνομά τους αλλά εσύ μιλάς για Fairy-Type στα effect. Δεν ξέρω αν το έκανες επίτηδες (για να συμπεριλάβεις και άλλα Fairy εκτός αυτών), απλά το επισημαίνω.
+1 από μένα για την πολύ καλή προσπάθεια! Είναι καλό να βλέπεις και άλλους παίχτες να ασχολούνται με τo Custom Card Creating. | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
| Subject: Re: My Custom Cards Tue 15 May 2012, 22:32 | |
| - ace94 wrote:
- Γενικά μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Τα περισσότερα effect είναι γραμμένα σωστά και το σκεπτικό φαίνεται αρκετά προτότυπο. Οι εικόνες με χαλάνε αλλά καταλαβαίνω απόλυτα πόσο δύσκολο είναι να βρείς αληθοφανή εικόνα που να ταιριάζει οπότε το παραβλέπουμε.
Η απορία μου είναι η εξής:
Στις: Fairy of Bubbles, Red Fairy, Fairy of Moon, Fairy of Snow έχεις effect που αρχίζουν με το γενικό ''you can'' χωρίς να κάνεις συγκεκριμμένο το πότε. Γίνονται στον γύρο σου; Αν ναι πρέπει να γράψεις ''During your...'' και το Step ή απλά ''turn''. Αντίστοιχα για τον γύρο του αντιπάλου σου. Στην προκειμένη περίπτωση υποθέτω ότι γίνεται σε οποιονδήποτε γύρο (Quick-Play effect of Spell Speed 2). Δεν ξέρω τι γίνεται με το νέο ''Problem-Solving (και καλά)'' text αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερο να το δηλώσεις και αυτό δηλ. *''During either player's Main Phase...'' για Spell Speed 1 *''This effect can be activated during either player's turn.'' μετά το effect για Spell Speed 2
Επίσης παρατήρησα ότι όλα έχουν ''Fairy'' στο όνομά τους αλλά εσύ μιλάς για Fairy-Type στα effect. Δεν ξέρω αν το έκανες επίτηδες (για να συμπεριλάβεις και άλλα Fairy εκτός αυτών), απλά το επισημαίνω.
+1 από μένα για την πολύ καλή προσπάθεια! Είναι καλό να βλέπεις και άλλους παίχτες να ασχολούνται με τo Custom Card Creating. Thnx Ace. Δεν έχω συνηθίσει ακόμα το νέο errata. Υποθέτω ότι παρατήρησες ότι αντί για Life Points γράφω LP. Ουσιαστικά έχω φτιάξει ένα δικό μου errata που έχει στοιχεία από το παλιό, το καινούργιο και μερικά δικά μου χαρακτηριστικά. Θα τα αλλάξω όμως κάποια στιγμή και θα κάνω update μαζί με μερικές νέες κάρτες. Όσον αφορά το "Fairy" στην αρχή ήθελα να το κάνω Archetype αλλά επειδή υπάρχουν πολλές κάρτες που έχουν "Fairy" στο όνομα τους ή μπορεί αργότερα να φτιάξω άλλο archetype με fairies για αυτό τελικά τα έκανα series και τα έβαλα όλα να έχουν Level/Rank 1 για να μην μπερδεύονται με άλλες κάρτες. | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: My Custom Cards Sat 07 Jul 2012, 01:14 | |
| Έκανα update και τα σουλούπωσα . Γνώμες ; | |
|
| |
Blessed by Void Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1151 Reputation : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15 Ηλικία : 27 Τόπος : the darkest side of heraklion
| Subject: Re: My Custom Cards Sat 07 Jul 2012, 09:07 | |
| h fairy of the ancient forest pos kaleite? | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: My Custom Cards Sat 07 Jul 2012, 10:42 | |
| - nightmare wrote:
- h fairy of the ancient forest pos kaleite?
By tuning Fairy of Tuning with another monster of course | |
|
| |
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Re: My Custom Cards Sat 07 Jul 2012, 11:26 | |
| Καθυστέρησα πολύ αλλα τα είδα κι εγώ! Αρχικά μου φαινόντουσαν αρκετά απλές, αλλα κατεβαίνοντας προς τα κάτω γίνονταν όλο και πιο op Πολύ καλή δουλειά Γιώργο, +1 και απο εμένα! Νομίζω οτι ειδικά τα fusions και το 1ο field είναι που κάνει απίστευτο το arch... Βασικά κάνε κάτι στη field, αμα ο αντίπαλος δεν έχει mst ή κάτι είναι ιnfinite life loop με 2 κάρτες :OOO - Λαθάκια που πρόσεξα (μπορείς και να τα αγνοήσεις!:
Στα περισσότερα τέρατα: You can return this card to your hand; gain 500 Life Points. ή You can return this card to your hand and gain 500 Life Points. το hand πάντα με μικρό h μερικα effect (πχ fairy of the black forest) τα εχεις γραψει και με τα 2 wordings (μετά διάβασα οτι μπερδέυεσαι λίγο με το errata ;D) (dragons)μικρο λαθακι (ξεχασες ενα y) (of the skies)Standby Phase με κεφαλαια τα πρώτα (of tuning) If (Fairy's Garden) Life Points και woooooooooooooow o_O (Fairy's Buble) Must first be Fusion κλπ, τα αναποδογύρησες Επίσης, woooow O_O (Rainbow Fairy) This card gains 500 ATK and DEF for each card removed. Wooooow O_O
κι εγω χαίρομαι που ασχολούνται κι αλλοι με το custom card making ) | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: My Custom Cards Sat 07 Jul 2012, 12:43 | |
| - sin wrote:
- Καθυστέρησα πολύ αλλα τα είδα κι εγώ!
Αρχικά μου φαινόντουσαν αρκετά απλές, αλλα κατεβαίνοντας προς τα κάτω γίνονταν όλο και πιο op Πολύ καλή δουλειά Γιώργο, +1 και απο εμένα! Νομίζω οτι ειδικά τα fusions και το 1ο field είναι που κάνει απίστευτο το arch... Βασικά κάνε κάτι στη field, αμα ο αντίπαλος δεν έχει mst ή κάτι είναι ιnfinite life loop με 2 κάρτες :OOO
- Λαθάκια που πρόσεξα (μπορείς και να τα αγνοήσεις!:
Στα περισσότερα τέρατα: You can return this card to your hand; gain 500 Life Points. ή You can return this card to your hand and gain 500 Life Points. το hand πάντα με μικρό h μερικα effect (πχ fairy of the black forest) τα εχεις γραψει και με τα 2 wordings (μετά διάβασα οτι μπερδέυεσαι λίγο με το errata ;D) (dragons)μικρο λαθακι (ξεχασες ενα y) (of the skies)Standby Phase με κεφαλαια τα πρώτα (of tuning) If (Fairy's Garden) Life Points και woooooooooooooow o_O (Fairy's Buble) Must first be Fusion κλπ, τα αναποδογύρησες Επίσης, woooow O_O (Rainbow Fairy) This card gains 500 ATK and DEF for each card removed. Wooooow O_O κι εγω χαίρομαι που ασχολούνται κι αλλοι με το custom card making ) Ευχαριστώ sin. Είναι το πιο op "archetype" που έχω φτιάξει (έχω φτιάξει πάρα πολλές κάρτες). Το synchro μαζί με το loop κάνουν OTK. Όντως τα Fusions είναι πανίσχυρα. Ούτε τα χαζόinzektors δεν τα καταστρέφουν. Η μια field είναι όντως op. Θα την κάνω πιο balanced. Βαριόμουν να βάζω life points και έγραφα LP. Μ´ αρέσει να ασχολούμαι με το custom card making και δεν νομίζω να σταματήσω | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: My Custom Cards Sun 08 Jul 2012, 23:57 | |
| Διόρθωσα κάποια μικρολαθάκια. Βαριόμουν να τις διορθώνω όλες γι' αυτό θα τις γράφω με το νέο errata από δω και στο εξής. Fairy's Garden became more Balanced (much better ?). 1 more card (Chaos Fairy, στα Fusions) added . | |
|
| |
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Re: My Custom Cards Mon 09 Jul 2012, 00:05 | |
| Αμα ειναι σαν το Ultimate Offering, εξακολουθείς να μπορείς να κάνεις το infinite life loop, αλλα ok Επίσης δές το [You must be registered and logged in to see this link.]Έχουν utility τα fairies τώρα! Σταματάς και Chaos Dragons | |
|
| |
Blessed by Void Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1151 Reputation : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15 Ηλικία : 27 Τόπος : the darkest side of heraklion
| Subject: Re: My Custom Cards Mon 09 Jul 2012, 00:47 | |
| giwrgo h fairy of the forest exei 1 level pos 8a kaneis tune 2 terata O_o | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: My Custom Cards Mon 09 Jul 2012, 11:59 | |
| @sin: Όταν έφτιαχναν τις νεράιδες σκεφτόμουν το combo any fairy+ultimate offering+fire princess για OTK. Ο αντίπαλος έχει ένα γύρο πλέον να σταματήσει το loop με τη field, μπορεί να την καταστρέψει αρκετά εύκολα και δεν μπορείς να κάνεις fusion, ritual, synchro, xyz summons. @nightmare: Μάνο, διάβαζε πρώτα τα eff πριν κάνεις οποιαδήποτε ερώτηση. Το eff της Fairy of Tuning λέει: If this card is used as a Synchro Material Monster: you can treat this card´s level as 0. Ελπίζω τώρα να σου λύθηκε η απορία . | |
|
| |
sin Administrator
| Subject: Re: My Custom Cards Mon 09 Jul 2012, 12:54 | |
| Fire Princess; Ποιά Fire Princess; Εδώ έχεις [You must be registered and logged in to see this link.] και χάνεις μόνο απο deckout | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: My Custom Cards Mon 09 Jul 2012, 13:14 | |
| - sin wrote:
- Fire Princess; Ποιά Fire Princess; Εδώ έχεις [You must be registered and logged in to see this link.] και χάνεις μόνο απο deckout
Ωραία, θα τα τυπώσω να πάω να σηκώσω το tour στην kaissa και όποιος μου πει ότι δεν επιτρέπεται να τις χρησιμοποιήσω θα τον στείλω στο shadow realm . - Spoiler:
JK of course
- Spoiler:
Not really
| |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: My Custom Cards Sat 22 Sep 2012, 23:47 | |
| Title changed.
Πρόσθεσα και άλλες κάρτες εκτός από τα fairies.
Ξεχασα να βάλω μερικές αλλά θα τις βάλω άλλη στιγμή. | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: My Custom Cards Sat 06 Jul 2013, 00:13 | |
| Διόρθωσα μερικά από τα προβλήματα που είχαν οι εικόνες.
Πρόσθεσα 2 Normal τέρατα (1 στις Fairies 1 στα Windstorm).
Dolls added. Σύντομα θα κάνω και άλλο update. | |
|
| |
sin Administrator
| Subject: Re: My Custom Cards Sat 06 Jul 2013, 22:34 | |
| Δείχνουν πολυ solid τα dolls! Περίμενα τα ονόματα να ειναι βασισμένα σε γνωστές κούκλες αλλα δεν βρήκα κατι με ενα γρήγορο ψάξιμο.
Επισης, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το flavor και το οvershadowing για οσους προσέχουν το lore (αναφέρομαι στα text των normals)! | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: My Custom Cards Sun 07 Jul 2013, 02:54 | |
| Δεν ξερω αν έψαχνες στις σωστές dolls πάντως έχεις δίκιο. Οντως τα ονοματα τους είναι παραφθορές από κάποιες ονομασίες που βρήκα για τις Voodoo Dolls.
Όσο για τα lores, είναι κομμάτια μιας ιστορίας (σαν αυτές με τα duel terminal archs) που έχω σκεφτεί. Σκεφτομαι να τη γράψω και ίσως θα τη ποστάρω αργότερα. | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: My Custom Cards Mon 08 Jul 2013, 16:10 | |
| Διόρθωσα κάνα δυο εικόνες που είχαν πρόβλημα. Έχει και άλλες αλλα θα τις φτιάξω άλλη φορά.
6 new cards added. Όλες είναι στα Dolls. | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: My Custom Cards Wed 22 Apr 2015, 00:06 | |
| Red Blades and Millennium/Five Millennia archs added.
Πρόσθεσα και μερικά άλλα τέρατα: Fairy of Nature, Hourglass Fairy, Fairy of Wisdom, Fairy of Judgement (all Effect Monsters) Simbo Doll (Effect Monster) Windstorm Skyplane (Effect Monster)
Coming soon: Pegasus monsters
Θα κάνω και άλλο update σύντομα. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: My Custom Cards | |
| |
|
| |
| My Custom Cards | |
|