| Where is everybody?! | |
|
+5Chaos714 Undbiter96 Πορτοκάλι Terraplant sin 9 posters |
Author | Message |
---|
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Where is everybody?! Thu 10 May 2012, 22:20 | |
| Τι έγινε, πού χαθήκατε όλοι; Τί κάνετε; Αφήσατε το ygo και ξεκινήσατε αλλα παιχνίδια; Πώς τα πάτε; | |
|
| |
Terraplant Lucifer's Disciple
Αριθμός μηνυμάτων : 666 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07 Ηλικία : 29 Τόπος : Hellvault
| Subject: Re: Where is everybody?! Thu 10 May 2012, 22:46 | |
| Εγώ άρχισα M:TG (εσύ το ξέρεις) και βλέπω ερήμωσε το forum και το άφησα και εγώ. | |
|
| |
Πορτοκάλι The Invincible Superman
Αριθμός μηνυμάτων : 575 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07
| Subject: Re: Where is everybody?! Fri 11 May 2012, 00:09 | |
| Μέχρι και στο L2 ξανακύλισα από την βαρεμάρα μου. | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
| Subject: Re: Where is everybody?! Fri 11 May 2012, 21:10 | |
| Από το καλοκαίρι ΙΣΩΣ να ξαναγίνει active το forum αλλά καθώς περνάει ο καιρός μου δημιουργούνται περισσότερες αμφιβολίες για το αν θα ξανανοίξει (ουσιαστικά σαν να 'χει κλείσει είναι). Βέβαια λογικό μου φαίνεται εδώ ούτε η SDA δεν έχει (πολλά) ενεργά μέλη.
Αν συνεχίσει έτσι για πολύ το forum και το ygo μάλλον θα τα παρατήσω και θα αρχίζω κάνα άλλο CG. | |
|
| |
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Re: Where is everybody?! Sat 12 May 2012, 15:16 | |
| Όλοι αρχίσαμε αλλα παιχνίδια και ασχολίες γενικότερα φαίνεται ;P Αμα δεν έρχεστε επιδή το forum έιναι για ygo, ας το αλλάξουμε. Ας φτιάξουμε και ενότητες για αλλα CG. Κι εγω παράτησα το ygo έτσι όπως παραμένει να είναι.
Σήμερα πήγα να χαζέψω τα προκριματικά στα Xανιά. Τί στόκοι παίζουνε...topαραν (προφανώς) Inzektors, αλλα και Drain T.G. που μου έκαναν εντύπωση. Αυτο μου έδωσε μια ιδέα. Θα συνεχίζατε να παίζατε αν οργανωνόμασταν και κάναμε κάθε Σάββατο πρωί tour όπως και στα μαγαζιά με διαφορετική banlist;
p.s.: Terra, mtg έκανα 2 νίκες 1 ήττα και 1 ισοπαλία (που θα ηταν νίκη για εμένα αμα δε σλάκαρε η αντίπαλός μου >.<) το προηγούμενο Σάββατο στη γλυφάδα. Με πολύ μέτριο deck. Good~
p.s#2: Γιώργο στα χέρια μας είναι αν θα ανοίξει ξανα ή αν θα κλείσει. Ντρέπομαι που δεν ασχολήθηκα αρκετά, αλλα θα προσπαθήσω περισσότερο. Τα forum είναι τα μέλη τους! | |
|
| |
Chaos714 Kefka's Minion
Αριθμός μηνυμάτων : 539 Reputation : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 29 Τόπος : Πίσω σας :)
| Subject: Re: Where is everybody?! Sun 13 May 2012, 11:49 | |
| - sin wrote:
Αυτο μου έδωσε μια ιδέα. Θα συνεχίζατε να παίζατε αν οργανωνόμασταν και κάναμε κάθε Σάββατο πρωί tour όπως και στα μαγαζιά με διαφορετική banlist;
Ιδέα μου είναι ή όντως κατέληξα να 'μαι ο μόνος εδώ πέρα που συνεχίζει να παίζει ΜΟΝΟ Yugi (από CG); Δεν είναι ότι μισώ το MTG. Φαίνεται OK, αλλά, & να ήθελα να το παίξω, ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... άντε για YGO Όπως & να 'χει, αν θέλουμε activity εδώ πέρα, ίσως θα έπρεπε να φέρουμε πιο πολύ κόσμο... ξέρετε, φίλους σας απο Kaissa κτλπ. Αν είχαμε, κατά τη γνώμη μου, & κανάλι στο Youtube με Trade Binder, Deck Profile, Pack Opening & DN/rl Duel Vids (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!), τόσο το καλύτερο. Όσο για τα tour, ψήνομαι, αλλά ας τα κάνουμε το καλοκαίρι καλύτερα. Τώρα έρχονται οι εξετάσεις... λές γι' αυτό το λόγο να 'ναι dead το Forum & κάνουμε έτσι; O_O | |
|
| |
Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Re: Where is everybody?! Sun 13 May 2012, 14:32 | |
| Μετά τις πανελλαδικές θα ξαναγίνει ενεργό το φόρουμ. Άντε να τελειώσουν!!! | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
| Subject: Re: Where is everybody?! Sun 13 May 2012, 16:36 | |
| - Chaos714 wrote:
- Ιδέα μου είναι ή όντως κατέληξα να 'μαι ο μόνος εδώ πέρα που συνεχίζει να παίζει ΜΟΝΟ Yugi (από CG); Razz
Και εγώ επίσης μόνο ygo παίζω απλά είπα ότι αν συνεχίσει έτσι για πολύ θα αρχίσω άλλο CG. - Chaos714 wrote:
Όσο για τα tour, ψήνομαι, αλλά ας τα κάνουμε το καλοκαίρι καλύτερα. Τώρα έρχονται οι εξετάσεις... λές γι' αυτό το λόγο να 'ναι dead το Forum & κάνουμε έτσι; O_O Όπως έχω ξαναπεί είναι ένας λόγος οι εξετάσεις αλλά δεν είναι ο μόνος. Δλδ πολλοί έχουν ξενερώσει με το ygo όπως έχει καταντήσει ή και με το forum το οποίο ήταν (και είναι) inactive πριν από αρκετό καιρό. - Kauko wrote:
- Μετά τις πανελλαδικές θα ξαναγίνει ενεργό το φόρουμ. Άντε να τελειώσουν!!!
Το ελπίζω αφού οι περισσότεροι (μάλλον) θα έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο. | |
|
| |
sin Administrator
| Subject: Re: Where is everybody?! Sun 13 May 2012, 19:43 | |
| Έχουμε χάσει πολύ κόσμο με τις πανελλήνιες (πχ Blaze, Ace, Kauko). Ξαναλέω οτι όσο λιγότερος κόσμος γράφει στο forum, τοσο λιγότερο activity θα υπάρχει και απο τους νέους/υπόλοιπους. Δηλαδή: αμα γράφουν 2, θα γράψει και 3ος, και 4ος και πέρνει όλους η μπάλα και ασχολούνται. Παράδειγμα; Δεν έχει γράψει κανένας μέρες και τελικά άνοιξα το topic α σας ρωτήσω που είστε για να μαζευτούμε χμ...5 άτομα; Δεν θα ήταν άσχημα για αρχή, αν και ο Kauko έχει πανελλήνιες ακόμα (καλή επιτυχία!!). Ο ace btw είμαι σίγουρος οτι οταν γυρήσει θα στεναχωρηθεί με το ygo οπως είναι τώρα ... Chaos για να ξεκινήσεις να παίζεις MTG βάζεις 25 euro (σε event deck) για να βγάλεις decent προς καλά score και αν ζητήσεις και βοήθεια απο τους αλλους για να συμπληρώσεις 4άδες toppάρεις. Σε local πάντα Στις Κάισσες δεν μου είναι εύκολο να διαφημίζω το forum...σε μερικές δεν με ξέρουν και καλά κιολας :/ Επίσης λίγα είναι τα άτομα που ενδιαφέρονται να μπούν και σε forum. Συνολικά έχω καλέσει καμια 20αριά άτομα, αλλα βλέπετε να έχουν κάτσει περισσότερο απο το να κάνουν απλα εγγραφή; Το Youtube ομωες είναι καλή ιδέα. Ίσως αν είχαμε ένα κανάλι για την GD;...Νομίζω υπήρχε κάποτε! | |
|
| |
ace94 Underworld Executor
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Reputation : 28 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : Glyfada
| Subject: Re: Where is everybody?! Mon 14 May 2012, 14:31 | |
| Γειά σας και από μένα παιδιά. Εγώ δυστυχώς λόγω διαβασμάτων δεν πολυμπάινω, και όταν κάνω login σπάνια βλέπω κάποιον μέσα. Για το πως εξελίσσεται το παιχνίδι δεν πρόκειται να ρωτήσω... είμαι σίγουρος ότι θα εκνευριστώ Anyway, μετά τις Πανελλήνιες σίγουρα θα γίνω πιό active. Από άλλα CG μόνο λίγο MTG. Συνήθως με LoL περνάω τον λίγο χρόνο που έχω. Τέλος πάντων έγραψα για να σας διαβεβαιώσω ότι δεν με χάσατε. Ακόμα εδώ είμαι αλλά χωρίς πολύ χρόνο. P.S.1. Άμα βγεί το HA06 ειδοποιήστε με... δεν έχω ιδέα πως πάει το παιχνίδι από τα Χριστούγεννα, ούτε τι έχει κυκλοφορήσει. P.S.2. Sin δεν σε βρίσκω ποτέ όταν μπαίνω. Ο αντισυγχρονισμός μας συνεχίζεται. | |
|
| |
Vem Veteran
Αριθμός μηνυμάτων : 705 Reputation : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03 Ηλικία : 27 Τόπος : Look behind you
| Subject: Re: Where is everybody?! Mon 14 May 2012, 15:57 | |
| ccg not fun anymoar. miss you vds.
Κάψιμο LoL. | |
|
| |
redgar Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1461 Reputation : 57 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
| Subject: Re: Where is everybody?! Mon 14 May 2012, 23:42 | |
| Γεια και απο μενα! Η αληθεια ειναι πως και εγω εχω σταματησει να παιζω/μπαινω στο φορουμ. Ελπιζω πως η κατασταση με το activity θα βελτιωθει μολις αρχισει να ξανασπαμαρει ασταματητα ο kauko τελειωσουνε οι πανελληνιες. Let's just wait and see | |
|
| |
sin Administrator
| Subject: Re: Where is everybody?! Fri 18 May 2012, 13:41 | |
| Vem σταμάτησες τελείως τα card games; Δεν το βλέπω να βελτιώνεται το activity, εδω εγω θελω να κάνω κατι αλλα έχω χάσει πλέον αυτή τη "σπίθα" που είχα για το ygo και το forum Και είναι αστείο, και στα 2 forum είναι λες και γράφω σε ημερολόγιο πλεον Αce μπαίνω πολύ σπάνια... | |
|
| |
Πορτοκάλι The Invincible Superman
Αριθμός μηνυμάτων : 575 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07
| |
| |
Chaos714 Kefka's Minion
Αριθμός μηνυμάτων : 539 Reputation : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 29 Τόπος : Πίσω σας :)
| Subject: Re: Where is everybody?! Fri 18 May 2012, 18:00 | |
| | |
|
| |
sin Administrator
| Subject: Re: Where is everybody?! Fri 18 May 2012, 19:34 | |
| Ασε που δεν έχετε χρόνο απο το διάβασμα ρε xD | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Where is everybody?! | |
| |
|
| |
| Where is everybody?! | |
|