| Number 91: Thunder Spark Dragon | |
|
|
Author | Message |
---|
Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
| Subject: Number 91: Thunder Spark Dragon Fri 18 May 2012, 21:32 | |
| | |
|
| |
Terraplant Lucifer's Disciple
Αριθμός μηνυμάτων : 666 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07 Ηλικία : 29 Τόπος : Hellvault
| Subject: Re: Number 91: Thunder Spark Dragon Fri 18 May 2012, 22:19 | |
| Αν το πάρεις με card advantage σε πάει -2 για να κάνεις το Dark Hole. Παραμένει καλή κάρτα όμως, το 2ο eff φαίνεται ενδιαφέρον. | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
| Subject: Re: Number 91: Thunder Spark Dragon Fri 18 May 2012, 22:49 | |
| - Terraplant wrote:
- Αν το πάρεις με card advantage σε πάει -2 για να κάνεις το Dark Hole. Παραμένει καλή κάρτα όμως, το 2ο eff φαίνεται ενδιαφέρον.
Βέβαια το card advantage εξαρτάται επίσης και από τα τέρατα που θα καταστρέψεις με το eff. Επίσης σε offering gadgets π.χ. καλείται με +-0. Γενικά είναι εξαιρετικά εύκολο να το καλέσεις. Όσο για το 2ο eff, πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια κάρτα που κάνει attach materials διαφορετικά δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις. | |
|
| |
ace94 Underworld Executor
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Reputation : 28 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : Glyfada
| Subject: Re: Number 91: Thunder Spark Dragon Sat 19 May 2012, 12:39 | |
| Και νομίζετε ότι αυτό θα τους σταματήσει; Πάντα βρίσκουν ένα engine για να εκμεταλευτούν τέτοιου είδους κάρτες. Τα ίδια είχαμε πεί κάποτε για τους Shooting Star/Quazar και πολλά άλλα. Το effect είναι brokενιά του κερατά... ειδικά το 2ο.
End of Story | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: Number 91: Thunder Spark Dragon Sat 19 May 2012, 19:57 | |
| - ace94 wrote:
- Και νομίζετε ότι αυτό θα τους σταματήσει; Πάντα βρίσκουν ένα engine για να εκμεταλευτούν τέτοιου είδους κάρτες. Τα ίδια είχαμε πεί κάποτε για τους Shooting Star/Quazar και πολλά άλλα. Το effect είναι brokενιά του κερατά... ειδικά το 2ο.
End of Story [You must be registered and logged in to see this link.]Ορίστε!!! Αυτή η κάρτα συγκεκριμένα δεν χρειάζετε engine για να γίνει broken, είναι από μόνη της (Εννοώ τον Thunder Spark Dragon). Έχω βαρεθεί να βλέπω να βγάζουν όλο καραbrokenιές . Από τότε που πρωτοπήγα kaissa δε μου άρεσαν τα meta αλλά τώρα πια τα μισώ . Μακάρι να φάνε ban όλα τα top tier decks να πάψουν να βγάζουν καινούργιες broken cards και engines και να βγάζουν κάρτες όπως παλιά (εννοώ ότι είναι πριν από 5D's era). | |
|
| |
ace94 Underworld Executor
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Reputation : 28 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : Glyfada
| Subject: Re: Number 91: Thunder Spark Dragon Sat 19 May 2012, 22:26 | |
| Τώρα που το λές... μου ήρθε μια καλή ιδέα με αυτό, τον Spark και τα Batterymen. Όσο για το άλλο τα έχω περάσει κι εγώ. Η ΚΟΝΑΜΙ δεν βάζει μυαλό. Θα το συνηθίσεις... | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: Number 91: Thunder Spark Dragon Sun 20 May 2012, 12:08 | |
| Δεν έχω παίξει Batterymen αλλά πιστεύω ότι ταιριάζει (νομίζω με ΑΑΑ καλείται εύκολα). Τώρα που το σκέφτομαι και εγώ, ταιριάζει και στα Morphtronics (παίζουν μπόλικα 4στερα). Δεν ξέρω αν θέλω να κυκλοφορήσει αυτή η κάρτα ή όχι.
Και μέχρι να βάλει μυαλό η KONAMI (αν βάλει ποτέ) εγώ θα βλέπω τον κάθε πικραμένο να παίζει meta. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Number 91: Thunder Spark Dragon | |
| |
|
| |
| Number 91: Thunder Spark Dragon | |
|