Terraplant Lucifer's Disciple
Αριθμός μηνυμάτων : 666 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07 Ηλικία : 29 Τόπος : Hellvault
| Subject: Heroes of Newerth Thu 07 Jun 2012, 22:48 | |
| Αφού έχουμε topic για το LoL, ας κάνουμε ένα και για το HoN.
Εγώ άρχισα εδώ και μερικές μέρες και αφού συνήθισα στο interface μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον απο το LoL. Το μόνο που με ενοχλέι λίγο είναι οτι τα coins στα δίνουν με το τσιγκέλι και καμία φορά μπερδέυομαι και δεν καταλαβαίνω ποιός hero είναι στο team μου και ποιός όχι, κάτι που έχει κακά αποτελέσματα στα teamfights.
Οι heros που δοκίμασα και με άρεσαν είναι Hammerstorm και Plague Rider. | |
|
Vem Veteran
Αριθμός μηνυμάτων : 705 Reputation : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03 Ηλικία : 27 Τόπος : Look behind you
| Subject: Re: Heroes of Newerth Thu 07 Jun 2012, 23:20 | |
| Το ΗοΝ είναι fail γιατί οι noobαδες δεν μπορουν να παιξουν. Αντιθετα με το LoL την χαρα ολων των noobs. | |
|
Πορτοκάλι The Invincible Superman
Αριθμός μηνυμάτων : 575 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07
| Subject: Re: Heroes of Newerth Fri 08 Jun 2012, 00:05 | |
| Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε; | |
|
Jimmare Intermediate
Αριθμός μηνυμάτων : 432 Reputation : 5 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-15
| Subject: Re: Heroes of Newerth Fri 08 Jun 2012, 00:43 | |
| - Vem wrote:
- Το ΗοΝ είναι fail γιατί οι noobαδες δεν μπορουν να παιξουν. Αντιθετα με το LoL την χαρα ολων των noobs.
Το παιζω απο το παιζω καλα απεχει χιλιομετρα... but true story. | |
|
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Re: Heroes of Newerth Fri 08 Jun 2012, 01:42 | |
| Τα coins που δίνουν είναι απαίσια λίγα ειναι η τραγική αλήθεια... Δε θα μαζέψεις ποτέ αρκετά να πάρεις όλους τους ήρωες ΚΑΙ skins... Εγω εχω παλιό account (απο το beta) και εχω όλους τους ήρωες χωρίς να πληρώσω αλλα ακόμα κι έτσι δε μπορώ να βγάλω τα skins :/ Απο τοτε που έγινε δωρεάν έχει χαλάσει, αλλα ακόμα κι έτσι πιστεύω είναι καλύτερο απο το LoL. Πιο σοβαρό παιχνίδι δηλαδή κατα τη δική μου ταπεινή άποψη. Όλοι σχεδόν οι νεοι χαρακτήρες που βγαίνουν είναι OP και συνήθως και carry, αλλα τέλοσπάντων...still better moba game than LoL Όσο για τις ομάδες Terra, πως τα καταφέρνεις να μπερδέυεσαι; Δεν έχεις βάλει τους χαρακτήρες να είναι πράσσινοι στο δικό σου team και κόκκινοι στο αντίπαλο; (Αν δεν το έχεις βρει, είναι ένα κουμπάκι επάνω στο map) Α και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και στα 2 παιχνίδια αμα είσαι στόκος, το λούζεις και η ομάδα σου χάνει, απλα στο LoL το κενό δεν είναι τόσο μεγάλο γιατί όλοι οι παίχτες είστε υπερ-carry, ντυνόσαστε πιο γρήγορα λόγω αναλογιών και μπορεί και να νικήσετε στην τελική... | |
|
Terraplant Lucifer's Disciple
Αριθμός μηνυμάτων : 666 Reputation : 41 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07 Ηλικία : 29 Τόπος : Hellvault
| Subject: Re: Heroes of Newerth Fri 08 Jun 2012, 13:44 | |
| - sin wrote:
- Τα coins που δίνουν είναι απαίσια λίγα ειναι η τραγική αλήθεια...
Δε θα μαζέψεις ποτέ αρκετά να πάρεις όλους τους ήρωες ΚΑΙ skins... Εγω εχω παλιό account (απο το beta) και εχω όλους τους ήρωες χωρίς να πληρώσω αλλα ακόμα κι έτσι δε μπορώ να βγάλω τα skins :/
Απο τοτε που έγινε δωρεάν έχει χαλάσει, αλλα ακόμα κι έτσι πιστεύω είναι καλύτερο απο το LoL. Πιο σοβαρό παιχνίδι δηλαδή κατα τη δική μου ταπεινή άποψη. Όλοι σχεδόν οι νεοι χαρακτήρες που βγαίνουν είναι OP και συνήθως και carry, αλλα τέλοσπάντων...still better moba game than LoL
Όσο για τις ομάδες Terra, πως τα καταφέρνεις να μπερδέυεσαι; Δεν έχεις βάλει τους χαρακτήρες να είναι πράσσινοι στο δικό σου team και κόκκινοι στο αντίπαλο; (Αν δεν το έχεις βρει, είναι ένα κουμπάκι επάνω στο map)
Α και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και στα 2 παιχνίδια αμα είσαι στόκος, το λούζεις και η ομάδα σου χάνει, απλα στο LoL το κενό δεν είναι τόσο μεγάλο γιατί όλοι οι παίχτες είστε υπερ-carry, ντυνόσαστε πιο γρήγορα λόγω αναλογιών και μπορεί και να νικήσετε στην τελική... Αυτό είναι συνήθεια απο το LoL, όπου τα health bars είναι πράσινα ή κόκκινα ανάλογα σε ποιό team είναι και δεν έχω συνηθήσει ακόμα να κοιτάω το mini-map στα teamfights. Επίσης, χρειάζομαι ένα warding guide. Να είμαστε 4v5, να το νικάμε και ας είμαστε 4 και να μας γαμάει ενας κωλοντυμένος Scout; | |
|
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Re: Heroes of Newerth Fri 08 Jun 2012, 15:24 | |
| Δε χρειάζεται να κοιτάς το map βρε, οι ήρωες απο μόνοι τους είναι πράσσινοι-κόκκινοι, αν τικάρεις το κουμπάκι που έγραψα πριν Warding guide...hmmm :3 | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Heroes of Newerth | |
| |
|