Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dead & Gone

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

MtG sub-forum

Go down 
4 posters
AuthorMessage
sin
Administrator
Administrator
sin

Αριθμός μηνυμάτων : 1244
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06
Τόπος : The Sanctuary in the Sky

MtG sub-forum Empty
PostSubject: MtG sub-forum   MtG sub-forum Icon_minitime1Wed 05 Sep 2012, 10:09

Άνοιξα μια κατηγορία στο forum ωστε να περιέχει και MtG. Όποιος ενδιαφέρεται να postάρει εδω θα ζητούσα να γράφει στην αρχή του τίτλου topic του
(MtG)
ωστε τα μέλη να μη μπερδεύονται και ανοίγουν τα topic αυτα αν δεν γνωρίζουν το παιχνίδι Wink

Αμα δε σας αρέσει η ιδέα είστε ελεύθεροι να το πείτε! Razz Ίσως βοηθήσει παλιότερα μέλη που άφησαν το ygo να επιστρέψουν στο forum ομως.

Αμα σας αρέσει, καλή αρχή για το καινούργιο sub-forum!
Back to top Go down
Terraplant
Lucifer's Disciple
Lucifer's Disciple
Terraplant

Αριθμός μηνυμάτων : 666
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07
Τόπος : Hellvault

MtG sub-forum Empty
PostSubject: Re: MtG sub-forum   MtG sub-forum Icon_minitime1Thu 06 Sep 2012, 15:08

Εγω προς το παρόν δηλώνω ότι με ενδιαφέρει το subforum, ελπίζω να μαζευτεί και άλλος κόσμος.
Back to top Go down
ace94
Underworld Executor
Underworld Executor
ace94

Αριθμός μηνυμάτων : 319
Τόπος : Glyfada

MtG sub-forum Empty
PostSubject: Re: MtG sub-forum   MtG sub-forum Icon_minitime1Fri 07 Sep 2012, 03:16

Καλή κίνηση... Το υποστηρίζω. Καλή μας τύχη!
Back to top Go down
Kauko
Experienced
Experienced
Kauko

Αριθμός μηνυμάτων : 1233
Τόπος : στις καρδιές σας

MtG sub-forum Empty
PostSubject: Re: MtG sub-forum   MtG sub-forum Icon_minitime1Thu 20 Dec 2012, 00:36

Σκέφτομαι να μάθω να παίζω magic. Είδα κάποια videos με οδηγίες κλπ και μου φάνηκε καλό.
Back to top Go down
Kauko
Experienced
Experienced
Kauko

MtG sub-forum Empty
PostSubject: Re: MtG sub-forum   MtG sub-forum Icon_minitime1Wed 20 Nov 2013, 03:02

Ποιο είναι το καλύτερο set για να μάθει να παιζει κάποιος;
Κατα προτίμηση ποιο από τα duel decks που περιέχουν 2 decks γιατί θα ξεκινήσω με έναν φίλο.

Sin help xD.
Back to top Go down
sin
Administrator
Administrator
sin

Αριθμός μηνυμάτων : 1244
Τόπος : The Sanctuary in the Sky

MtG sub-forum Empty
PostSubject: Re: MtG sub-forum   MtG sub-forum Icon_minitime1Wed 20 Nov 2013, 22:51

Συνήθως τα Core Set που βγαίνουν μια φορά το χρόνο ειναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει ενας καινούργιος παίκτης μιας και δεν εχουν πολύπλοκα rulings και ειναι αρκετά straightforward.

Η αλήθεια ειναι οτι σταμάτησα mtg πριν καλα-καλα αρχίσω επιδή ειναι ακριβό παιχνίδι αν θες να μπεις στο competitive (και επιδή δε μπορούσα να συνηθήσω το διαφορετικό playstyle)
(επίσης με εκνευρίζουν τα aggro και control decks γιατι δε σε αφήνουν να παίξεις)

Δεν εχω ιδέα τι έγινε με το Theros Set, αλλα το ακριβώς προηγούμενο δεν απαιτούσε skill, οποιος άνοιγε καλύτερα νίκαγε.

Οσο για τα Duel decks: για ποιά απ'όλα μιλάς;
Sorin-Tibalt και Heroes-Monsters ή κάποιο αλλο;

Επίσης υπάρχουν περισσότεροι τρόποι να παίξεις MtG που λέγονται format:
το Standard (επιτρέπονται μονο τα πιο πρόσφατα sets),
το Modern (επιτρέπονται περισσότερα set σε σχέση με το standard),
το Legacy (επιτρέπονται ολα τα set - δεν το προτείνω, άπειρα broken combo) και
το Commander (επιτρέπονται ολα τα set αλλα ολες οι κάρτες limited x1, διαθέτεις ενα Legendary Creature το οποίο ονομάζεται Commander και μπορείς να το καλέσεις απο κατι σαν Extra Deck, το Commander Zone και το deck εχει αναγκαστικά 100 κάρτες)

Μπορώ να ρωτήσω γνωστούς μου αν θες να μάθεις τι προτείνουν για να ξεκινήσεις γιατι δεν εχω ιδιαίτερη επαφή πλεον~
Back to top Go down
Kauko
Experienced
Experienced
Kauko

MtG sub-forum Empty
PostSubject: Re: MtG sub-forum   MtG sub-forum Icon_minitime1Wed 20 Nov 2013, 23:24

Tο Heroes vs Monsters και το Kinights vs Dragons μου τράβηξαν την ποροσχή.

Δεν θέλω να αρχίσω competitive (προς Θεου, εδώ δεν είμαι competitive στο Yugi). Θέλω να παίζω με φίλους αλλά σωστά οπότε το Legacy ή το Modern μου φαίνονται καλύτερα.

Ξέρω για τα core sets αλλά επειδή είμαστε δυο και θα μας βγει πιο φθηνό να πάρουμε το πακέτο των duel decks και έχουν μια θεματική συνάφεια μεταξύ τους, οπότε θα έχει πιο πολλή πλάκα.

Thanks για την ενημερωση ειδικά γα τα format. Αν ξέρεις κάποιον που μπορεί να σου πει πιο από τα duel decks είναι πιο απλό και beginner friendly και δε σου κάνει κόπος, κάνε την ερώτηαη γιατί το googling δεν έχει βοηθήσει.
Back to top Go down
Sponsored content

MtG sub-forum Empty
PostSubject: Re: MtG sub-forum   MtG sub-forum Icon_minitime1

Back to top Go down

MtG sub-forum
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yu-gi-oh forum -> TCG forum
» Πως σας φαίνεται το forum ?