| Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. | |
|
|
Author | Message |
---|
Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
| Subject: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. Fri 22 Mar 2013, 20:25 | |
| Ότι λέει ο τίτλος. Υπάρχουν banned κάρτες που είναι στη λίστα, ουσιαστικά χωρίς λόγο. Ποιες πιστεύετε ότι είναι αυτές; Εγώ πιστεύω: Glow-Up Bulb Sinister Serpent Tribe-Infecting Virus Magician of Faith Magician of Black Chaos (μάλλον ) Raigeki (λίγο αργότερα) Thousand-Eyes Restrict (μάλλον ) | |
|
| |
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Re: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. Wed 03 Apr 2013, 21:48 | |
| Ας τα πάρουμε ανάποδα : P
Thousand-Eyes Restrict
Οχι. Μη ξεχνάς οτι υπάρχει το Instant Fusion. -1000 χωρίς disandvantage για να κλέψεις ενα τέρας το οποίο δεν πέρνει ποτε πίσω ο αντίπαλος ειναι wow, right; To άσχημο ειναι οτι θα έπαιζε ΠΑΝΤΟΥ αν γινόταν έστω limit. Και μαλιστα μετα μπορείς απλα να το κάνεις tribute για οτιδήποτε, ή να το stackαρεις για xyz.
Χωρίς το Instant Fusion δε βλέπω λόγω να μην μπορεί να μπει x3 σε decks. Ισως βλέπαμε και κανένα όμορφο deckάκι με Advanced Ritual Art και Polymerizations (και king of the swamp μεσα κλπ) που θα ηταν ωραίο για αλλαγή : D
btw ήξερες για το tsuku-restrict "combo"; Ειχα χάσει πολλές φορές μικρός απο αυτο : P
Raigeki
Αντί για Dark Hole. Δε μου αρέσει ιδιαίτερα σαν ιδέα, ακόμα και 2 Dark Hole θα έκαναν το ygo top-deck game (οχι οτι δεν ειναι atm) Τo Dark Hole αν ηδη εχεις winning field τουλάχιστον δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέχρι να χάσεις τα τέρατα...
Magician of Black ChaosDark Magician of Chaos Κάνω Monster Reborn στον DM of Chaos και μάντεψε τι γυρίζω στο χέρι μου D: Σε αυτό το format κυκλοφορούν frogs οπότε πιθανώς και να δούλευε και σε μeta decks. Χωρίς ιδιαίτερο efficiency ομως πέρα απο recycle Reborn/Hole/δε ξέρω κι εγώ τι.
Δε μου έρχεται κάποιο OTK αυτη τη στιγμή, πιθανώς να μη μπορεί αν κάνει σημαντικά loops τωρα.
edit: Οχι. Οχιοχιοχιοχιοχιοχιοχιοχιοχι. Τα spellbooks θα τον βιάσουν στο abuse. Ξέχνα τον.
Magician of Faith
Spellbooks και πάλι, αλλιώς λογικά δεν θα δει play κάπου!
Tribe-Infecting Virus
Μακάρι να γύρναγε αυτό. Στα meta δε ξέρω κατα πόσο θα έπαιζε, αλλα στα anti-meta θα ηταν πολύ καλό. Αμα παίξει τελικά το Transturn, το οποίο αρχίζει και μου φαίνεται φοβερά viable, μπορεί να φέρνουν αυτόν απο Undine ή κάποια Mermail ομως.
Sinister Serpent
Ούτε που θέλω να σκευτώ πως θα το σπάσουν αυτή τη φορά. Ηδη το +1 κάθε γύρο παραείναι καλό σαν ιδέα. Ενα deck που εχει αυτη τη βλακεία μεσα δε μπορείς να το νικήσεις οταν φτάσετε στη φάση "δεν εχω τίποτα, topdeck". Υπάρχει ηδη generic rank 4 searcher, ο Kingremlin και δε θέλω να ξέρω τι θα του κάνουν πάλι αμα γυρήσει! : P
Glow-Up Bulb
Kακώς το banαραν, θέλουμε πίσω ls και dandywarrior! : D Δε θυμάμαι γιατί τον banαραν να πω την αλήθεια...πρέπει να ειναι απο τον καιρό που το plant syncηρο htan top; | |
|
| |
Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Re: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. Wed 03 Apr 2013, 21:55 | |
| Γενικά συμφωνώ με τον Σιν, ειδικά για το Βulb. Αφού φάγανε τον Tengu, θα μπορούσαν να ξαναφέρουν το Bulb μπας και παίξει κανένα Plant variant. | |
|
| |
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
| Subject: Re: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. Wed 03 Apr 2013, 22:23 | |
| Trap Dustshoot, Witch of the Black Forest, Yata-Garasu ειναι οι κάρτες που νομίζω οτι μπορούν να γυρήσουν χωρίς backfire. Δε μπορώ να ειμαι απόλυτα σίγουρος ομως, βρίσκετε τρόπο να τις σπάσετε κάπως; Δε μου έρχονται ιδέες. Μετα σκεφτόμουν Magical Scientist και Cyber-Stein. O Stein μπορεί να φέρει Naturia Extrerio (μέχρι κάπου εκει κοίταξα) και μου φαίνεται αρκετά balanced να πω την αλήθεια : P Σε αυτό το format, ξεκινώντας πρώτος νικάς ουτως ή αλλως! - Edit: nvm Scientist, ειναι OP και υπάρχουν τα Spellbooks...:
...ενω ο Scientist μπορεί να φέρει ενα συνδυασμό 2 εκ των ακολούθων: Μ7, Bounzer, Evolzar Solda (μονο έτσι θα έβλεπε play αυτο : P) Gauntlet Shooter, Atum, Magi Magi Magician Girl και πολλά αλλα μικρότερων rank κλπ
οπότε τον Scientist τον ξεχνάμε - αν και έχει ενα σεβαστό κόστος 2000-4000 για να τα κάνει ολα αυτα. Απο την αλλη κατι μπορεί να βρεθεί να τον σπάσει με μονο 1000 cost.
| |
|
| |
Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
| Subject: Re: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. Wed 03 Apr 2013, 23:08 | |
| Το restrict αν επιστρεψει ισως θα αργησει. Αν και θα πρέπει να πάει πρωτα η Dark Hole στα 3 πριν πάει αυτό στο 1 δεν σημαινει οτι ειναι πολυ σπασμενη. Ο DMoC δεν abusάρεται. Μολις φυγει παει remove. Ασε που η Priestless ειναι καλυτερη γιατι κανει κατι παρομοιο ΠΟΛΥ καλυτερα ομως. Η MoF δεν αγγιζει την ταχυτητα των prophesy. Ειναι αρκετα balanced. Μην ξεχνας οτι το Mask of Darkness ειναι Unlimited και δεν το παιζει σχεδον κανεις. Το TIV δεν κανει τιποτα διαφορετικο απο το Lightning Vortex το οποίο επίσης δε χρησιμοποιεί κανεις. Το SS θα μπορούσε να γυρίσει για ένα format να δούμε αν θα είναι σπασμένο ή οχι. Υπάρχουν τρόποι αξιοποιησης του αλλα μπορει να ειναι καπως αργοί. Δεν το εχω πολυσκεφτεί Για το GUB δε χρειαζεται να πω κατι . O Yata μπορει να κανει lockdowns αλλα εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα αυτη τη καρτα. Και ο Sangan θα μπορουσε να γυρισει. Αδικα τον banαραν. | |
|
| |
sin Administrator
| Subject: Re: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. Thu 04 Apr 2013, 00:40 | |
| - Quote :
- δεν σημαινει οτι ειναι πολυ σπασμενη.
"πολύ" being a key word : P Aλλα οντως, ακομα κι αν άλλαζαν η Dark Hole με το Raigeki θέσεις στη λίστα δε θα άλλαζε σχεδόν τίποτα, σε αυτο το format. Γιατι τωρα τον ενα γύρο εχεις field, τον αλλο οχι. Για τον DMoC μιλάμε για μονο ενα deck. Για χάρη των επιχειρημάτων κάθησα και κοίταξα το deck : P Ακόμα κι έτσι, Fool of Prophecy. Μη μου πείς οτι είναι δύσκολο να στείλεις 4 Books σε ένα γύρο, αυτο κάνει το deck : P Και μετα πέρνεις +1 ο,τι θέλεις κι ενα beater για τον κόπο σου. Temperance. LOL τί παίζει με αυτό το deck o_o Γιατί διάολο προσπαθώ να να φτιάξω Aliens;; ο_ο Πάρε και το βιβλίο πίσω. Ξαναπαίξε το. Ξερω 'γω. Ο μονος τρόπος να σου κάτσει άσχημα ο DMoC στα Prophecy ειναι να σου έρθει πρώτο χέρι. Σοβαρά. Η Priestess εχει destruction effect αλα Hyperion. Ο DMoC εχει toolbox ολο το grave σου xD Αρχικά νόμιζα πως ηταν lvl 7, δε θυμώμουν. Αμα οντως ηταν 7 θα ηταν οντως abusable με τα xyz οπως νόμιζα αρχικά. x1 παντα, οχι παραπάνω. Ειναι τοσο searchable! Η μάσκα δεν παίζει ακριβώς γιατι εχει να κάνει με παγίδες και αυτο την κάνει αργή. Αμα γίνει release κάρτα που κάνει flip περισσότερα απο 1 δικά σου τέρατα απο fd σε fu θα υπάρξουν προβλήματα : P Επίσης σοβαρά, το μονο deck που θα βοήθαγε πολύ ειναι το Empty Jar o_o To TIV ειναι τέρας! nuff said. Δεν ειναι broken αλλα ειναι πολύ χρήσιμο, πολύ πιο χρήσιμο απο τα one-time Vortex. Το SS δε θέλω καν να το σκεφτώ ; P Ας ειναι αργό, υπάρχουν πολλοί τρόπου να εκμεταλέυεσαι κάθε γύρο το +1 Ο Yata δε ξέρω...αν σκεφτείς οτι ολα τα deck σπάνε ολο σου το field και περνάνε attacks πλεον, ισως παρακάνει εύκολο το lockdown... | |
|
| |
Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Re: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. Thu 04 Apr 2013, 01:13 | |
| Sin ολόκληρη έκθεση έγραψες σήμερα. | |
|
| |
sin Administrator
| Subject: Re: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. Thu 04 Apr 2013, 01:21 | |
| Οντως εχω μια τάση προς τα 'κει με τα posts
Gomenasai. | |
|
| |
Kauko Experienced
| Subject: Re: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. Thu 04 Apr 2013, 14:07 | |
| Δεν πειράζει, δεν το 'πα για κακό. Ίσα ίσα γεμίζει και το φόρουμ κι έχουμε κάτι να διαβάσουμε. | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. Thu 04 Apr 2013, 15:17 | |
| H Priestless ερχεται ευκολα, destruction eff και εχεις τη δυνατοτητα ανακυκλωσης των βιβλιων με το eternity. Πιστευω ότι ο DMoC θα ειναι balanced αν φυγει το reborn. O TIV μπορει να ειναι πιο χρησιμος απο το Vortex αλλα είναι πιο situational. Αν σκεφτεις ότι τα ΟΤΚ βγαίνουν πανευκολα, το SS δεν ειναι τόσο καλό. Ενδεχεται βεβαια να υπάρχει τροπος για abuse. Ισως το δοκιμασω καποια στιγμη να δω πως θα δουλεψει. P.S. Φτιαχνουμε rogue decks γιατί είναι ωραίο να νικας καποιον meta (autopilot) player. Οσοι θέλουν να φτιάξουν meta decks θα το ειχαν ηδη κάνει (κυριως στο DN). P.S. 2: Εχει κανεις αλλος καμιά ιδέα για τις banned; P. S. 3 Ας ποστάρετε και οι άλλοι (γενικά). Τσαμπα είναι . | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. Wed 08 May 2013, 12:06 | |
| Λοιπόν, σκεφτόμουν ότι το Morphtronic Vacuumen κάνει περίπου το ίδιο με το thousand-eyes restrict και έτρωγα αρκετό ξύλο ακόμα και με το (troll) vacuumen. Οπότε πιστεύω ότι το TER δεν είναι banworthy ακόμα και με το instant όμως δε νομίζω να είναι στα άμεσα σχέδια της ΚΟΝΑΜΙ.
Επίσης το time seal δεν είναι τόσο χρήσιμο πια. Ακόμα και με το tsukuyomi lockdown αυτή η κάρτα μπορεί να επιστρέψει σε 1 copy. | |
|
| |
ace94 Underworld Executor
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Reputation : 28 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : Glyfada
| Subject: Re: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. Wed 08 May 2013, 17:09 | |
| Λοιπόν, δεν είμαι ειδικός πάνω στο θέμα οπότε διορθώστε με αν κάνω λάθος. Τι λέτε για τον Brionac ; Σιγουρα ειναι επικινδυνος για OTK αλλα: (καταργω τους τονους γιατι στο κινητο δεν βολευουν) 1) και σημαντικοτερο. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ PRIORITY. οποτε ο παγορδακος σταματιεται ανετα απο BTH, Torrential, ακομα και Fiendish Chain. Στην τελικη παιζουμε και Waboku εναντιων του, εκει θα κολλησουμε 2) παιζουμε σε ενα format που ο καθε παιχτης γυρναει το field advantage μεσα σε ενα γυρο αλλα γι αυτο χρειαζεται πρωτα hand advantage. Ο brio καταστρεφει το h.adv. σου για ενα πιθανο OTK. και αν αυτο αποτυχει; there is no turning back... 3) το μονο deck με αρκετο h.adv. ωστε να μην νοιαζεται ειναι τα spellbook. αλλα αν θυμαμαι καλα δεν κανουν utilize synchros 4) θα δωθει ενα γερο boost στα synchro based decks 5) θεωρηστε οτι το Sinister Serpent θα μεινει στον ταφο οπως και η φορμουλα... αλλιως ο Brio γινεται too op... | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
| Subject: Re: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. Wed 08 May 2013, 18:24 | |
| - ace94 wrote:
- Λοιπόν, δεν είμαι ειδικός πάνω στο θέμα οπότε διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Τι λέτε για τον Brionac ; Σιγουρα ειναι επικινδυνος για OTK αλλα: (καταργω τους τονους γιατι στο κινητο δεν βολευουν) 1) και σημαντικοτερο. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ PRIORITY. οποτε ο παγορδακος σταματιεται ανετα απο BTH, Torrential, ακομα και Fiendish Chain. Στην τελικη παιζουμε και Waboku εναντιων του, εκει θα κολλησουμε 2) παιζουμε σε ενα format που ο καθε παιχτης γυρναει το field advantage μεσα σε ενα γυρο αλλα γι αυτο χρειαζεται πρωτα hand advantage. Ο brio καταστρεφει το h.adv. σου για ενα πιθανο OTK. και αν αυτο αποτυχει; there is no turning back... 3) το μονο deck με αρκετο h.adv. ωστε να μην νοιαζεται ειναι τα spellbook. αλλα αν θυμαμαι καλα δεν κανουν utilize synchros 4) θα δωθει ενα γερο boost στα synchro based decks 5) θεωρηστε οτι το Sinister Serpent θα μεινει στον ταφο οπως και η φορμουλα... αλλιως ο Brio γινεται too op... Η επιστροφή αυτής της κάρτας θέλω να γίνει ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κάρτα. Όμως δεν είναι πολύ πιθανόν να συμβεί στο άμεσο μέλλον γιατί: 1. Το eff του δεν περιορίζεται στο Once per turn άρα μπορούν να γίνουν διάφορα loops εύκολα. Ενδέχεται να μην υπάρχουν τώρα πολλοί τρόποι για abuse αλλά κάτι τέτοιες κάρτες γίνονται εύκολα. 2. Θα είναι τούμπανο στα Mermails. Νομίζω ότι αυτά ήταν η αφορμή που έγινε ban. Αμφιβάλλω ότι θα επανέλθει πάντως τόσο γρήγορα ακόμα και αν δεν είναι τελικά τόσο broken. Ίσως φέρουν τον Goyo αντί για αυτόν μιας που έρχονται νέα Synchros και τα 6άρια είναι ακόμα μάπες. Πάντως τα Prophesy παίζουν Veiler btw. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. | |
| |
|
| |
| Κάρτες που πιστέυετε ότι μπορούν να φύγουν από τις Forbidden. | |
|