| Low tier decks που μπορούν να σταθούν στο τωρινο meta-game | |
|
|
Author | Message |
---|
Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Low tier decks που μπορούν να σταθούν στο τωρινο meta-game Tue 23 Jul 2013, 00:32 | |
| Λοιπόν, ετοιμάζω την επιστροφή μου στο παιχνίδι κι επειδή δεν είχα καθόλου επαφή τον περασμένο καιρό θα ήθελα τη γνώμη σας για τα deck που μπορούν να σταθούν σήμερα. Ντεκ που δε θα τα περιμένει κανένας. Ξέρω πως στο φόρματ παίζουν spell books και dragon rulers. Με τα πρώτα έπαιξα μια φορά και κέρδισα άνετα (βλέπε το φοβερό και τρομερό report μου), αλλά πριν γίνουν release όλες οι κάρτες, τα δεύτερα όυτε που τα ξέρω. Αν μπορεί λοιπόν κάποιος να πει τη γνώμη του για τα μικρά deck που μπορούν ενδεχομένως να σταθούν (λέγοντας μικρά έχω στο νου μου κάτι σαν fabled) ας με διαφωτίσει. | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
| Subject: Re: Low tier decks που μπορούν να σταθούν στο τωρινο meta-game Tue 23 Jul 2013, 01:07 | |
| Heraldic Beasts Battlin' Boxers Evilswarm και μερικά παλιά decks
Αυτά σκέφτηκα για τώρα. Τα 2 πρώτα decks είναι παμφθηνα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) αν θέλεις να τα φτιάξεις IRL. | |
|
| |
Kauko Experienced
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
| Subject: Re: Low tier decks που μπορούν να σταθούν στο τωρινο meta-game Tue 23 Jul 2013, 01:38 | |
| Έκανα μια γρήγορη έρευνα για τους battlin' boxers (με τράβηξε το super cool name) και μου άρεσαν πολύ. Και σαν κάρτες και σαν τιμή (commonιες) και σαν play style. Αναρωτιέμαι αν συνδυάζονται με Ε.Heores.
Τους έχει δοκιμάσει ποτέ κανέις; | |
|
| |
Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
| Subject: Re: Low tier decks που μπορούν να σταθούν στο τωρινο meta-game Tue 23 Jul 2013, 02:58 | |
| Φτιάχνω τα Battlin' Boxers IRL. Είναι πολύ ωραίο Deck με γαμάτο boss monster. Έχουν μερικά καλά combos και strategies και επίσης μ' αρέσουν επειδή είναι Warriors (my Favourite type).
Επίσης δεν ξέρω αν το εχεις δει, αλλά τα Heroes έχουν αποκτήσει νέο variant με τα Dragon Rulers και είναι αρκετά καλό. Δεν το έχω δει ποτέ, απλώς το έχω ακούσει. Το θέμα είναι η τιμή νομίζω... | |
|
| |
Blessed by Void Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1151 Reputation : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15 Ηλικία : 27 Τόπος : the darkest side of heraklion
| Subject: Re: Low tier decks που μπορούν να σταθούν στο τωρινο meta-game Tue 23 Jul 2013, 11:12 | |
| και το yubel αντιστεκεται στο μετα game ειπες κατι που δεν θα το περιμενουν τι καλυτερο αν και κατα την γνωμη παρε συμβουλες απο τον γιωργο :PP | |
|
| |
Vem Veteran
Αριθμός μηνυμάτων : 705 Reputation : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03 Ηλικία : 27 Τόπος : Look behind you
| Subject: Re: Low tier decks που μπορούν να σταθούν στο τωρινο meta-game Tue 23 Jul 2013, 13:16 | |
| .
It's not about trolling,it's about sending a message : p ~sin | |
|
| |
Kauko Experienced
| Subject: Re: Low tier decks που μπορούν να σταθούν στο τωρινο meta-game Tue 23 Jul 2013, 13:22 | |
| | |
|
| |
Vem Veteran
Αριθμός μηνυμάτων : 705 Reputation : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03 Ηλικία : 27 Τόπος : Look behind you
| Subject: Re: Low tier decks που μπορούν να σταθούν στο τωρινο meta-game Tue 23 Jul 2013, 14:52 | |
| Δεν θα μπορουσα να ειμαι πιο σαφης και σοβαρος. Απαντησα επακρβως στην ερωτηση σου | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Low tier decks που μπορούν να σταθούν στο τωρινο meta-game | |
| |
|
| |
| Low tier decks που μπορούν να σταθούν στο τωρινο meta-game | |
|