Λοιπόν, αποφάσισα να πάω στο τουρ που διοργανώνεται στη ΔΕΘ στο παράθυρο του e-gaming και να θυμηθώ λίγο τα παλιά.
Η διοργάνωση, βέβαια, ήταν αρκετά κακή. Το τουρ άρχισε 2 ώρες μετά την ώρα που έλεγε στο site, οι κληρώσεις δεν ήταν κληρώσεις αλλά ένας τύπος διάλεγε ποιος παίζει με ποιον, δεν είχαν χρονικά όρια.
Τέλος πάντων, κάθισα για 3 γύρους (αφού περίμενα 2 ώρες τζάμπα) και έκανα 1-2 με το fabled deck μου να με απογοητεύει.
Γύρος 1
vs Agents
Χάνω το πρώτο παιχνίδι εύκολα. Κάνω side in 3x lightnining Vortex (!!!) και μου καθαρίζουν τα επόμενα 2 μαζί με Mist Wurm. 2-1 και
1-0
Από δω αρχίζει η κατρακύλα...
Γύρος 2
vs Blackwing
Κακά χέρια, ο άλλος είχε πολλές λύσεις χάνω 2-0 hands down από καλύτερο αντίπαλο. Δεν μπορώ να πω παραπάνω.
1-1
Γύρος 3
vs Frog Monarchs
Και στα 2 games είχα καλά χέρια, αλλά το match up ήταν κακό λόγω των hand traps που έπαιζε. Έφαγα Veilers, Tragoedias και Gorz, που είναι εχθροί των ΟΤΚ ντεκ σαν το δικό μου. 0-2 χάνω.
1-2
Μετά έφυγα και δεν κάθισα στις κληρώσεις γιατί είχα σκυλοβαρεθεί και δεν άνοιξα τίποτα.
Το φακελάκι που έλεγε το σιτε ότι θα δώσουν με τη συμμετοχή δεν το έδωσαν ποτε πάντως.
Αύριο ίσως ξαναπάω, γιατί θα είμαι στη ΔΕΘ έτσι κι αλλιώς, αλλά γενικότερα θα αποφεύγω τα τουρ του συγκεκριμένου διργανωτή από εδώ και πέρα, όχι γιατί έχασα αλλά λόγω της άδικης ταλαιπωρίας.
Αυτά!