round 1
me (gb) vs kountouris (dragunity)
game 1 : anoiksa malakies me 2 mst eipa ok tha tou faw to ravine toulaxiston, alla anoikse me 3. to psilogurisa meta alla den katafera na nikisw.
game 2 : efage kala. topdeckare, topdeckara, wraia plays kai apo tous 2 alla hmoun pio pro
game 3 : ekana malakia kai anti na kanw besti gia ravine to teleftaio ravin t, pira war chariot.
trelh malakia alla den eskasa kai polu. einai kountouris (who does not love kountouris
sto tsak htan na scooparei gmt.
round 2
me (gb) vs tengu plant
game 1 : lol 6 fores gyzarus efage. ti decree na kanei ti na prospathei na ferei dad. asta.
game 2 : vlepe game 1.
round 3
me (gb) vs lightsworn
game 1 : pira field advantage kai den mporese na kanei kati
game 2 : theiko d fissure.
1-1 mexri twra . lew ok paw gia 3-1
round 4
me (gb) vs gadget.
edw einai pou egine to mpaxalo.
eimai 99% sigouros oti stackare.
game 1 :
arxizw kaloutsika. alla exei juju set. poios gamw thn trela m paizei jujutsu pia .!
ektos tou oti eixe oles tis mamates trap, pou me tetio deck, xwris pod xwris tpt to sugekrimeno xeri vgainei 1 sta tosa.
game 2 : side den eixa gia gadget alla ok ekei pou ta pira agra.
anoigw : 2 equest, murmillo, retiari, hoplomus, mirror pou efage mst.
auta de ginontai rl, mono sto dn ginontai tetia xeria.
eknevristika alla den mporousa na to apodiksw.
2-2 , metriotata gt an eksereseis to missplay p ekana me ton kountouri round 1 epaiksa polu kala kai se ena stixima (tpt idiaitero 1 super chariot, o tupas den eixe tpt allo)
apo pulls tpt, palia edinan k ena kanoniko booster, twra mono ena athlio DP Crow.
fail.
evgale enas Leviar Dragon alla den katafera na ton parw ton edwse se filo tou.
fail to paixnidi etsi opws ginete, fail ligo h organwsi, 2 fores pigan na me vgaloun me ton idio antipalo