Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
δεν ξερω αλλα για καπιο λογο στεναχωριθηκα ακουγοντας αυτο το song πειτε μου και σεις αν νιωσατε το ιδιο γιατι μαλλον η δεν ειμαι καλα η δεν ειμαι καθολου καλα
redgar Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1461 Reputation : 57 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 31 Τόπος : Αθηνα
Εδω ειμαι και εγω ακομα απλα δεν ασχολουμαι πια τοσο με το yugi. Επαιξα DN με κατι φιλους για ενα τριημερο θυμηθηκα λιγο το game ειδα λιγο τα καινουργια deck ( μου αρεσαν τα spellbook) αλλα ως εκει! Ισως μπω το Σαββατοκυριακο
Vem Veteran
Αριθμός μηνυμάτων : 705 Reputation : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03 Ηλικία : 27 Τόπος : Look behind you
Εδω ειμαι και εγω ακομα απλα δεν ασχολουμαι πια τοσο με το yugi. Επαιξα DN με κατι φιλους για ενα τριημερο θυμηθηκα λιγο το game ειδα λιγο τα καινουργια deck ( μου αρεσαν τα spellbook) αλλα ως εκει! Ισως μπω το Σαββατοκυριακο
ξαναρχιζουμε yugi οταν βγει 5D's v2.
Btw ξεπερασα το κομπλεξ και βλεπω ναρουτο. huhue.
(ειμαι πολυ random e?)
ciaossu!
Spoiler:
Ωπ, ενας φαραω
Blessed by Void Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1151 Reputation : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15 Ηλικία : 27 Τόπος : the darkest side of heraklion
Σιγά το Cosplay ρε! Μια πουκαμισιά, μια παντελονιά, ένα σακάκι του Αρμάνη, καπέλο, σκαρπίνι, φαβορίτα-συνθετικός χλοοτάπητας χτενισμένη 800ες φορές για να λιγάει, σκαρπίνι κορακί, πιπίλα και μια σαύρα.
This guy is not impressed...
Spoiler:
Vem Veteran
Αριθμός μηνυμάτων : 705 Reputation : 34 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03 Ηλικία : 27 Τόπος : Look behind you
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Sun 31 Mar 2013, 17:52
Μπήκα στο animetake και είδα πως το 175 του Fairytail είναι το τελευταίο. Ισχύει ότι το κόψανε το anime; Γιατί το manga είναι ongoing... Δεν googlάρω μη φάω κανένα spoiler.
sin Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1244 Reputation : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Τόπος : The Sanctuary in the Sky
Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Sun 31 Mar 2013, 17:57
Μια και δεν το παρακολουθώ και δεν ειχα σκοπό, έριξα μια ματιά στη wikipedia, ορίστε τι βρήκα:
wikipedia wrote:
On March 4, 2013, Mashima announced on his Twitter account that the anime will not end yet, and that reruns of the anime will begin airing on TV Tokyo under the title Fairy Tail Best on April 4, 2013.
σύμφωνα και με τη λίστα παρακάτω δεν εχουν ανακοινωθεί επιπλέον επισόδεια, αρα ειναι ασφαλές να υποθέσεις πως στο 175 τελειώνει ; )
Αριθμός μηνυμάτων : 1233 Reputation : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06 Ηλικία : 30 Τόπος : στις καρδιές σας
Subject: Re: Τι κάνετε τώρα ; Sun 31 Mar 2013, 20:22
Κρίμα αν τελειώσει γιατί θα γίνει σαν και το άλλο σπουδαίο manga του Mashina, το RAVE (το αγαπημένο μου manga ever) στο οποίο το anime δεν κάλυπτε όλη την ιστορία. Ας ελπίσουμε να συνεχιστεί... Το βλέπει κανένας άλλος εδώ μέσα;
Undbiter96 Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 1354 Reputation : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15 Ηλικία : 28 Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm
Μολις γύρησα απο Χανιά. Έφαγα τάπα απο τη Κάισσα, το δικό τους τουρ ξεκινάει 10:30 και δεν το'ξερα =.= Άργησε και το λεωφορείο οπότε no tour for me. Ο καταστηματάρχης δε με θυμότανε και ουτε καν με άφησε να χαζέψω τα duels...
Blessed by Void Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 1151 Reputation : 8 Ημερομηνία εγγραφής : 2011-10-15 Ηλικία : 27 Τόπος : the darkest side of heraklion