Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dead & Gone

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Local report (30/07)

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Vem
Veteran
Veteran
Vem

Αριθμός μηνυμάτων : 705
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03
Τόπος : Look behind you

Local report (30/07) Empty
PostSubject: Local report (30/07)   Local report (30/07) Icon_minitime1Sat 30 Jul 2011, 17:12

Σήμερα κατάφερα να ξυπνήσ.... εννοώ είχα την ευκαιρία να πάω στο τουρ. Δυστυχώς έπαιξα gk, ελπίζοντας να βρω Utopia αλλα κανείς δεν δίνει! Damn Xyz look kewl to kids :/.

Round 1: vs (noob) sams

1o game : Nικάει το ζάρι και έχει κλασσικό sam opening με united. Αποδεικνύεται οτι το μόνο που ξέρει είναι να βγάζει shi en. Βγάζει 2 ενω μπορούσε άνετα να κάνει beast/barkion. Επόμενο γύρο κάνει negate 2 necro, και έχει το solemn για το hole. bg

2o game : Ανοίγω Dustshoot και όλα τα καλά απο το side. gg

3o game : Ανοίγει 2 United, δεν έχω καλο χέρι, και κατεβάζει 2ο γύρω 2 shi en (πάλι)

Όπως πάντα λοιπόν χάνω 1 round απο κώλο, αλλα το έχω συνηθίσει και λέω θα κάνω 3-1 .

0-1

Round 2 : Burn

1ο game : Descendant clean-up

2o game : Είχε τα πάντα

3o game : Descendant clean-up

Round 3 : Fabled

1o game : Χάνω το ζάρι αλλα έχω αρκετά καλό χερι, ειδικά για δεύτερος. Κάνει hand destruction και τραβάω όλες τις βλακείες. Τραβάει 4 με τα synchro

2o game : Ανοίγω σχετικά καλά. Δεν έχει καλό χέρι, Ξοδεύει το Trunade σχεδόν τζάμπα.
Πάω το παιχνίδι στο topdeck οπου έχει gorz, αλλα καθάρισε πάλι ο Descendant. (Btw έριξα και εδώ ένα Dustshoot)

3o game : Έχω καλό χέρι και δίνω τις απαντήσεις την κατάλληλη στιγμή. Ξεφορτόνωμαι τους Tengu του και πάει πάλι στο topdeck, ενώ έχω 3 χέρι.

2-1

Round 4 : Sabers
1ο game : Θεικό Dustshoot. Κάνει πολύ εύκολο το παιχνίδι, ξέρωντας τι έχει και έχoντας απαλλαγεί απο το tuner ( Fulhelm ) παίρνω εύκολη νίκη.

2o game : Κάνει boggart + fulhelm 2 φορές και puppet στο Descendant. Attack για game, ρίχνω το mirror αλλα έχει seven tools.

3ο game : Κάνουμε και οι 2 κινήσεις, μέχρι που σκάει Dark Hole για 2 darksoul του, και 1 Spy δικό μου. Πέρνει Troll Boggart, με 2 χέρι. Καταλαβαίνω οτι η άλλη είναι tuner και η άλλη κάτι σαν trunade. Στον επόμενο γύρω επαληθεύομαι, κάνει Trunade, eff boggart.
H veiler διαφωνούσε και απο εκεί και πέρα κέρδισα εύκολα.

3-1. Πήρα ένα Turbo Pack, και άνοιξα Six Sam United super Cool

Επειδή μόνο εγώ άνοιξα καλό απο turbo μου δίνανε τα booster τους να τα ανοίξω. Άνοιξα απο 6 πέντε holo. 1 fail super 2 ultra και 2 ulti. ( 2 tg synchro, life stream dragon και κάτι άλλο.
Όταν ανοίγω για τους άλλους, πολυ ωραία pulls.. Όταν ανοίγω για μένα φλόμπες. Μόνο τα turbo με αγαπάνε Razz .

Και ναι το report είναι σε αυτό το format. Μην μπερδέυεστε απο τα πολλά Dustshoot.
Back to top Go down
https://thegreekduelists.forumgreek.com
Πορτοκάλι
The Invincible Superman
The Invincible Superman
Πορτοκάλι

Αριθμός μηνυμάτων : 575
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-07

PostSubject: Re: Local report (30/07)   Local report (30/07) Icon_minitime1Sat 30 Jul 2011, 17:20

vem123 wrote:
Επειδή μόνο εγώ άνοιξα καλό απο turbo μου δίνανε τα booster τους να τα ανοίξω. Άνοιξα απο 6 πέντε holo. 1 fail super 2 ultra και 2 ulti. ( 2 tg synchro, life stream dragon και κάτι άλλο.
Όταν ανοίγω για τους άλλους, πολυ ωραία pulls.. Όταν ανοίγω για μένα φλόμπες. Μόνο τα turbo με αγαπάνε Razz .
Απλά γελώ.

Μπράβο.
Back to top Go down
Blaze
Intermediate
Intermediate

Αριθμός μηνυμάτων : 137
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-06

PostSubject: Re: Local report (30/07)   Local report (30/07) Icon_minitime1Sat 30 Jul 2011, 23:44

gj!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Local report (30/07)   Local report (30/07) Icon_minitime1

Back to top Go down

Local report (30/07)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 18/06 Local Report