Σήμερα κατάφερα να ξυπνήσ.... εννοώ είχα την ευκαιρία να πάω στο τουρ. Δυστυχώς έπαιξα gk, ελπίζοντας να βρω Utopia αλλα κανείς δεν δίνει! Damn Xyz look kewl to kids :/.
Round 1: vs (noob) sams1o game : Nικάει το ζάρι και έχει κλασσικό sam opening με united. Αποδεικνύεται οτι το μόνο που ξέρει είναι να βγάζει shi en. Βγάζει 2 ενω μπορούσε άνετα να κάνει beast/barkion. Επόμενο γύρο κάνει negate 2 necro, και έχει το solemn για το hole. bg
2o game : Ανοίγω Dustshoot και όλα τα καλά απο το side. gg
3o game : Ανοίγει 2 United, δεν έχω καλο χέρι, και κατεβάζει 2ο γύρω 2 shi en (πάλι)
Όπως πάντα λοιπόν χάνω 1 round απο κώλο, αλλα το έχω συνηθίσει και λέω θα κάνω 3-1 .
0-1
Round 2 : Burn1ο game : Descendant clean-up
2o game : Είχε τα πάντα
3o game : Descendant clean-up
Round 3 : Fabled1o game : Χάνω το ζάρι αλλα έχω αρκετά καλό χερι, ειδικά για δεύτερος. Κάνει hand destruction και τραβάω όλες τις βλακείες. Τραβάει 4 με τα synchro
2o game : Ανοίγω σχετικά καλά. Δεν έχει καλό χέρι, Ξοδεύει το Trunade σχεδόν τζάμπα.
Πάω το παιχνίδι στο topdeck οπου έχει gorz, αλλα καθάρισε πάλι ο Descendant. (Btw έριξα και εδώ ένα Dustshoot)
3o game : Έχω καλό χέρι και δίνω τις απαντήσεις την κατάλληλη στιγμή. Ξεφορτόνωμαι τους Tengu του και πάει πάλι στο topdeck, ενώ έχω 3 χέρι.
2-1
Round 4 : Sabers1ο game : Θεικό Dustshoot. Κάνει πολύ εύκολο το παιχνίδι, ξέρωντας τι έχει και έχoντας απαλλαγεί απο το tuner ( Fulhelm ) παίρνω εύκολη νίκη.
2o game : Κάνει boggart + fulhelm 2 φορές και puppet στο Descendant. Attack για game, ρίχνω το mirror αλλα έχει seven tools.
3ο game : Κάνουμε και οι 2 κινήσεις, μέχρι που σκάει Dark Hole για 2 darksoul του, και 1 Spy δικό μου. Πέρνει Troll Boggart, με 2 χέρι. Καταλαβαίνω οτι η άλλη είναι tuner και η άλλη κάτι σαν trunade. Στον επόμενο γύρω επαληθεύομαι, κάνει Trunade, eff boggart.
H veiler διαφωνούσε και απο εκεί και πέρα κέρδισα εύκολα.
3-1. Πήρα ένα Turbo Pack, και άνοιξα Six Sam United super
Επειδή μόνο εγώ άνοιξα καλό απο turbo μου δίνανε τα booster τους να τα ανοίξω. Άνοιξα απο 6 πέντε holo. 1 fail super 2 ultra και 2 ulti. ( 2 tg synchro, life stream dragon και κάτι άλλο.
Όταν ανοίγω για τους άλλους, πολυ ωραία pulls.. Όταν ανοίγω για μένα φλόμπες. Μόνο τα turbo με αγαπάνε
.
Και ναι το report είναι σε αυτό το format. Μην μπερδέυεστε απο τα πολλά Dustshoot.