Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Καλωσήρθατε στους Greek Duelists. Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να συμμετέχετε σε όλες τις συζητήσεις του forum μας, να κάνετε ανταλλαγές με αλλα members καθως και να συμμετέχετε σε online Yu-Gi-Oh! tournaments αλλα και αλλους διαγωνισμους οπως η κάρτα της εβδομάδας. Καλή Διασκέδαση!
Greek Duelists
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dead & Gone

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in

Vem derping (Μαρούσι 22/09 report)

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Vem
Veteran
Veteran
Vem

Αριθμός μηνυμάτων : 705
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03
Τόπος : Look behind you

Vem derping (Μαρούσι 22/09 report) Empty
PostSubject: Vem derping (Μαρούσι 22/09 report)   Vem derping (Μαρούσι 22/09 report) Icon_minitime1Sat 22 Sep 2012, 19:23

Ξυπνησα 7 η ωρα και αφου καηκα 3 ωρες στο LoL και επειδη ξενερωσα με εναν Jax που εριξε στον cho gath τετοιο feed solo top που ο cho δεν χωρουσε στο screen. Μετα το rage quit αποφασισα να παω καισσα με τον kingy και κατι αλλα παιδια Razz Deck κανονικα θα επρεπε να παρω GK αλλα μου ελειπαν 2-3 καρτες και το βαριεμαι οποτε επαιξα ενα machina, απ'τα δικα μου τρελα build. METALAND COME AT ME BRO. (ps : thx στον μπαμπη για το machina cannon )

Round 1 vs Dino Rabbit

Ειχα παιξει και σε προηγουμενο τουρ μαζι του και νικησε στον χρονο με απειρη κωλια. Payback time.

Game 1 : Θεικες bottomless.
Game 2 : 2 θεικες bottomless χερι που τρωνε starlight.
Game 3 : Χανει μονος του, αρχιζει τουρ κανει zenmaines και αtk τρωει prison, κανει d fissure και τον επομενο γυρο reborn για το sangan. Οτι να ναι.

1-0

Round 2 vs Dark World (παιδάκι)
Ο κωλος μου με στελνει εναντιον στο μοναδικο παιδακι στο τουρνουα αν και δεν ηταν κακος. Φωναζε οτι εφφεκτ γινοταν για καποιο λογο και μου ειπε καλη επιτυχια γυρω στις 10 φορες, τελος παντων εχασα ενα game επειδη το dark world ειναι το χειροτερο μου matchup αλλα κερδισα πολυ ευκολα Smile

2-0

Round 3 vs Plant Synchro thingy.
Game 1 : Την προηγουμενη φορα που επεξα με αυτον επεζε dark world, και ειδα μια τουρ στο shuffle και εστησα 1ο γυρο το field μου αναλογα. Τελικα εφαγα heavy σε 3, σετταρε 3 + τερας, νομιζα ειναι morphing jar αλλα τελικα δειχνει snowman debris raioh και ειχα παει πολυ - και εχασα.

Game 2 : 2 veiler απο το side χερι, μια στο spore, μια στην tour σταματαω τα plays του και κερδιζω.

Game 3 : Ειμαστε στον χρονο 3/5 γυρους, εχει 600 hp παραπανω, εχω ενα gorz τοκεν 1500 ατκ και χερι 2 green gadget, compulsory, scrap recycler, ειχε zenmaines με ενα material, maestroke με 2 material και 2 dandy token. Αναγκαστικα κανω recycler στελνω fortress grave, discard τα 2 gadget φερνω fortress τρωω bottomless, μου κανει ενας διπλα μου : "εχασες". Του κανω, "γιατι εχασα" ? recycler effect γυρναω τα gadget, topdeck reborn για gorz, του βγαζω αρκετο damage και με την compulsory πισω δεν τον αφηνω να μου βγαλει dmg στον γυρω του και νικαω.

3-0

Round 4 vs Dino Rabbit (table 1)
Game 1 : Τραβαει καλυτερα, τοππαρει καλυτερα
Game 2 : Τραβαει καλυτερα.

3-1, 5η θεση (wdf) και ανοιξα βλακειες ως συνηθως, οταν ανοιξω κατι πανω απο 5 δολλαρια θα κατουρηθω πανω μου ετσι οπως παει.

Props για το sacky sam του Phipsi (fallen king Razz)
Back to top Go down
https://thegreekduelists.forumgreek.com
Undbiter96
Moderator
Moderator
Undbiter96

Αριθμός μηνυμάτων : 1354
Ημερομηνία εγγραφής : 2012-01-15
Τόπος : Somewhere near the Shadow Realm

PostSubject: Re: Vem derping (Μαρούσι 22/09 report)   Vem derping (Μαρούσι 22/09 report) Icon_minitime1Sat 22 Sep 2012, 19:37

Πολλούς noobάδες έχουν τα locals αυτά (μάλλον Razz) παρότι παίζουν meta. Σε εμάς παίζουν HERO, Dino Rabbit, LS, DW και ότι meta μπορείς να φανταστείς και δεν είναι noobάδες.

Συγχαρητήρια πάντως για το 3-1. Και εγώ με τα περιέργα μου build έχω πάει αρκετά καλά αλλά δεν είμαι πολύ κ*λόφαρδος topdecker.

Όσο για τα pulls δεν πειράζει. Τα καλά pulls έρχονται όταν δεν το περιμένεις.
Back to top Go down
https://thegreekduelists.forumgreek.com/forum
Fallen king
Newbie
Newbie

Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-07-20

PostSubject: Re: Vem derping (Μαρούσι 22/09 report)   Vem derping (Μαρούσι 22/09 report) Icon_minitime1Sat 22 Sep 2012, 20:00

Telika eixa dikio prin arxisei to tour (sxetika me to score Razz ) Good job we raped Very Happy
Back to top Go down
Vem
Veteran
Veteran
Vem

Αριθμός μηνυμάτων : 705
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-06-03
Τόπος : Look behind you

PostSubject: Re: Vem derping (Μαρούσι 22/09 report)   Vem derping (Μαρούσι 22/09 report) Icon_minitime1Sat 22 Sep 2012, 20:12

Quote :
Όσο για τα pulls δεν πειράζει. Τα καλά pulls έρχονται όταν δεν το περιμένεις.

τοτε θα επρεπε να χα γαμηθει στα pulls Razz

Kingy αλλη φορα να πεις 4-0. xD
Back to top Go down
https://thegreekduelists.forumgreek.com
Sponsored content

PostSubject: Re: Vem derping (Μαρούσι 22/09 report)   Vem derping (Μαρούσι 22/09 report) Icon_minitime1

Back to top Go down

Vem derping (Μαρούσι 22/09 report)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 18/06 Local Report
» Local report (30/07)
» Sneak Peak Report (3/8)
» Tour report - kaissa xalandri 21/8
» Tour Report kaissa 11/8/2011