Πήγα Κάισσα σήμερα και αποφάσισα να παίξω heroes, παρόλο που το extra deck μου είναι πολύ ελλιπές.
1ος γύρος
vs mermail
Είναι η τρίτη φορά που πετυχαίνω τον συγκεκριμένο παίκτη σε πρώτο γύρο -τις προηγούμενες έπαιζε geargia- και πάντα άρχιζα με 0-1. Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισα με φοβερό honest, στο δεύτερο έχασα αφού έκανε ωραία combos με abyssmegalo και στο τρίτο κέρδισα πάλι με honest. Ήμουν αρκετά τυχερός σε αυτόν τον γύρο, γιατί είχα καλά χέρια και αυτός δυο φορές άνοιξε με genex controller. Χάρηκα πάντως που τον κέρδισα, γιατί είναι απ'υους καλύτερους εκεί μέσα.
1-0
2ος γύρος
vs agents
Κάτι έχουν πάθει όλοι στην Κάισσα και έχουν τρελαθείι να παίζουν agents. Με κακά χέρια έχασα 2-0.
1-1
3ος γύρος
vs agents
Ό, τι είπα παραπάνω. Μόνο που σε αυτόν τον γύρο κέρδισα. Πήρα το πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο έχασα εύκολα και στο τρίτο κέρδισα κάνοντας shining με super polymerization.
2-1
4ος γύρος
Ήμασταν 3 με 2-1 άρα ένας θα έπαιζε με κάποιον που είχε 1-2. Συνήθως αυτός δίνει το παιχνίδι. Εγώ κληρώθηκα με τον καλύτερο, ίσως, παίκτη του τουρ. Ατυχία στην κλήρωση λοιπόν.
vs Injektors
Δεν είχα ξαναπαίξει με inzektors, δεν είχα side και έχασα 2-0/
Τελικό σκορ: 2-2
Κέρδισα σε κλήρωση ένα turbo pack 7 και άνοιξα super yellow gadget και rare lightining warrior.
Αυτά από το τουρνουά!