Πήγα Κάισσα σήμερα και έπαιξα για πρώτη φορά Machina Gadgets. To tour ήταν μικρό, ήμασταν μόνο 7 άτομα κι έγιναν 3 γύροι.
1ος γύρος vs Geargia
Έπαιξα με τον καλύτερο που μπορούσα να κληρωθώ και αυτόν που πήρε το τουρ. Νομίζω έχει και διακρίσεις σε πανελλήνια. Έπαιζε Geargia.
Στο 1ο game με κέρδισε σχετικά εύκολα αφού έκανε combos με τα Karakuri.
Στο δεύτερο πήγαινα καλά και είχα καλό field presence, αλλά έφαγα system down και ο Cyber Dragon που έπαιξα για να κάνω Χιμέρα έφαγε Solemn, οπότε έχασα.
0-1
2ος γύρος vs Ghiski
Ωραίο deck με πολλά rituals. Πρώτη φορά το είδα.
1ο game κερδίζω με machina fortress και αφού έπαιξα αρκετές traps.
2o game χάνω αφού τράβηξα πολλά gadgets στο χέρι και καμιά spell, trap. Με κέρδισε με Tragoedia.
3o game κερδίζω αφού τράβηξα offering και gadget. Δεν είχε στήσει backrow και κατέβασα ανενόχλητος ό,τι ήθελα. Έβγαλα shock master για game κι ενώ είχε 2x Trago στο χέρι.
1-1
3ος γύρος vs παιδάκι με warrior deck
Το παιδάκι αυτό είχε πάρει bye και ήταν 1-1 οπότε ήμουν τυχερός που έπαιξα μαζί του για το 2-1. Κέρδισα εύκολα και δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να πω. Είχε πλάκα πάντως, γιατί πήρε μια κάρτα με different dimension capsule και την settαρε (μάλλον ήταν mirror force) και όταν κατέβασα shock ruler νευρίασε και φώναζε λίγο.
2-1
Άνοιξα ένα Abyss Rising με μια rare μέσα που ήταν ο Papa Corn (έλεος).
Το ντεκ στα ματς με τα Ghiski πήγε αρκετά καλά. Και με τα Geargia ήταν ικανοποιητικό. Απλά εκεί ήταν και ο αντίπαλος πιο skilled.
Αυτά από το πρώτο μου τουρ με θετικό ρεκόρ μετά από αρκετό καιρό.